Şimdi Ara

Oyunlarda veya Başka Şeylerde Bazen Oluşan Gecikme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Offline/Online oyunlarda veya unity'de oyunu test ederken bile karşılaştığım bir sorun var arkadaşlar. Çok nadir de olsa tuş gecikmesi oluyor. Mesela bioshock infinite oynuyorum. İleri koşmaya basıyorum ve 1 saniye sonra koşuyor. Fakat esc basınca düzeliyor. Mesela cs go da aniden tuşlar gecikmeli oluyor. Elime bıçak almak istiyorum 1-2 saniyede geliyor. Fakat ortada ne lag var ne de fps düşmesi. Sadece tuş gecikmesi var. Esc basınca tekrar düzeliyor. Unity'de üzerinde çalıştığım 2d oyunda bile tuş gecikmesi çok nadir de olsa oluyor. Tuş gecikmesi olduğunda chromeyi açayım dedim. Bir şey aratmak isterken hangi tuşa bastıysam geç yazdı. Yani ekran kartı driveriyle de alakalı olduğunu sanmıyorum. Çünkü oyunlarda nvidia, masaüstünde intel hd graphics devreye giriyor. Bu sorun çok nadir ortaya çıkıyor ama çıkınca kötü oluyor. Sizce bunun kaynağı nedir? Vsync ile mi alakalı diyecem de oynadığım oyunlarda vsync kapalı. Zaten chromede de aynı şey oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 26 Mart 2017; 12:0:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.