Şimdi Ara

Oyunlarda Kazandıgınız en fazla G puan ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Affliction

Aslında konu; Bir oyundan en fazla açtığınız toplam Gamer Score veya bir oyunu 1000 Gamer Score ile bitirdiniz mi olmalıydı.

Forumda çok kişi var oyunları 1000'de 1000 yapan.

Ben 1 tane bile oyunu 1000 yapmadım:)En fazla 800 küsür sanırım.Multiyi sevmediğim ve insane gibi modları beceremediğim için sanırım:))Normal ve bazı oyunlarda hard yetiyor bana:)

İlk oyunlar 1000 yapmak için en ideali galiba.World Cup 2006,Fight Night 3,NFS:Most Wanted gibi oyunlar..Onlar da denk gelmedi hiç:)

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Aslında konu; Bir oyundan en fazla açtığınız toplam Gamer Score veya bir oyunu 1000 Gamer Score ile bitirdiniz mi olmalıydı.

Ben 1 tane bile oyunu 1000 yapmadım:)En fazla 800 küsür sanırım.Multiyi sevmediğim ve insane gibi modları beceremediğim için sanırım:))Normal ve bazı oyunlarda hard yetiyor bana:)

İlk oyunlar 1000 yapmak için en ideali galiba.World Cup 2006,Fight Night 3,NFS:Most Wanted gibi oyunlar..Onlar da denk gelmedi hiç:)

Çok kasarsan emin ol oluyor.

Ben işte bile kasıyorum düşün.

Oyunsuz duramam malesef.

• quote:

quote:

quote:

Çok kasarsan emin ol oluyor.

Ben işte bile kasıyorum düşün.

Oyunsuz duramam malesef.

İşte ben kasamıyorum hocam,sorun orada:)

Oyun beni fazla zorladığı zaman,zevki kalmıyor benim için.Ach. takıntım da yok,2.5 yılda 11000 oldu daha:)

• Bende 1000 Ach için pek kasmam ama genel profil skoruna önem veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Bende 1000 Ach için pek kasmam ama genel profil skoruna önem veririm.

• gs için hilemi yapıyorsunuz .o
    Zaman kaybı ._.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sodalayn

gs için hilemi yapıyorsunuz .o
    Zaman kaybı ._.

şimdi gelde hile yapma mesela cod mw2 de spec opslar var sadece yapcak adam yok .
  • fifa 11 de ''fifa for life'' 100 G , ''hundred&counting'' 100 G
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Biraz önce Saboteur bitiminde 100G aldım.

Saboteur da 1000 puan almak zor yok paris area 1 de 333 tane ıvır zıvır patlat bu nedir ya oyunu bitirip birde oyun süresi kadar bunlarla uğraşmak lazım bunun gibi 4 tane ach var haritayı tertemiz yapmamızı istiyor zor geldi 910 puanda bıraktım
    ama zevkli oyun genelde
  • Peki normal zorlukta,1 kere bitirince en fazla GS aldığınız oyun hangisi?

Alan Wake:Normal zorlukta 1 kere bitirdim ve 660 aldım:)Avatar gibi oyunlar hariç,daha fazla veren yok sanırım.

En az veren de Gears of War.Normalde 1 kere bitirdim ve toplamda 100 aldım:)
  • quote:

Peki normal zorlukta,1 kere bitirince en fazla GS aldığınız oyun hangisi?

Alan Wake:Normal zorlukta 1 kere bitirdim ve 660 aldım:)Avatar gibi oyunlar hariç,daha fazla veren yok sanırım.

ac2 900 küsür,pop 720,spidey web of shadows 700 küsür...
  • Bugün Mortal Kombat 9'un bi achievement'ini PS3'de kasıyordum aman allahım o da ne ? Biran dikkatsizliğimden kaçtı achievement.

Gerçi demin aldım trophy'i ama alana kadar yediğim küfrün haddi hesabı yok PSN'de. Live'da da aynı gerçi. Amerikanlar ile yakından akraba oluyorum anında küfür mesajı atıyorlar yenildiklerinde.
  • quote:

Bak sen defalarca bitirme olayına gelemezsin sakın bulaşma bayar.

Ben RE5'i hem XBOX360'da hem PS3'de kafadan sadece birini 3-4 kere bitirdim her iki konsolda da trophy ve achievement kasmak için. Ama ara vere vere oynayıp bitirdim yoksa otur başına bitirene kadar oyna bayar benide.

Gears Of War deme bana sakın. 1. ve 2. oyunu arkadaşların hatırına defalarca bitirdim kusacam artık. Save'ler hala HDD'de durur. Gears Of War 2'de ach. kasmak isteyen arkadaş olursa oyuna ona göre başlamak için.

• toplamda 11-12 tane %100 bitirdıgım oyun var en cok skor yaptıklarımsa :

Borderlands : 1650

Bad company 2 :1450

Red dead Redemptıon : 1120

Geri kalan 8-9 oyunda 1000/1000

Toplamda 38.500 GamerScore dayım Gt : DowyJoneSTr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Copy Cat

quote:

ac2 900 küsür,pop 720,spidey web of shadows 700 küsür...

AC 2,1 kere bitirince,iyi veriyormuş.Ama onda da kıl yün toplama vardı yanlış hatırlamıyorsam:)Ortalarında bırakıp,başka oyuna başlamıştım.Sonra da fırsat olmamıştı.Brotherhood'a başlamadan,2.el falan alıp bitireyim en iyisi.

@Affliction

Aynen hocam hiç gelemem,bayar gerçekten:)Spor oyunları hariç,2-3 kere oynayamıyorum oyunları.

• en son yüksek açtığım fifa 11.Toplam oynama süresi 50 saati geçince 100g açılıyor
  • Kasılcak oyun var kasılmıcak oyun var gidip tırt tırt oyunları 2-3 kere bıtırmeye çalışırsanız bayar harbıden.
    Mesela ben black opsu 3 kere bıtırdım istesem 1 kerede alırdım hepsını ama zevkını cıkararak aldım.(1 kere regularda bıtırdım hiç ach kasmadım ne verırse 2.veteranda 3.de recruitte intell mr op falan.)
  • GeOW 2 İnsane'den açtım bende 150 G bir seferde..Halo Legendary'yi tek bitirsem 275 açılacak hatta oyunu direk Legendary açan biri Heroic ve Normal'i de alır daha da artar hatta son Act bitirme olayı da var tabii en fazla o olur sanırım tabii böyle 1000'lemenin kolay olduğu oyunlar hariç..Ayrıca ilk oyunlar bazen çok zor olabiliyor mesela GRAW Leaderboard'da 1.lik istiyor oyun 1000'lemek imkansız gibi..
  • Halo:reach te "If They Came to Hear Me Beg" diye bir ach var kaç kere denedim olmadı uçurum gibi bir yereden atlayıp elitelerden birini Assassination yapmamızı istiyor atladım yaptım ama açılmadı
    yapan eğer bir puf noktası varsa yazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustaademir

Halo:reach te "If They Came to Hear Me Beg" diye bir ach var kaç kere denedim olmadı uçurum gibi bir yereden atlayıp elitelerden birini Assassination yapmamızı istiyor atladım yaptım ama açılmadı
    yapan eğer bir puf noktası varsa yazsın

Öldürdüğün zaman seni diğer yaratıkların görmemesi lazım sessizce öldüreceksin havadan zıplayıp youtube dan bakabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.