Şimdi Ara

Oyunlardaki bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Evimdeki ttnet sağlayıcılı internete, wifi ile android tabletime ve telefonuma bağlanıyorum. Ancak bazı oyunlarda internet kaynaklı sorunlar yaşıyorum. İşin ilginç yanı ise aynı bölgedeki başka internet ağlarından aynı oyunlara girdiğimde herhangi bir sorunla karşılaşmıyorum.

Mesela asphalt 8 airborne oyununu çok oyunculu oynayamıyorum, bağlantı hatası veriyor. Veya etkinlik sonunda elde ettiğim puanı alamıyorum, senkronizasyonda hata veriyor. Başka evlerdeki, iş yerlerindeki internet ağlarıyla oynadığımda ise hiçbir sorun yaşamıyorum.

Diğer bir oyun angry birds 2. Evindeki internetle girdiğimde turnuvada kazandığım tüyler hesabıma geçmiyor. Ancak başka wifi ağlarından veya gsm hatları üzerinden internete bağlandığımda hiç bir sorun yaşamıyorum. Farm heroes saga oyununda da benzer sıkıntı var.

Acaba evdeki modemimin ayarlarında mı bir sorun olabilir? Wifi ayarlarında filan? Oyunların serverlarına bağlanamıyorum.

Telefonda da, tablette de tarayıcıyla internette gezdiğimde bir sıkıntı yok. Sadece her iki cihazdaki oyunlarda bu tür sıkıntılar var. Bu arada, tabletim samsung galaxy note 2014 edition, android 4,3 jelly bean, telefonum da samsung galaxy win.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.