Şimdi Ara

oyunu basladiniginizdaki en fail hareket (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
2.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • singed oynarken bi kere Q ya bastım sonra bütün oyun açık kaldı. dedim ne kadar saçma bişey ama iyiki sonraki oyun öğrendim
  • Büyük itemlerın parasına bakıp zaten onu oluşturan parçayı para için satmak.

Örneğin triforce için sheen satmak.
  • Gravesa pahali diye direk triniti cikmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

ilk maçlarda smite alıp adamlara atmaya çalışıyordum. 10 maç falan böyle devam etti sonra bir daha okudum anladım

Bende okumustum ulan op damage diye aldim adamlara atmaya calisiyodum vurmayinca da sinir olup oyunu silmistim sonra bir arkadasim anlatinca geri yukledim iste :D

• Ashe e skillini durmadan rakibe atıyordum.Sonra niye hasar vermiyor diyordum.

• Ben manasız champ a arta kalan parayla manaya abanmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elect -- 13 Ağustos 2013; 17:04:32 >
  • sürekli ashe oynayıp sadece resmi yay olduğu için last whisper kasardım sadece
  • aatroxla jungle gidim gidip daha oyun başladıktan 30 saniye sonra goleme ölmemdir
  • smite alıp adamlara atmaya çalışıyordum
  • Kule altı dive yapıp lan bu kule nıye bana dalıyor mınyon varken...... demek
  • nununun q sunu adamlara atmaya çalışırdım
  • Ashe'e archer kilici ne yapsin diyerek ie almamıştım, lw Rush attıktan sonra da yayı neden değişmedi diye sormuştum. Bir de corki uçuyor diye Bot almamıştım bu corkiyi nasıl hizlandircaz diye arastirmistim.
    Smite'ın sadece yaratıklara atıldığını bilmiyordum, zamanını tutturamıyorum diye ignite kullanmıyordum, İnsanlar neden ignite yerine smite kullanmıyor ki hem daha fazla hasar hem anında diye.
    O aralar sadece nunu oynadığımdan Ultiye alan skill diyordum.
    Skype konuşmamızdan bir örnek: Alan skilli açıldı beyler savaşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhanea -- 13 Ağustos 2013; 17:18:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSp4m

Oyuna basladiginizda en fail hareketiniz neydi

Ben basliyorum daha minionlar cikmadan kuleye kafa atmak.

Bende aynısını yapmıştım. neyse yalnız değilmişim

• Garen e mana eşyaları almak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSp4m

Gravesa pahali diye direk triniti cikmak

Çok güzel post kasıyorsun kardeş.
  • Adamlara smite atmaya çalıştım.

Pantheon a 4 tane sokarca(ingilizcesini bilmiyorum) almıştım. O maçta ilk quadra mı yapmıştım. Atack speed kasınca hep adama vuruyosun ölüyor diyordum:(( utanıyorum.

• İlk oyunumda rammus picklemiştim. Q açmıştım 1 lvlda ve kulelere sürekli q ile kafa atmaya çalışyodum.
    Bir de bir oyun 5 kişi gank atmaya gidiyoruz arkadaşım ashe picklemişti daha gelemeden adamlara e atmıştı orda olduğumuzu anlamışlardı. Hayatımızın gankiydi.
  • cooldown ı adamı yavaşlatma sanıp (bi kere frozen mallet sonra cd itemi almıştım) sürekli cd abanıyordum sonra anladım
  • Ryze'a ap kasmak ve nunu ile ulti açtıktan sonra adamlar bana cc'lerini atıp ultimi bozamasınlar diye ultim aktifken zhonya basmak :(((((
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.