Şimdi Ara

Oyunlarda Kasma Sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopu alalı 1.5 yıl oldu ilk aldığımda canavar gibiydi hiç bir sorunu yoktu. Sonra menteşesi kırıldı bi süre sonra kasmaya başladı yolladım garantiye sağolsunlar para almadan değiştirdiler. Geri geldiğinde kasasında yamulma vardı dedim ki kasasında yamulma var düzeltilsin bir daha yolladım bu sefer kasa değişti. Geri geldi bilgisayar iyiydi yine ama ilk günkü gibi değildi. Şimdide fps sorunu ve kasmalar yaşıyorum bilgisayarımda. Garantiye göndersem eğer sorun düzelmez ise değişim veya para iadesi nasıl oluyor? Kaç kere aynı sorun düzelmeyince değiştiriyorlar bilgisi olan var mı?

Bilgisayar özellikleri:

İntel Core i7-4712QM 2.30GHz

8gb ram

840m 2gb ekran kartı

1tb bellek

• Bir yıl içinde 4 , garanti süresinde 6 kez parça değişimi yapılır veya işlem görürse servis tarafından para iadesi , birebir veya bir üst model ile değişim veya arıza oranında indirim talep edebilirsiniz. Bunun için servis forumları, garanti belgesi ve ürün faturası ile aldığınız yere başvurmanız lazım teknosa vs gibi. Casper ile muhattap olmanıza gerek yok.
  • turn table kullanıcısına yanıt
    peki ilk 2 göndermem işlem olarak sayılıyor mu yani 4 kere daha mı gitmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cleven12

peki ilk 2 göndermem işlem olarak sayılıyor mu yani 4 kere daha mı gitmesi lazım

1 ) Menteşe değişikliği eve sayılır

2 ) Kasa değişimi evet sayılır.

Eğer cihazı alalı 1 yıl olmadı ise 4 oldu ise garanti bitmeden 4 kere daha gitmesi lazım. Bunların dışında aldığınız yere isterseniz dilekçe yazıp iadeli tahhütlü yollayarak belgeleri ile birlikte ürünün gizli ayıplı olduğunu ve başka bir marka ile değişim yapmak istediğinizi söyleyin. Hangisine karar verirseniz yardımcı olmaya çalışırım dilekçe vs konusunda.
  • turn table kullanıcısına yanıt
    dostum 1.5 yıl oldu alalı eylül ayında bitecek garantisi o zamana kadar 6 ya tamamlayabilir miyim sence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cleven12

dostum 1.5 yıl oldu alalı eylül ayında bitecek garantisi o zamana kadar 6 ya tamamlayabilir miyim sence ?

Sorun çıkmadığı veya çıkan sorunları servis rapor yazıp tamir ettiğini göstermediği sürece yapamazsın. Sen işin sonuna gelmişsin. Bu saatten sonra gizli ayıplı olduğunu iddaa ederek paranı almanda zor. Sana tavsiyem bir daha casper alma ve çevrendekilere de aldırma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fps sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Pubg Mobile Kasma Sorunu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.