|
Oyunlarda yaşanan Lag - Modem İstatistikleri Yorumlama (2. sayfa)
-
-
İyi de modem neden yanlış değerler göstersin ki?
Ben, yoldaki panodan eve gelen hattan şüphe ediyorum, zira elden geçmeyen bir tek orası kaldı. Çok önceleri gelen TTnet ekibine bu hattan şüphelendiğimi, kimin sorumluluğunda olduğunu sorduğumda TTnet sorumluluğunda olduğunu belirttiler. Değiştirmelerini rica ettiğimde ise kabloda sorun yok dediler. Bu hattı nasıl değiştirtebilirim? Ya da bu hattan önce ve sonraki ölçümleri yapmalarını nasıl temin edebilirim?
-
SNR margin değeri böyle iken maksimum bağlantı hızını biraz daha yüksek olması gerekir ancak aldığınız hızla nerede ise eşit gibi bu yüzden modem değerleri yanlış gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipnoa -- 12 Ocak 2021; 12:26:52 > -
Aldığım hız daha yüksek olamaz, paketin sınırı bu zaten, 35mbit...
-
Yazdığım yazıyı tekrar okursanız daha doğru anlaşılabileceğim görüşündeyim. Yazıyı tekrar okursanız sizin paket hızınızdan yada hız testinde gördüğünüz hızdan bahsetmiyorum. Bahsettiğim mevcut snr margin değerleri ile modeminizdeki altyapınızın desteklediği maximum internet hızı bilgisinin daha yüksek olması gerektiği. Bilmem anlatabildim mi 😅 -
Kaç olmalı mesela?
Benzer SNR değerlerine sahip ve size göre tutarlı sonuçları içeren bir ekran görüntüsü eklerseniz incelemek isterim.
-
Atamam çünkü benzer şartları ve koşulları sağlamak güç. Ancak siz 2. bir modem ile cok kolay test edebilirsiniz. 2. başka marka bir modem bağladığınızda ya snr degerini daha düşük yada maksimum ulaşılabilir hiz değerini daha yüksek göreceksiniz. Deneyin ve görün
Not : Başka marka modem olması önemli. Mesela tp link bir modem ile deneyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipnoa -- 27 Ocak 2021; 21:59:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hipnoa
Atamam çünkü benzer şartları ve koşulları sağlamak güç. Ancak siz 2. bir modem ile cok kolay test edebilirsiniz. 2. başka marka bir modem bağladığınızda ya snr degerini daha düşük yada maksimum ulaşılabilir hiz değerini daha yüksek göreceksiniz. Deneyin ve görün
Not : Başka marka modem olması önemli. Mesela tp link bir modem ile deneyebilirsiniz.Bence esas siz benim yazdıklarımı okumamışsınız. İyi akşamlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X