Şimdi Ara

Oyunu Bilen Biri Varsa Bakabilir Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben Bu Oyunu İndiriyorum Son 10-15 Dk Fln Var Bana Kısaca Naapmam Gerektiğini Anlatabilecek

Var Mı

( Sakın Rehbere Bak Demeyin O rehberden Tek Kelime Anlamadım . Hem Benim Sorduum O Deil Hadi Orda Yazanları Yaptım Oyuna Girdim :

1) Oyunun Amacı Nedir ?
    2) Oyunda Ne Kesilir ?
    3) Ne Yenilir ,Ne İçilir ?
    4) Pvp Mi Pvm Mi ?
    5) Bunların Hepsine Sırayla Cevap Verebilecek Var Mı

• Ya Hadi Ama Şu Oyunu Bilen Yokmu Hiç
  • Bu Arada Oyun İndi Çok Yardımcı Oldunuz Sizde Saolun . (!)
  • Arkadasım biz günün her vakti online olmak zorunda değiliz bu yüzden bize tavır koymazsın

Online olduğumuzda acılan konulara cevap veriyoruz
    Şimdi sorularına gelelim

1-)Oyun çok amaçlıdır ne istersen yapabilirsin. İster git madenci ol zırh yap sat, İster git büyücü ol savaş, İster git terzi ol özel güçleri olan kıyafetler dik vb.
    2-)Bu oyun level kasmalı değildir o yüzden neyle ileride neyle uğraşacaksan ona göre birşeyler kesip/üretmelisin
    Mesela oyunda bir terzi kıyafet dikerek kendini geliştirir bir silahşör ise mezarlıktaki yaratıkları öldürerek
    3-)Bu soruyu şaka amaçlı yazmış olabilirsin ama oyunda gercekten yeme içme var eğer yemek yemezsen karakterin belli bir süre sonra açlıktan ölür
    4-)Ultima Online Rp(Role Play), PP(Power Play), Pvp(Player Versus Player), Pvm(Player Versus Monster) kavramlarının hepsini kapsar yani hepsini yapabilirsin

• Tmm Kardeş Saol Ama Benim Öle Bi Amacım Yoqtu

Soruların Cevapları Çok Açık Çok Saol Bende Char Açtım Şu An Oynuyorum Ama Oynadığım PW şu an kapalı

Bi Kaç Tane PW Buldum Yeni Ama Onlarında Üye Olmak İçin Yerleri Yok

( Bu Oyun Mu Çok Karışık Ben Mi Anlamıyorum : ) : ) )
  • Free Olabilir O serverlar eğer Pvp ise..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MayMunCuk__

Tmm Kardeş Saol Ama Benim Öle Bi Amacım Yoqtu

Soruların Cevapları Çok Açık Çok Saol Bende Char Açtım Şu An Oynuyorum Ama Oynadığım PW şu an kapalı

Bi Kaç Tane PW Buldum Yeni Ama Onlarında Üye Olmak İçin Yerleri Yok

( Bu Oyun Mu Çok Karışık Ben Mi Anlamıyorum : ) : ) )

Kesinlikle karışık. Öğrenmek için şöyle 2-3 ayı gözden çıkarmalısın. Eğer yanında anlayan biri varsa daha çabuk öğrenebilirsin ama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu oyunda sanal olarak yaşa... savaşçı , büyücü ,crafter (terzi,madenci,demirci,mobilyacı,simyacı...) , balıkçı, hırsız , dilenci, hayvan terbiyecisi

oyunda neyi nasıl yaşamak istiyorsan onu yap , zevkini çıkar. başka kimselerin aptalca davranışlarına bakıp canını sıkma ki her oyun için geçerlidir. amaç oyun içinde basit bir insandan bir krala dönüşüp ün yapmakta olabilir ya da hırsızlar kralı olmakta olabilir... herşey senin hayal gücüne kalmış, kalanını oyun sana verir.

oyun kendini geliştirmek için ,

eğer savaş yeteneklerini geliştirmek istiyorsan ; oyun içindeki guard zone dışındaki her yaratığı kesebilirsin. yumruk atabilirsin, kılıçla vurabilirsin, ok atabilirsin vs vs.. guard zone içinde pk olan yaratıklara ve playerlara vurabilirsin ya da party halindeki playerlara vurabilrsin (partydeki playera vurusan criminal olmuyorsun aksi halde criminal olursan herkes sana vurur hatta guardlarda )

eğer büyü yeteneklerini geliştirmek istiyorsan ; önce bir spell book yani büyü kitabı almalısın büyücüden (büyücü özelliği seçersen karakter yaratmadan direk veriliyor) ve büyülerü kullanarak büyücü yeteneğini geliştirisin daha güçlü büyüler öğrenebilmek için...

