Şimdi Ara

Oyunlarla İlgili Ödevim Hakkında Yardımınıza İhtiyacım Var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Kamuoyu Ve Pazar Araştırması dersimiz için bir araştırma yapıyoruz. X firması bir oyuna ürün yerleştireceği varsayıldığı bir araştırma gerçekleştiriyoruz. Araştırma kapsamında oyuncular ile görüşmeler yapıyoruz. Bu konuda bize destek olabilir misin?
    Katılım sağlayan herkese araştırma bittiğinde Steam Random Key verilecektir.

Destek olursanız memnun olurum arkadaşlar, teşekkürler şimdiden

• Kolay gelsin, iyi çalışmalar. Doldurdum anketi.
  • Doldurdum. Sorular güzel ama akla gelen ilk 3 oyun sorusunu saçma buldum biraz.

Edit: random key verilecekmiş, bu iyi oldu. Başlıkta bunu belirtirseniz daha çok insan konuya gelir. Ancak bu sefer de key için çakallık yapanlar olacaktır. Seçim sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 23 Aralık 2019; 17:38:9 >
  • herkese çok teşekkür ederim,
    Asıl belirleyici sorunun o olduğunu düşünüyordum. Sonuç olarak başka hangi oyuna ekleme yapabileceğimiz konusunda başka belirleyici soru sormadım. Öneriniz varsa o sorunun yerini alabilek onuda düşünebilirim. Yorumunuz için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: okarawn

herkese çok teşekkür ederim,
    Asıl belirleyici sorunun o olduğunu düşünüyordum. Sonuç olarak başka hangi oyuna ekleme yapabileceğimiz konusunda başka belirleyici soru sormadım. Öneriniz varsa o sorunun yerini alabilek onuda düşünebilirim. Yorumunuz için teşekkür ederim
    Akla gelen ilk 3 oyun değil ama en çok oynadığı ilk 3 oyun olabilir. Veya daha da sınırlandırıp bu 3 oyunun online ve online olmayanlar diye sorabilirsiniz.
    Veyahut; en çok oynanan veya en çok zevk alınan 3 oyun diye ayrı sorularda olabilir.
  • sorular sanki online oyunlar baz alarak hazırlanmış
    herkes online oynamıyor hikaye tabanlı single player oyunlar oyunların atasıdır
    sektör o yöne gidiyor diye sadece soruları o yönde hazırlamak ön yargı olmuş
    soruları yarısına kadar cevapladım ama sorular hep o yönde geldiği için yarım bıraktım
  • Anketi tamamladım ancak key gelmedi, belli bir süre sonra mı geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.