Son zamanda çıkan oyunlarda hemen hepsinde extras bölümü var.İlk prince of persia da görmüştüm oyunun resimleri,video görüntüleri ekipmalar yerler nasıl yapıldığı vs. :) Aslında yapımcıların ne kadar emek verdiğini ve özverilerini gösteren bir bölüm ama oyunların kısa olmasına etken gibi geliyor yani 1-2 single level harcanıyor.En son stars wars republic comanda yükledim,baktım bunda da var:) ve oyun haliyle kısa veya kısa gibi.Artık 3-4 cd leri aşıp hafiften dvd ye geçiş başladı gibi,bide oyun yapanların özgeçmiş ve hatıralarınıda koyarlarsa anca alır:)Yinede hepsinin ellerine sağlık güzel oyunlar var.
Extras iyi oluyor be hocam. Mesela bazılarının extras bölümünde oyundan çıkarılmış bölümleri oynayabiliyorsun. Böyle değişik attıraksiyonlar ilgi çekici olabilir...
yanına extra koyacaz die oyunu kısalttıklarını sanmam açıkcası, hatta biraz ilginç bi düşünce gibi geldi bana... bunun dışında o extra ları genelde collecters edition vs gibi yan adlar ile çıkarıyorlar, tabi çoğunluk olarak kırılmış sürümleri kullandığımızdan, neyi kırıyorlarsa onu oynuyoruz...
constantine de bonus material bölümü var oyun içinde gizlenmiş kartları topluyosun oyun menüsünde bonus material kısmına girdiğinde çeşitli resimler , videolar var. filmin yönetmenleri ve canlandıranların gerçek röportajları var