Şimdi Ara

oyunlardaki piksel bozulmaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunları açtığımda resimdeki gibi piksel bozulmaları yaşıyorum (kırmızı içine alınmış)
    bunun sebebi ne olabilir ilk başta ekran kartı diye düşünüyordum ama değiştirdim aynı bozulmaları yapıyor
    eski ekran kartını başka bilgisayarda denedim ondan değilmiş bu konuda bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gti1 -- 29 Aralık 2009; 1:17:06 >

• Anti-aliasing kapalıysa olabilir.Grafik ayarlarından anti-aliasingi x2 veya x4 yaparsan bunlar pürüzsüz hale gelir.
  • yok bu grafik bozulmaları öyle basit değil yani bu pikseller öyle bir oluyorki üçgen halinde ekranı kaplıyabiliyor bazen önünü bile göremiyorsun bozulmadan
  • Herhalde sağdon soldan ansızın çıkan graifk hatası bu. Resme bakınca öyle anladım, ben de MW 2'de benzer grafik hatalarıyla karşılaşıyorum ve bir süre sonra ATI sürücüsü çalışmayı durdurup masaüstüne dönüyor. Yama çıkmadan bu hata giderilemez diye düşünüyorum.
  • Oyunun grafiklerinde sanırım sorun oyunu tekrar yükleyerek yada ekran kartı sürücüsünü güncelleyerek kurtulabilirsin.
  • yok kardeş oda değil sanırım :) diğer oyunlardada yapıyor genellikle ubisoft tarzı firmalarda
    ram değil grafik kartı değil psu değil işlemcide değil hepsini denedim herhalde anakartta sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çözünürlük Sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.