eğer crafter geliştirmek sitiyorsan ; yazdığım mesleklerden birinin yapması gerektiği işi yaparak gelişirsin. örn, madenciysen gidip madenlerde kazı yap, mobilyacı isen mobilya yap, demirci isen zırh,silah çatal bıçak yap vs vs...

balıkçı isen bakıl tut, hırsız isen hırsızlık yap, hayvan terbiye etmek istiyorsan hayvanları eğit gibi... sana kalmış tamamen.

oyunda yemek ve içmek gerçek anlamı işe vardır, hem senin için hem sahip olduğun hayvanlar için. sen eğer yemek yemezsen açlıktan ölürsün, hayvanın yemek yemezsen , önce ona yemek vermediğin için sana bağlılığı kalmaz ve yemek vermenden tekrar terbiye edemzsin.

not : ölürsen üszerindeki eşyalarını başları alabilir, eğer criminal ya da pk olarak ölürsen , eşyanı alana hiç birşey olmaz. değilsen eşyanı alan criminal olur.

not 2 : başkasını öldür pk ol yada pk yı öldür farketmez , her türlü şöhret ve ünvan kazanırsın, iyi ya da kötü. iyi lord/lady ya da kötü lord/lady

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelion -- 7 Haziran 2008; 22:30:49 >

• Arkadaşım Bende Kısaca Yardımcı Olayım.

Önce Sunu Söyleyim Bunları Bize Sorarak Deil Oyunda Gezerek , Oyunda Olan Birisine Sorarak Daha Rahat Ögrenebilirsin.

Ve Ultima Online Her Oyuna Benzemez , Silkroad Online , Knight Online , vs vs. bu tür oyunlar basittir. tek skill gider. tek stat gidersin. hep ayni itemler . leveline göre fln.

Ultima Online Çok Değişik.
    level yok .
    skiller ayni deil
    8 tane skill yapicaksin . hangisini yapim diye düsünmek cok zor:D
    Kısacası Görerek , Sorarak , Gezerek Öğren =D
  • kardeş ben 3 yıl oynadım bu oyunu ama şuan iyi bi server göremiyorum oydağım serverler türk serverlerıydı bilirsin türkler işin **** kaçarlar oyun parasız fakat edit doluydu ben bi binek vardı özel binek 1 haftada çıkıyo fakat nrd saat kaçta çıkacağı belli değil koca ultima haritasındaki dungeonları tek tek dolanırdım, ya oyun mükemmel, ama edit vardı oynadığımda hep türk serverlarıydı ondandı edit, ben sana oyundan anladığım mükemmel zevki sölim dungeonlarda champlar var pentegramın etrafındaki yaratıkları kesiyosun tek yapamazssın guildce yaratıklar kestikçe pentegramda kırmızı kurukafalar çıkıyo onları tamamladımmı boss çıkıyo kesiyon bosu skillerin standardı 100 dür o boss tan çıkan 120 scrol kağıtlarıdı bos yattığında o bossun ölmüne son saniyeler kala vuran 6 kişiye 110 115 ve 120 scroller düşer zaten otomotik çantaya düşüyo bide o bossun kafasını alıyosun kafasıda lötünde sanırım 7 champ 7 boss 7 boss kafası tamamlandığında 7 bossun patronu olan harrowere gidersin ondanda +25 stat scrolları düşer ama herşey bu kadar kolay değil çampta hırsız playerler olur ve champı basıcak guildler sizi kesip o scrolleri almanın düşüncesi içerisindeler güçlü olan ekip oyunu olan kazanır ortalık player ölüsüyle dolar kaçan kovalayan o anı yaşamalısın müthiş bi pvp ve ekşın oyunudur 12 yaşından beri oyun oynarım 26 yaşındayım bukadar eğlencili bi oyun olamaz birsürü onlıne oyun oynadım ama ultima onlıne gibi zevk vermedi hazine avına çıktım terzilik yaptım hırsızlık yaptım marangoz oldum çiçekçi oldum kaşık bıçak yaptım kendime bi kale yaptım kalemi süsledim bunlarla oyun ik başaldığında grfikleri beğenmeyebilirsin ama kesinlikle oyna sonuna kadar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.