Şimdi Ara

oyunu basladiniginizdaki en fail hareket (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
2.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hecarim almıştım saldırırken qwe tuşlarına sürekli basardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun başında laneime giderken maptan lanedeki rakip kuleye tıklamıştım ve oraya gittiğini de fark etmeyip ölmüştüm :D
  • İlk oynayisimda ilk dakikada kuleye oldum jayce idim. All chatten kule cok pro cok vuruyo yazdim. Hayatimda hic kimse bu kadar dalga gecmemisti benle

• Kazandığım altınların harcandığını bilmiyordum.
  • Oyunda değilde forumda olmuştu. Alistar'ı sadece support olarak biliyordum.
  • Oyuna sabit kamera ile başlamıştım ve kameranın serbest bırakılabildiğini bilmediğim için global ultileri istedikleri yöne tam olarak atanlara şaşırıyordum
    Hatta birçok defa Ashe ultisini ağaçlara göre filan hesaplayıp uzaklara atmayı denemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gıcık adam

İlk oynayisimda ilk dakikada kuleye oldum jayce idim. All chatten kule cok pro cok vuruyo yazdim. Hayatimda hic kimse bu kadar dalga gecmemisti benle

ben 9 levelken yapay zeka da kule ile 1 vs 1 atıp kuleyi yıkınca "hem öldüm hem öldürdüm xDé" minyonlara ulti attıktan sonra "Geberin ***" yazan birisi vardı o sendin demek

benim ilk failim serbest kameranın ne olduğunu idrak edememdi o yüzden düz kamerayla oynadım 23 e gelene kadar idrak edemedim sonra baktım ki öyle daha iyi oluyor ama bu seferde alışamadım kamera abuk subuk yerlere gitti :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abatrow1907 -- 13 Ağustos 2013; 20:41:14 >
  • aatrox yeni gelmişti ozamanlar bende işte ilk oyunumu attım onla ashe vardı karşıda o uzaktan vuruyodu habire ben ise yakından çok sinir olmuştum oyüzden arkamdan vurmasın diye o bana nezaman vursa kovalamıştımki hiç dönüp bana ok atmasın diye.
  • galiba herkez benim gibi smite ile adam almaya çalışmış :) ayrıca tryndamere ultisinin ölümsüzlük verdiğini bilmiyordum canım fullken ulti basıyordum :)

• BEN KULELERİN SADECE KESEN KİŞİYE PARA VERDİĞİNİ SANARDIM SONRA ARKADAŞIM KULEYE KS ATINCA ONA SÖVMÜŞTÜM
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeroHD

Senin gibi insanlarla aynı oyuna düşmek.

senin gibi elemanlar hem oyundan hem de bu forumdan uzaklaştırılmalı bence.
  • Çarpı minyonlara tek atmak için alıyordum
  • çok hızlı gitsin diye 3-4 adet bot alırdım trynın ultisi ile kulelere kafa atardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teich -- 13 Ağustos 2013; 21:13:58 >
  • Kayle nin ultisini kendime atmayi beceremezdim hatta bu ulti bi moka yaramiyo diyip puan bile vermezdim en iyi skillin r oldugunu zar zor anladim.
    Hayla her jungle oldugumda elim dusmana carp atmaya gider

• İki phatom dancerlı, iki infinty edgeli, iki bloodthisterlı Vayne. Oturup birde guide yazmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyber Mortui -- 13 Ağustos 2013; 23:49:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelise

quote:

Orijinalden alıntı: CeroHD

Senin gibi insanlarla aynı oyuna düşmek.

senin gibi elemanlar hem oyundan hem de bu forumdan uzaklaştırılmalı bence.

tamam süpersin hadi şimdi bunuda alıntılıda toplum içinde daha iyi saygı görebilmek için benim paçamı aşağıya alacak bir yorum yap bekliyorum.

edit:imla
  • -Flash atınca mouse yönünde gittiğini daha bilmiyordum. Annie almıştım mid'deydim. Canım çok az kalmıştı . Flash bastım F ile ve mouse düşmanın önündeydi oraya ışınlanıp ölmüştüm.
    -Geçen hafta nunu ile 3 kişinin arasına dalıp ulti attım sonra q ile yemeye çalıştım
    -Tuşlara sert basıyordum belki daha fazla vurur diye

• Volibear ile oyuna başlamıştım. Haritanın sınırlarından ilerisinde duvarın arkasında ormanlık alan var bilen bilir. Duvarın dibinde bekleyip gelen rakibi geriye atınca orada kalıp oyuna 1 kişi eksik oynayacaklarını düşünüp ne kadar zekiyim diye kıkır kıkır gülüyordum.

• Ben dota göçmeni olduğum için fail hareket pek yapmadım;ama dotaya ilk başladığımda oyun minyon yokken gidip kuleye dalmışlığım vardı.
  • Goldların sadece base de harcandığını bilmiyordum item alamadığım için çıldırıyordum. Ve şu kuleye 1v1 unutulmaz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.