Şimdi Ara

oyunu basladiniginizdaki en fail hareket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
2.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna basladiginizda en fail hareketiniz neydi

Ben basliyorum daha minionlar cikmadan kuleye kafa atmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk maçlarda smite alıp adamlara atmaya çalışıyordum. 10 maç falan böyle devam etti sonra bir daha okudum anladım
  • Kuleye 1 vs 1 atmıstım

• Su an yaptigim seylere utaniyorum

• Caitlyn oynarken tuzakları kuruyordum, ama bilmeden, sonra üstlerine basmamaya çalışıyordum. 1-2 ay sonra öğrendim onların bana ait olduğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

ilk maçlarda smite alıp adamlara atmaya çalışıyordum. 10 maç falan böyle devam etti sonra bir daha okudum anladım

• botta veya topta 2. çimenin içinde beklemek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Miss Fortune la ultiyi yürürken atmaya calışıyordum allah allah neden bu kadar kısa diyorum süresi
  • Eş'in ultisini karsi beyse fuzelemektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindson -- 13 Ağustos 2013; 16:39:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diyetli Tibbers

Miss Fortune la ultiyi yürürken atmaya calışıyordum allah allah neden bu kadar kısa diyorum süresi

Ben de Katarinanın ultisinde yapardım öyle nasıl ulti bu böyle hiç bir işe yaramıyo derdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Mamba_24

quote:

Miss Fortune la ultiyi yürürken atmaya calışıyordum allah allah neden bu kadar kısa diyorum süresi

Ben de Katarinanın ultisinde yapardım öyle nasıl ulti bu böyle hiç bir işe yaramıyo derdim

Katarina çok lüx'e kaçıyordu o zamanlar pro gözünle bakardım katarina oynayanlara .

• smite i rakiplere atmaya çalışmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Mamba_24

quote:

Wu ile zannedereim k**** kadar cok r ye basarsam o kadar vurur.ama fail di

• Barona ignite atardım

• Vladimir e 2 peri tılsımı ile başlamak. Ve tabiki smite ile adam öldürmeye çalışmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: SirCrocodile

Barona ignite atardım

Op drake ye de atardim

• quote:

ilk maçlarda smite alıp adamlara atmaya çalışıyordum. 10 maç falan böyle devam etti sonra bir daha okudum anladım

aynen onu ben de yapıyordum.. benim en fail olduğum durum, garenin e sini, (kılıç çevirme ) trinity force'u kullanarak yaptığını düşünerek (itemin resmi dönen kılıçlarya ), diğer oyunda nasusa trinity force alıp üstüne 5 dakika tıklayıp bir hareket olmadığını görüp üzülmemdi heralde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BioManiac -- 13 Ağustos 2013; 16:47:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BioManiac

quote:

aynen onu ben de yapıyordum.. benim en fail olduğum durum, garenin e sini, (kılıç çevirme ) trinity force'u kullanarak yaptığını düşünerek (itemin resmi dönen kılıçlarya ), diğer oyunda nasusa trinity force alıp üstüne 5 dakika tıklayıp bir hareket olmadığını görüp üzülmemdi heralde..

ohohohoho bu çok fenaymış

• vladamir e ad kasmıştım.birde kule altı falan dalardım hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: BioManiac

quote:

Ben dota 2den geldim aganimle ayni etki yapicak zannesiyodum bekliyosum ki ulty gelissin

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.