Şimdi Ara

oyunu basladiniginizdaki en fail hareket (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
2.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Revive'ı bozulamayan recall zannetmek. (O zamanlar İngilizcem iyi değildi resme göre öyle düşünmüştüm)
  • Rakibe ignite atayım derken minionlara atmak
  • Adamlara smite atmak, revive ile kendi adamımı canlandırmaya çalışmak, adamı alacam diye 1 lvlda kule altı girmek
  • Kuleye skill atmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3lü kuvvette her özellik olduğu için ''olm bu çok güçlü lan'' deyip bir oyunda 4 tane 3 lü kuvvet almıştım.

Ve botların sadece hareket hızı verdiğini düşündüğüm için almazdım. Yani hareket hızını önemsemezdim.
  • 10 level kadar sadece mouse ile oynamıştım, bir diğeri ise buildlerim tam hatırlamıyorum karmakarışık birşeydi
  • Garen flash q e ulti ile alıp kule altında ölmek :((
  • ashe ye roa alirdim full phantom staclerdim
    trinity annie oynamisligimda vardir
    sezon 1 deki jungle da nunu ve ww oynar kendi bufflarimin son kucuk yaratiklarini hep birakirdim.o zamanlar jungle yeni yeni oynamaya baslamistim

• galibiyet gelmiyor diye googleden falan arıyordum (3-4 hafta full bot oynamışlığım oldu )
  • her oyuncu gibi oyuna master yi, tryn la başladım, sonra shen aldım ve heralde anladığınız üzere 6ie shen
  • BioManiac kullanıcısına yanıt
    Adam aynştayn
  • quote:

Orijinalden alıntı: forglory

botta veya topta 2. çimenin içinde beklemek

zaten oyunun ilk dakikalarında first blood illa ki çıkıyordu. top ve botta 2vs2 lanelerdi herkes hemen çimene hücum ediyordu.
  • Cho gath almıştım(freeydi) bi oyunda karşıda da cho gath vardı. Nasıl büyüdüğünü bilmediğim için tüm itemları satıp cho gath ın buildi kopyalamıştım. Sonuç: yine hayal kırıklığıydı

• MrSp4m kullanıcısına yanıt
    lux e deliler gibi attack speed kasıp,ne ayaksın diyen arkadaşıma "ama daha hızlı vuruyom panpa" diye cevap vermem mesela.
  • Ashe almıştım elinde yay var diye kılıç resimli item almıyordum ne gerek var diye
  • 2 IE 2 Rabadon
  • item konusunda sıkıntı yaşamıştım ilk oyunlarımda sürekli kazanmıştım (olaf ile)
  • Karsıma dari geldiginde korkardım alf f4 ceksem mi diye dusunurdum.

• Senin gibi insanlarla aynı oyuna düşmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Mamba_24

quote:

Orijinalden alıntı: Diyetli Tibbers

Miss Fortune la ultiyi yürürken atmaya calışıyordum allah allah neden bu kadar kısa diyorum süresi

Ben de Katarinanın ultisinde yapardım öyle nasıl ulti bu böyle hiç bir işe yaramıyo derdim

Bunu yazmak için gelmiştim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.