Şimdi Ara

oyunlarda directx görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunlarda directx görünmediği için hatalar alıyorum çalıştırmaya kalkışınca ve bilgisayarımda directx yüklü :S
    bunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim

şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim

• Öncelikle Device kısmından D3d veya ekran kartı neyse onu seçin, GDİ ayarında olduğu için seçenek çıkmıyordur.
    Ekran kartı kalitesine görede diğer ayarları yapın.
  • device ve shader quality kısımlarında tek seçenek var başka seçenek yok malesef
  • Bu oyun nekadar eski?
  • eski bir oyun değil bütün oyunlarda bunu yapıyor ve bu oyun da "euro truck simulatör"
  • Directx i yeniden kurmayı denediniz mi?
  • evet yeniden yükledim olmadı bilgisayara format attım yine olmadı son çare buraya yazayım dedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OYUNLAR TAM EKRAN ÇALIŞMIYOR...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartının güncel sürücüsü yüklümü?
    Pc çok eski muhtemel onboard ekran kartı varsa oyun oynaman zor.
  • Farklı bir directx sürümü yüklemeyi deneyin.
  • ATI radeon 9200 ekran kartım var 256 mb lık

farklı bir sürüm yüklemeyi denemedim birde öyle deneyeyim
  • 8.1 i indirdim sürüm olarak yine çalıştırmadı tek çare ekran kartını değiştirmek sanırım :S
  • minimum sistem
    2.4 GHz işlemci, 512 MB RAM (Vista için 1 GB), 600 MB boş HDD alanı, 128 MB GeForce 4 (MX kartlar desteklenmiyor) veya ATI 8500 ekran kartı

Oyunun min. sistem gereksinimini ancak karşılıyor, oyun oynamak istiyorsanız bilgisayarı değiştirmeniz gerekli. Ekran kartı vs. uğraşırsanız verdiğiniz paranın karşılığını alamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01myavuz

minimum sistem
    2.4 GHz işlemci, 512 MB RAM (Vista için 1 GB), 600 MB boş HDD alanı, 128 MB GeForce 4 (MX kartlar desteklenmiyor) veya ATI 8500 ekran kartı

Oyunun min. sistem gereksinimini ancak karşılıyor, oyun oynamak istiyorsanız bilgisayarı değiştirmeniz gerekli. Ekran kartı vs. uğraşırsanız verdiğiniz paranın karşılığını alamazsınız.

2.4 ghz işlemci
    1 gb ram
    80 gb sata hdd (20gb boş)
    atı 9200 256 mb ekran kartı

sistem ile ilgili bir problemim yok önceden çalışıyordu format attım bu sorun meydana geldi tekrar format attım ve düzeltemedim buraya yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quvenmGb -- 17 Mart 2012; 1:36:27 >
  • Sorun yok desenizde oyunun istediği en alt kategoride bilgisayarınız.
    Daha önce ynuyorsa yüklediğiniz sürücülere bakın, ekran kartı sürücüsü sorunlu olabilir. Direct X i ise DirectX web installer programı ile güncelleyin.
  • anladım, tamam microsoft un güncellemelerinden kullanayım teşekkür ederim yardımınız için eğer bu seferde olmazsa ekran kartını değiştiririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.