Gerçek hayat ne OYUN'dan nede IRC'den geçıyor hayat sadece para ve huzurdan beraberınde AŞK'dan geçıyor bunlar için uğraşmak daha mantıklı arkadaşlar yaklaşık 10 sene IRC/Services'le WEBMASTER'lıkla uğraştım bir web sitesi yaptım birde IRC açtım pek başarılı oldum denemez tabiki sonuçta 200 useri bir araya getirebıldım. Sonra KO yu oynayan bır cocuk abı gel sanada char açalım dedı aç dedim 1 tane Warior açtı oynamaya başladım 64 lvl bir WARIOR'um oldu OLIMPIA'da baktım pre olayı cıktı girmede zorluk cıktı çalıştıgım ıs yerıde zaten battı ve kapandı. O dakıkadan sonra sevdıgım ınsana daha çok zaman ayırmaya başladım daha düzgün bir işte çalışmaya başladım KO'yu unuttum girmiyorum artık IRC'ede gırmıyorum. Şimdi ise charımı da satıyorum. Şunu hiç bir zaman unutmayın hayatınız en fazla ortalama 70sene dıyelım. Bu 70 seneyı ya sevdıgınız ınsana ailenıze daha cok zaman ayırarak yada ne bılıyım evlıysenız cocuklarınıza bir gelecek hazırlamak ıcın mı ugrasacaksınız yada günün 12 saatını KO basındamı gecırıceksınız. Ömrunuzu bır şeye bağlamayın hayatınızı hayat'a bağlayın.
Şimdi soruyorum charımı kım satın almak ıster kım o bağımlı ailesine ve evlıyse cocuklarına deger vermeyen insan?
Özellikleri:
64 LVL WARIOR NP : 68K
good warrior sana tek bişey söyleyeceğim HELAL OLSUN GERÇEKLERİ SÖYLEYEN WE BİLEN WE UYGULAYAN ÖRNEK bir eski ko oyuncusu bu arada bende satıom charımı :D 64 level priest 115k np :D asdasdasdasdas
BIRAKIN ŞU LANET OYUNU :D YETERR:d
Kimseyi ilgilendirmez, sanane ki milletin oyunundan burada nutuk atıyosunuz. Ben oyunu bırakmayı düşünmüyorum ve severek oynuyorum. Bana zararı da sıfır!
lol
quote:
Orjinalden alıntı: mcking
Kimseyi ilgilendirmez, sanane ki milletin oyunundan burada nutuk atıyosunuz. Ben oyunu bırakmayı düşünmüyorum ve severek oynuyorum. Bana zararı da sıfır!
var mısın iddaa ya git bi göz doktoruna görün ne kadar zararı var ii anlarsın bir kaç gün oyundan uzaklaş dikkat sorunu ortaya çıkıyo istersen bi dene yani ha tabikii omurilikteki deformasyona değiniycem bile
quote:
Orjinalden alıntı: mateja_kezman
wow ne bu arada yahu :))) cahilim ben kusura bakma:D
guzel bir oyun amma paralı
BEYİNLERİ YIKIYOLAR ANLAYAN OYUNU BIRAKIO ANLAMAYAN DEWAM EDİO
ANLAYANA SİVRİSİNEK SAZ ANLAMAYANA HAVAN TOPU BİLE AZ
quote:
Orjinalden alıntı: the_immortal
quote:
var mısın iddaa ya git bi göz doktoruna görün ne kadar zararı var ii anlarsın bir kaç gün oyundan uzaklaş dikkat sorunu ortaya çıkıyo istersen bi dene yani ha tabikii omurilikteki deformasyona değiniycem bile
bi zararı yokmuşsenin sandalyede oturmaktan bir yerinde ağrımıyodur(sırtın)yada monütörün başından kalkınca gözlerin
ağzı olan konuşuo :D
quote:
tamam oyna sen.. "0" zararı uzun vadede görürsün..
Ç0K D0ĞRU
o oyundan nefret ediorum
iştE D0RU YOLU BULAN Bİ ARKADAŞIMIZ DAHA HELAL OLSUN sana arkadaş
k2network adamlar tam bir çakal yaW:D ama işi biliolar helal olsun