Şimdi Ara

Oyunlarda Kazandıgınız en fazla G puan ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • youtubedan bakmıştımda ben öldürünce diğerleri farkediyordu ondan olmadı demekki saolasın
  • Tek seferde en fazla bad company 2'de 50g almıştım dahada yüksek almamıştım ama millet uçmuş resmen
  • Ben green Latern oyununda epey kazandım adam öldür 20G geliyo ne güzel :D
  • Benim rekorum, Band Hero'da açmış olduğum aşağıdaki achievement :

Oyunlarda Kazandıgınız en fazla G puan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: RushComeBaby

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Halo: Reach'i tek başıma Legendary zorluk seviyesinde bitirdiğim zaman 150G+125G açılmıştı daha fazla açtığımda vardır kesin ama aklıma gelmedi şuan.

Edit: Avatar: TLA: TBE oyunun da Achieve a Hit Counter of 50 yaparsanız 300G veriyor.

Hocam Legendary'de bitirince bütün seviyelerde bitirmiş sayılmıyormusun? Ona görede bütün bitirme G'leri vermiyor mu?

Evt hepsinde bitirmiş sayılıyorsun 3-4 Ach peş peşe açılıyor. Bu arada Reach zor oyun değil yahu neresinde zorlandınız anlamadım ben daha beter zor oyunlar gördüm Legedary zorluk seviyesi nedir ki.

Aynen Halo'yu legendary'de bitirdim,acikcasi simdi düsünüyorumda zorlandigim bir yeri hatirlayamiyorum.

Tek hatirladiğim benim, yapım ekibinin hepsinin kulagini çınlattığımdı. Belki sende bu sebeple hatırlamıyorsundur. Single bitirmek çok zor Halo Reach'i Legendary'de ama co-op bir o kadar eğlenceli oluyor

• Star Wars Force Unleashed II : 120G

50G * Easy'de bitirdiğim için
    50G * Normal'de bitirdiğim için
    20G * Oyun sonunda iyi taraf olmayı seçtiğim için(Vader'ı öldürmek üzereyken)

Oyunu Normal mode'da bitirdiğim anda bu 3'ü geldi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.