Şimdi Ara

Oyunlarda grafikler birbirne giriyor yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç aydır oynadığım tüm oyunlarda aynı problemi yaşıyorum ekranın ortasından üçgenler çıkıp grafikler birbirine giriyor.Nvidia nın her türlü driverını yükledim (şu anda 91.31yüklü),directxC yüklü fakat sonuç değişmiyor.(Ekran kartı fx6600gt ) en fazla 10 dk içinde her oyunda aynı şeyi yapıyor.Yardımcı olabilcek varsa şimdiden çok teşekkürler

Probleme örnek Hitman4den ;

http://img381.imageshack.us/my.php?image=hitmanoz7.jpg

Buda Call of Cthulludan ;

http://img431.imageshack.us/my.php?image=callofcthullujh6.jpg

• Bu olay bendede olmuştu bir ara.Ama sonra kendi kendine düzeldi.Nasıl oldu bilmiyorum.Driver güncelle diycem ama onuda yapmışsın.Olmaması lazım aslında.

Bu arada fx6600gt ne yaa ???

• Aynı olay benim başıma geldi.Fifa 06 ve Midtown madness 2 'de .
    Ekran kartım fx 5200 .
    Fifa da ekran kartı güncellemesi yaptım.Mm2 de ise yama ile sorunu çözdüm.
    Sen ekran kartı güncellemisi yapmışsın.O zaman ekran kartına bi bak .Toz vb. maddeler
    zarar vermişmi.

Ek olarak bu problemi oyun başlığı altında değilde teknik yardım adı altında açsan
    daha yararlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black one -- 4 Ağustos 2006; 22:51:34 >
  • Ekran kartının sürücüsünü silip sıfırdan yükledim,oyunların yeni yamalarınıda denedim ama her oyunda aynı şeyi yapıyor,ekran kartıda tertemiz üstünde ne toz var ne birşey ama sonuç hep aynı,bi ihtmial altta çalışan tüm programları kapadım ama gene farketmiyo.umarım çözümü bilen biri vardır.
  • ekran kartını söküp başka makinede dene eğer aynısını yaparsa kartını garantiye gönder
  • Fan ı var mı ?? Belkide ısınıyor !

Kaç dk oynayınca yapıyor bunu ?

Midtown Madness 2'de böyle bir sorun vardı benimde başıma geldi ama oyuna girdiğin anda yapardı .
  • Buyuk ihtimalle guc kaynagin gitti. Bende de aynisi oluyordu, guc kaynagini degistirdim, duzeldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Karttan kaynaklanabilir bence daha eski bir sürücü dene 84.21.
  • Sanırım kartı başka makinede deneyince herşey ortaya çıkacaktır,eğer ordada aynı şeyi yaparsa kartın garantiye gitme vakti gelmiştir.fikirlerniz için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.