Sa oncelikle yeni kasa topladım ekran kartının yanında verilen oyunlardan indirdim ve yükleyip actıgımda sunu fark ettim monitore tam oturmuyor alt ve üstte siyah bant cekmisiz gibi kalıyor. Monitorum 19inch Philips 190vw (Monitor kücük geliyordur diye 23 inch de denedim ondada aynı sıkıntı oldu) Nasıl cozebilirim bu sorunu yardımlarınızı bekliyorum
Oyun çözünürlük ayarlarından monitörüne uygun çözünürlüğü seçtin mi?
quote:
Orijinalden alıntı: KillForYou!
Oyun çözünürlük ayarlarından monitörüne uygun çözünürlüğü seçtin mi?
Otomatik algılıyor zaten ama belki hata yapmıstır diyip degistirip tekrar ayarladim ben gene aynı problem Gta 4 denedim onda sıkıntıyok lol denedim onda sıkıntı yok
elimde olan oyunlar bunlar baska deneyemedim
quote:
Orijinalden alıntı: receppn
Sa oncelikle yeni kasa topladım ekran kartının yanında verilen oyunlardan indirdim ve yükleyip actıgımda sunu fark ettim monitore tam oturmuyor alt ve üstte siyah bant cekmisiz gibi kalıyor. Monitorum 19inch Philips 190vw (Monitor kücük geliyordur diye 23 inch de denedim ondada aynı sıkıntı oldu) Nasıl cozebilirim bu sorunu yardımlarınızı bekliyorum
oyunun çözünürlüğü ile alakalıdır dostum.oyunun çözünürlük ayarları ile bir kaç deneme yap düzelir.@
Oyun, monitörünün çözünürlüğünü desteklemiyor. Kimi zaman güncellemeler de bunları düzeltiyorlar. Oyunların en güncel sürümlerini kurmaktan başka yapabileceğin bir şey yok.
quote:
Orijinalden alıntı: KillForYou!
Oyun, monitörünün çözünürlüğünü desteklemiyor. Kimi zaman güncellemeler de bunları düzeltiyorlar. Oyunların en güncel sürümlerini kurmaktan başka yapabileceğin bir şey yok.
Ayni monitoru baska pc de aynı oyunda denedik sıkıntı yok
O zaman ekran kartı sürücüsü ve DirectX güncellemelerini kontrol edin.
O zaman ekran kartı sürücüsü ve DirectX güncellemelerini kontrol edin.
Dün güncelledim oyunun ekran ayarlarıyla sürekli oynayip en sonda kendi en yüksek ayarına getirince yani olmasi gereken düzeldi Pc kendini gülledikce alchol den yükledigimiz oyunlar ve alcholl acılmıyor oyun acılıyor denetim masasında yüklü diye gostermiyor alcholda kalıyor acılmıyor gozumu nedir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme