Şimdi Ara

Oyunlarda ekranda çıkan tuhaf renkler,kararma ve takılma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bütün güncellemeleri yaptm
    5 dk sonra ekranda belli aralıklarla kalın çizgiler halinde birsürü renkler çıkı yo,oyunda renkler bozuluyo,ekran kararıyo,takılıyo ve ses kesiliyo,ses geldiği gibi oyunun görüntüsüde düzeliyo düzeldi derken bidaha başlıyo.Formatta attırdık olmadı virüs taraması yaptım virüste yok ne yapabilirim lütfen yardım edin.Çıldırcam hiçbir oyunu oynayamıyorum şimdiden çoooooook teşekkürler....

• Büyük bir ihtimalle sıcaktan yapıyodur.Ekran kartı fanını temizle veya yeni fan al.Yeni fan almak daha iyi olabilir.Eğer geçmesse ekran kartında sorun olabilir.
  • Şimdi arkadaşım ilk önce ekran kartın adına hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan diyorum .
    şimdi benim sana birkaç sorum olcak:
    bundan önce hangi ekran kartın vardı? eski kartı takınca sorun yazşıyormusun?ve güç kaynağın kaç watt? gtx 295i adam gibi besleyebilmen için en az gerçek 550 600 wattlık güç kaynağı gerekicek.

ve fan temizle değiştir diyen adamlara bakma daha ekran kartı çıkalı 1 ay oldu olmadı hemen tozlancakmı

• ben ne kadara aldığını merak ettim..

sorununa gelince trclocker'a katılıyorum powerinin en az onunda dediği gibi 550-600 wattlık olması lazım..Seninki ne kadar bilmiyoruz tabi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avionics -- 6 Haziran 2009; 2:13:37 >
  • güç kaynağı 500 watt
    bunda önce nvidia 9800 gt vardı oda aynı sorunu yapıodu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.