İyi forumlar. Sorunum başlıkta da belirttiğim gibi oyunlarda görüntü bozuklukları. Mesela GTA V'te çalılarda garip görüntü bozukluklarıyla karşılaşıyorum. Sistem özelliklerinden kısaca bahsedersem i5 8400 işlemci, gtx 1080 ekran kartı, 16 gb RAM var. Daha iyi anlamanız için video da çektim.https://www.youtube.com/watch?v=09cn28DQi3Y Sorunumun ekran kartından olup olmadığını anlamak için onboard gpu ile denedim ancak sorunum devam etti. Sorunum kabloda mı? Dedim ancak başka bir kabloyla da aynı sorunları yaşadım. Sorun oyun ayarlarında veya nvidia denetim masasında mı? Dedim ancak oyunların tüm ayarlarını denedim, denetim masasından tüm ayarları denedim, sonrasında sürücüleri silip tekrar yükledim ama çözemedim. Kısmen de olsa GTA V'te DSR açtığımda videodaki çalılardaki bozukluklar azaldı ancak kaybolmadı. Aklıma çözünürlük geldi ama burada görüntüde bozukluk var. Sorun kullandığım tv den mi kaynaklanıyor dedim ancak başka bir tv ye taktığımda çözüme ulaşamadım. Bunu nasıl çözerim ve sorun tv den oynamak mı? Kullandığım full hd ekran yerine 4k bir monitör alırsam sorunum düzelir mi? Aylardır bilgisayarın problemlerini çözmeye çalışıyorum ancak bu konuda bir türlü çözüme ulaşamadım. Yakında kafayı yiyeceğim herhalde.