Şimdi Ara

Oyunlarda Bozuk Textureler ve Grafik Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta hiç bir sorun yokken COD IW'de texturelerin oyun içinde kendi kendine değiştiğini fark ettim. Görüntü COD 2 kadar kötüydü.Bir şey yapamayınca belki sistemimden dolayıdır dedim. Dün ise Sniper Elite 4 oynamak istedim ama anti alaisingi yokmuş gibi ve görüntüsü en düşük ayarlardaymış gibi bir görüntü ile karşı karşıya kaldım. Daha önce bu sorun Sniper Elite 4 de yoktu. Yardımcı olursanız sevinirim.
    GTX 1050
    I5-7500
    16 GB RAM

• Gpu-z programıyla bakıp ss atar mısınız?
  • monitör kablosu veya başka monitörle dene. olmazsa muhtemelen ekran kartı arızalı.

bir de son sürüm ve beta driver yüklemeyi dene.
  • Belgeler'deki ilgili oyunun klasörüne gir. My games klasöründe de olabilir, ayarlarla ilgili ini veya txt dosyasını sil. Genelde gamesettings, gameoptions, usersettings gibi isimleri oluyor. Oyun kayıtları önemli değil dersen bütün klasörü de silebilirsin. Oyuna girdikten sonra grafikleri en yükseğe çekersin. Geforce experience bazen ayarları bozabiliyor. Bütün oyunlarda böyle diyorsan o zaman sorun başkadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostArrow -- 26 Ağustos 2018; 3:25:46 >
  • start_system kullanıcısına yanıt
    Driverlarım güncel, ekran kartım bozuk olabilir ancak diğer oyunlarda böyle sorunlarla karşılaşmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.