bazı oyunlarda tam ekran sorun olmuyor ama çoğunlukla oluyor sanırım. eğer oyun çerçevesiz pencere desteği veriyorsa o sorunda kalmıyor. |
Oyunlarda tek tık ile translate yapabilen program ScreenTranslator (2. sayfa)
-
-
Nier automoto oyununda biraz da olsa işime yaradı u-crew sitesine 25 tl ödemeye niyetim yok.
-
disco elysium da çalışmıyor.
-
Sevindim kardeşim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Acaba bu program ile Kingdom Hearts hd remix çevrilebilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski JRPG oyunlarında işe yarar mı acaba ? Eğer olursa efsane olur.
-
Yakuza 3,4,5,6 diğer serileri işe yarar mı?
-
Arkadaşlar programın (screen translator) son versiyonunu denedim. Bildiğim aynı şekilde çalışıyor. Her seferinde ekranı durdurup çevrilecek alanı seçip programın çevirmesini bekliyorsunuz. Bu çok hantal ve gerçek anlamda otomatik ve anlık çeviri değil.
Gerçek anlamda otomatik ve anlık çeviri programı istiyorsanız aşağıda kullanımı ve indirme adresleri mevcut olan linkteki programı kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Kıyaslayın, kararı kendiniz verin... Aradaki farkı göreceksiniz. Evet bu da mükemmel değil ama mevcuttaki en verimli ve iyi program. Sadece bir sefer ayar yapıyorsunuz ve ekranda çıkan her altyazının bulunduğu alnın üstüne Türkçe altyazıyı yerleştiriyor. Bu ise şu ana kadar gelinen en iyi noktayı ifade ediyor, şu anda bundan daha iyisi yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 2 Ekim 2023; 22:46:52 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X