Şimdi Ara

oyunu basladiniginizdaki en fail hareket (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
2.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2) Ashein e sini damage atmak için kullanmaya çalıştım
    3) Miss fortune'un ultisini haraket ederek bozdum
    4) Adamlar gelene kadar göldeki çalılıkta pusardım 3-5 dk hiç çıkmazdım minyon kesmeden öylece beklerdim
    5) lee sini büyücü sanıp yetenek gücü kastım
    6) teemoya 3 tane runaan 2 tane rabadon aldım ( o oyunda 20 kill almıştım )
    7) teemoyla etrafa mantar koydum adam kahin karışımı basıp hepsini kesti "sende hack var oyun sonu reportlıycam" dedim (Galiba bu en fecisi)
    8) 6300'lük heroların en iyi herolar olduğunu sandım
    9) wwnin önerilen itemlerinde 300lük jungle itemi vardı hep onu alır onla başlardım
    10) baronun sadece para verdiğini sanardım
    11) başlangıç itemi almayıp para biriktirmeye çalıştım

• Profildeki summoner spell açıklamalarında rallynin anlatımında alistarın resmi vardı,ben de rally kullanınca alistar summonluyo sanıp hevesle spellin açılmasını beklemiştim

Ashe'e 5 phantom dancer alıp verdiği dodge sayesinde ölümsüz olacağımı sanıyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelise

Komiksin. 3-4 konuda daha yorumlarını okudum sadece insanları aşağılayıcı küçük düşürücü hakaret içerikli yorumlar hepsi. Boş konuşan bir çocuktan başka bir şey değilsin.

süpersin
  • nununun q sunu adamlara atmaya çalışıyodum
  • anivia ya çok kolay ölüyor diye sunfire , warmog , thornmail ve diğer tank itemlerini kasmıştım . tabi ayakkabılar en hızlısı olanı neden ? çünkü anivia çok yavaş hareket ediyordu
  • adc ryze oynamak, kazanmıştım .
  • Arkadaşlar adc için build ezberletmişlerdi bütün herolara aynı itemleri cıkıyodum. ad rammus yapmıştım.
  • Ryze nin ultisi hiçbir işe yaramıyor diye kullanmazdım
  • Katarinaya ad dizip nasıl bu hero demem.Ayrıca yetenekleri geliştirmemek
  • Oyuna ilk başladığım hafta önüme gelene ad kasıyordum. Hatta leblanc a bile ad kasmıştım.
  • arkadaşımdan beni kasmasını istemiştim
  • Dotadan geçtim dotada 1 lvl da roshan yapılıyor. bende bilmilik taslayım dedim 3. dk da dragon önü bekliyom milleti çağırdım ben tanklıcam siz dalın falan dedim sonuç hepimiz öldük dragon penta
  • Nunu q'sunu rakibe atmaya çalışmak
  • Kendime, minionlara ve kuleye exhaust atardım. Abyss söyledi forumdaki, öyle öğrendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende swzon 1de başlamıştım recommended itemler vardı onlara bakıyordum en ucuzu 2000-2500 sonra parama bakıp ''lan bende daha para 475 hiçbir şeye yetmiyor ama millet daha başlangıçta 2-3 item dizmiş, allah allah galiba level atlayınca başlangıç parası artıyo diyip her oyun item almak için o paranın birikmesini beklerdim ama sonradan öğrendim alttaki eşyaların da onun bir parçası olduğunu ve para olarak onların onlardan ucuz olu sonradan fiyatından eksildiğini :)
  • Oyuna başladığım ilk gün karthus freeydi rakibin yoluna mayın koyucam diyip kendi yoluma koyardım

• Cd her dolduğunda tibbersı çıkarıp yanımda gezdirirdim. Onu kontrol edecem diye kendimi unutur, haybeye ölürdüm.

• canım fullken try'ın ultiyi açıyodum ne günlerdi ama

• 15 levele kadar bir item alacğaım zaman alt itemlerini alıp öyle almıyodum direk o itemi alana kadar altın biriktiriyordum
  • bütün şampiyonlara ad item dizmek
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.