Şimdi Ara

Oyunlarda Kazandıgınız en fazla G puan ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Halo: Reach'i tek başıma Legendary zorluk seviyesinde bitirdiğim zaman 150G+125G açılmıştı daha fazla açtığımda vardır kesin ama aklıma gelmedi şuan.

Edit: Avatar: TLA: TBE oyunun da Achieve a Hit Counter of 50 yaparsanız 300G veriyor.

Hocam Legendary'de bitirince bütün seviyelerde bitirmiş sayılmıyormusun? Ona görede bütün bitirme G'leri vermiyor mu?
  • Alan wake bitiminde 80 g vermişti
  • quote:

Halo: Reach'i tek başıma Legendary zorluk seviyesinde bitirdiğim zaman 150G+125G açılmıştı daha fazla açtığımda vardır kesin ama aklıma gelmedi şuan.

Edit: Avatar: TLA: TBE oyunun da Achieve a Hit Counter of 50 yaparsanız 300G veriyor.

Ben de Legendary de bitiriyim demistim, sinirlerim dayanmadı, beceremedim. Helal olsun!!

Bu arada Ninja Gaiden 2'de hangi zorlukta bitirirseniz bitirin 100G veriyor. Acolyte, Warrior, Head Ninja, Master Ninja gibi zorluk seviyeleri var.
  • 300G
     Oyunlarda Kazandıgınız en fazla G puan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiosejirou -- 13 Temmuz 2011; 17:41:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RushComeBaby

quote:

Hocam Legendary'de bitirince bütün seviyelerde bitirmiş sayılmıyormusun? Ona görede bütün bitirme G'leri vermiyor mu?

Evt hepsinde bitirmiş sayılıyorsun 3-4 Ach peş peşe açılıyor. Bu arada Reach zor oyun değil yahu neresinde zorlandınız anlamadım ben daha beter zor oyunlar gördüm Legedary zorluk seviyesi nedir ki.

• Yaw yükleyin bi son checkpoint save dosyası bi kaç adım yürüyün amanın alan wakei en zorda bitirdiniz,haloyu legendaryde bitirdiniz,geowu vetranda bitirdiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Yaw yükleyin bi son checkpoint save dosyası bi kaç adım yürüyün amanın alan wakei en zorda bitirdiniz,haloyu legendaryde bitirdiniz,geowu vetranda bitirdiniz.

Öyle olmuyor ki hacı save dosyaları profil ismi ile eşdeğer değil mi ben önceden denemiştim olmamıştı.
  • quote:

quote:

Yaw yükleyin bi son checkpoint save dosyası bi kaç adım yürüyün amanın alan wakei en zorda bitirdiniz,haloyu legendaryde bitirdiniz,geowu vetranda bitirdiniz.

Öyle olmuyor ki hacı save dosyaları profil ismi ile eşdeğer değil mi ben önceden denemiştim olmamıştı.

Savedeki Profil idsini bi program yardımıyla değiştirebiliyorsun hacım,detay istersen pm atabilirm.

• 100 benim en fazla, oynadığım oyunlarda en fazla puan bu oluyor zaten.
  • quote:

quote:

quote:

Savedeki Profil idsini bi program yardımıyla değiştirebiliyorsun hacım,detay istersen pm atabilirm.

Yok hacı ben almayayım fazla illegal şeylere girmeylim sonra GT ban yemesin.

• Profil idler eşleşeceği için ban falan olmaz bence hacım,yinede sen bilirsin tabi

Bazı oyunlarında mod araçlarını buldum yaw,acayip şeyler,hiç haberim yoktu bunlardan,Alan Wake mesela,nightmare zorluk seviyesinde oynuyorum şu an sınırsız flashlight ve cephaneyle,banamısın demiyor.
  • Hile ile işimiz olmaz,bitirelim toplam 250G versin o bile yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiosejirou -- 13 Temmuz 2011; 19:58:19 >
  • @JOSEPH_STALin

Hacı hileye karşıyız biliyorsun sende onlar dan olma sakın
  • quote:

@JOSEPH_STALin

Hacı hileye karşıyız biliyorsun sende onlar dan olma sakın

Hacı bazı oyunlarda güzel oluyo baya yaw,özellikle bu oyun kıtlığı döneminde bitirdiğim oyunlar eğlenceli hale geliyor modlarla.Yoksa ilk defa oynayacağım bir oyunda kesinlikle yapmam yani.
  • quote:

quote:

quote:

Evt hepsinde bitirmiş sayılıyorsun 3-4 Ach peş peşe açılıyor. Bu arada Reach zor oyun değil yahu neresinde zorlandınız anlamadım ben daha beter zor oyunlar gördüm Legedary zorluk seviyesi nedir ki.

Aynen Halo'yu legendary'de bitirdim,acikcasi simdi düsünüyorumda zorlandigim bir yeri hatirlayamiyorum.

• Shift'de 150g almıştım (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke1235 -- 13 Temmuz 2011; 21:03:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

quote:

quote:

quote:

Aynen Halo'yu legendary'de bitirdim,acikcasi simdi düsünüyorumda zorlandigim bir yeri hatirlayamiyorum.

Covanant gemisine girip, bir switchi aktif ettikten sonra geri dönmeyi bir türlü beceremedim.. İzne çıktığımda deneyeceğim bakalım tekrardan..

• Biraz önce Saboteur bitiminde 100G aldım.
  • Aslında konu; Bir oyundan en fazla açtığınız toplam Gamer Score veya bir oyunu 1000 Gamer Score ile bitirdiniz mi olmalıydı.

Forumda çok kişi var oyunları 1000'de 1000 yapan.
  • nıye xbox bölümunde achievements yardımlaşma konusu gıbı bır konu yok mesela benım mw2de sadece spec opslar ve inteller kaldı spec opsları yapcak yok
    black opsda sadece zombiler kaldı

spec ops yapabılcekler : symetric TR eklesin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.