Şimdi Ara

oyunlarda kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta önce aldığım bilgisayarım oyunlara girerken kitlenme ve kasma sorunları yaşıyor bunun bir çözümü varmı
    https://store.donanimhaber.com/b8/2a/49/b82a49f7ea289ee4ba64c004f0ba8800.png
    https://store.donanimhaber.com/35/29/e6/3529e6518fae5b578938e418fa09c917.png
     oyunlarda kasma sorunu oyunlarda kasma sorunu

• Büyük İhtimalle İşlemciden kaynaklanan bir sorun yada Anakarttan Ekran Kartıda Olabilir Ekran Kartı Verilerini Atarmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 28 Şubat 2016; 3:02:55 >
  • Sistem özelliklerinide bizimle paylaşırsan daha iyi yardımcı olabilir. Herhangi cu alıyorsun bir benchmark testinde mi bu sonuyoksa herhangi bir oyun mu ? Eğer oyun oynarken böyle bi grafik alıyorsan sadece o oyuna özel mi bu grafik yoksa genel olarak her oyunda bu tarz performans mı alıyorsun. Bence ramde dar boğaz yaşanıyo gibi bende 8gb ram kullanıyorum aynı işlemci ve gtx 980. Bazen nedense oyun oynarken ramin %95 i doluyor anlık takılmalar gpu kullanımında düşüş ve takılmalar yaşıyorum görev yöneticisine girdiğimde ise 7.5gb kullanılabilir ramin 7.1 i dolu ve yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Belki sende o an için böyle bir durum yaşamış olabilirsin.
  • Anakart : Msi H110M pro vd 1151p
    işlemci : İ5 6600k 3.5 ghz 4Cpus
    Ekran kartı : Msi R9 380 4G
    ram : Kingston HyperX Savage 8GB 2133MHz DDR4 Ram
    Psu : ZM600-LE
    Hdd : wd 1tb blue

Şuana kadar sadece Dying light ve Farcry 4 oynayabildim her iki oyunda kasma oluyor özellikle bilgisayarı 3-4 saat kullandıktan sonra
  • after burner lie fanları sona getirip deneyebilirmisin?
    (Donmaya başladığı zaman)
  • bence işletim sisteminden kaynaklanıyor. bende msi cx61 2qc kullanıyorum.w10 64 bit yükledim. win7 yüklemeyi düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.