Şimdi Ara

Oyunu bırakmalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun çok boktan bir yere gidiyor, facebook'a girdim de ana sayfada önerilen sayfa-gönderi kısmında bunu gördüm. Script falan iyice yayılır artık... Bırakmanın daha iyi olduğunu düşünenler varsa oyun önerisi de bekliyorum.
    https://www.facebook.com/photo.php?v=608429522610785

• Oto skill dodge cok onceden beri vardı ama şuan daha fazla yayılcak. Oyun 4 yıl oldu açılalı şuan en yuksek donemlerini geçiriyor beta s1 s2 den b eri oynayan coğu kişi oyunu bıraktı. Yakında forumlarda Lol Hack script konularını goreceğiz. Oyun BIRAKILMALI.
  • Hepsi banlanılır ya da bunu engelleyecek update vs. yapılır. Bu kadar kolay değil bu işler o kadar mühendis boşa çalışmıyor.
  • Riot el atmalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu metin2 knight online gibi oyunlarla karıştırmayın lütfen
  • hıleyle nereye kadar 1 oyun atarlar 2. Oyunda banlanırlar. Tek tıcketa bakar bu ısler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

hıleyle nereye kadar 1 oyun atarlar 2. Oyunda banlanırlar. Tek tıcketa bakar bu ısler

Çilincır olan biri vardı, baya uğraşıldıktan sonra ban yemişti anca,lorencia mıydı neydi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crysis 1 halâ oynanır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Warcraft 3 oynayan kaldı mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • buraketmen kullanıcısına yanıt
    geç gelen adalet , adalet degıldır ama olsun hakettıgını almış. Bu arada challenger oldugundan script anlasılması zorlaşıyor o yuzden geç olmuş olabılır.

• Tamamen riota bağlı bizim tek yapabileceğimiz bunları riota bilgilendirmek. İşlerini doğru yaparlarsa bi sıkıntı olmaz hile kullanan veletlerden kurtulmuş oluruz
  • metin2 değil bu 2. oyunda şutlanır
  • 20 liralık scripti 50 liraya satıyorlar. tr veletlerinden para kaldırmak kolay tabi
  • Bu script kendini cola cocuğa satar. Zaten
    6 aydır girmiyorum oyuna zaa dc dc

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.