Şimdi Ara

Oyunlarım çok fazla kasıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Windows olay günlüğünü kaptıp oynamayı dene oyunları . MSconfig den yap
  • üzgünüm işe yaramadı.Başka öneriler ?????????
  • Oyunlarını daha önceden aynı sistemle çalıştırdığında kasıyo muydu?Herhangi bir sorun var mıydı?Nasıl bu hale geldi 1 gündemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyonbatuhan -- 9 Şubat 2012; 23:32:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIainPROST

combofixle tarat

Mrhba arkadşlar bahsettimiz sey virüsdeilki ve COMBOFİX ile tarama yapaldında sistemde daha büyük sorun yarata bilir !.

benim önerim şu ki Pcnn hızı düşük o yüzden İŞLEMCİYİ deiştir yada yeni Pc al çünkü yeni Pc 1000 tl ise İŞLEMCİ de iyi bişey 500 falan aslında kasada en çok parayı işlemci yapıyo diğer herşeyin ucuzunu ver işe az yada çok yarayanını bulabilirsiniz fakat işlemci kötü olduk tan sonra diğer parcalar kalitesi önmli deil kaliteden kastım örnk RAM 1-2 dilde 4 olsa genede bi işe yaramazz !.. Kolay gelsin gözüme çarpan sorun bu yorumları incelemedim sisteminize göre yorum yaptım

• Birde eğer daha önce Pcniz kasmadan yazdınız oyunları oynatıyor ise bi Format çözüm olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: onatto22

masaüstündeyken 37 derece, oyunda ise 41 derece ısıda çıktı işlemci.

dostum masaüstünde boştamı 37 derece cok fazlaa benim sistemde boşta 1 derece
  • Kasması normal gözüktü bana açıkcası çünkü zaten HD 4600 serisi ömrünü coktan doldurdu kaldiki ben bf3 ü HD 4670 ile en düşükte bile oynayamadim ama mafia ve ac pek normal değil ekran kartına yeni bir soğutma alabilir ve thermal macun surebilirsiniz ozaman belki çözüm olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nası calıstaramıyorsun anlamadım
    Bende E6600 Dual Core 3.06 3.06
    5670 Ati ekran kartı
    2 Gb Ram Kingston 667 mhz var saydıgıno oyunların hepsı rahatca calısıyor bir tek L.A Noire yükledim cok fazla kastı birde crysis 2 kasıyordu onlar harıcınde tum oyunları rahatca calıstırıyor
  • Bende HD5770 var. Crysis 2'de kararlıda 34 fps veriyor ama Mafia 2'de, GTA 4'de ortalama 22-23 FPS veriyor. Sistemim:
    Asus P5KPL
    Intel Core 2 Duo E4500 2.20Ghz 2MB 65Nm
    Sapphire HD5770 1GB GDDR5 128 Bit 40Nm
    Kingston DDR2 800Mhz 4Gb(2*2) CL6 Ram
    Samsung SATA2 16Mb 7200RPM 500GB Hdd
    Inca IPS-500 500Watt PSU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Bende HD5770 var. Crysis 2'de kararlıda 34 fps veriyor ama Mafia 2'de, GTA 4'de ortalama 22-23 FPS veriyor. Sistemim:
    Asus P5KPL
    Intel Core 2 Duo E4500 2.20Ghz 2MB 65Nm
    Sapphire HD5770 1GB GDDR5 128 Bit 40Nm
    Kingston DDR2 800Mhz 4Gb(2*2) CL6 Ram
    Samsung SATA2 16Mb 7200RPM 500GB Hdd
    Inca IPS-500 500Watt PSU

cok garip gta 4 veya mafia 2 de crysis2 den daha yuksek fps alman gerkio
  • Aynı ekran kartını kullanıyorum Battlefield dahil hepsinin ayarlarını yaparak kasmadan bitirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scofield1

Nası calıstaramıyorsun anlamadım
    5670 Ati ekran kartı
    2 Gb Ram Kingston 667 mhz var saydıgıno oyunların hepsı rahatca calısıyor bir tek L.A Noire yükledim cok fazla kastı birde crysis 2 kasıyordu onlar harıcınde tum oyunları rahatca calıstırıyor

4650 hd mobility ekran kartı serilerinden saat hızı düşük bir ekran kartı,arkadaşta bu oyunların kasması ilginç bir durum değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aallpp99

Kasması normal gözüktü bana açıkcası çünkü zaten HD 4600 serisi ömrünü coktan doldurdu kaldiki ben bf3 ü HD 4670 ile en düşükte bile oynayamadim ama mafia ve ac pek normal değil ekran kartına yeni bir soğutma alabilir ve thermal macun surebilirsiniz ozaman belki çözüm olur

Ben 4650 hd ile battlefield 3 ü düşük ayarda çalıştırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: onatto22

üzgünüm işe yaramadı.Başka öneriler ?????????

Ekran kartını değiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

quote:

Orijinalden alıntı: Scofield1

Nası calıstaramıyorsun anlamadım
    5670 Ati ekran kartı

4650 hd mobility ekran kartı serilerinden saat hızı düşük bir ekran kartı,arkadaşta bu oyunların kasması ilginç bir durum değil bence.

Overclock yapması tavsıyemdır programlar var ısınma artar ama performans baya fark eder.

• her türlü ekran kartıyla alakalı
  • sistemin 64 bitte ise 32 de dene birde
  • xp kur kurtul.
  • Evet tüm sorun COMBOFiXden bende kurtum pc kasmaya baladı combofixi kaldır!Sil!Ne yapıyosan yap!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.