Şimdi Ara

Oyunlarda ekranı çevirince yana dönmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktanda anlaşılabilecegi gibi arkadaşlar oyun oynarken ekran yana dönmüyor sebebini anlayamadım onun için soft format attım oyunlarda gitti ne yapıcam bilmiyorum :(

• Hangi telefon? Hangi oyun? Telefon yatay modu desteklese bile oyunda bu destek yoksa donmez. Yukledigin her oyunda bu ozelligin calismasini bekleme..
  • Pardon telefon ismini söylemedim N79 ama ilk başlarda dönüyordu sonra dönmemeye başladı nedense sensör ayarıda acık normal menülerde her hangi biryerde gezerken yana cevirdimmi ekran dönüyor fakat oyuna gırdıgın zaman ilk başlarda dönüyordu su anda hic bir sekilde yana dogru dönmüyor ayarı felanmı var bu konuda yardımcı olun
  • Arkadaşlar biri cevap versin allah aşkına fıfa 2008 daha dun yan cevirip oynuodu simdi oynamıyor oyunlarda yan cevırnce ekran donmuoyr ama oyun harıc heryerde yana donuyor telefon bılen bırı varmı oyun ayarlarında felan biseylermi yaptık:(
  • Oyunun ayarlarına bi göz atın landscape(yatay ekran) diye bir ayar falan vardır onu açın oda olmazsa telefonunuzu kapatıp bataryayı çıkarıp 10-15 saniye bekleyin ve bataryayı takıp telefonunuzu açın eminim sorun çözülecektir
  • Yaa baktım ama bulamadım yaa N-gage sildim yükledim daha dogrusu soft format attım n-gage silinmişti ar zor buldum yukledım oyunları yine aynı sorun yana dogru dönmüyor baska bi cözüm yolu yokmu ya:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.