Şimdi Ara

OYUNU BIRAKTIM %100 BIRAKMA YÖNTEMİ NASIL MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw charımı satıom satıom diyede oyunu sildim bilgisayardan we 4-5 gün sonra tekrar yükliyim dedim cd yi taktım we yüklenmiyor login failden modemle falan uğrastım sora yükledi 1331e kadar bu sefer auta patch yüklemedi :D we sonuç=ALLAH BIRAKMAK İSTEYENE yardımcı oluyo beyler:D
    istemek istiyorum diildir harekete geçmektir :D

BIRAKMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR Bİ DENEYİN İSTİOSANIZ:d

• benim tek bırakma şartım ancak bana wow alınması olur
  • wow ne bu arada yahu :))) cahilim ben kusura bakma:D
  • world of wor craft yanlış yazmış olabilirim online bi oyun buda
  • quote:

Orjinalden alıntı: mateja_kezman

wow ne bu arada yahu :))) cahilim ben kusura bakma:D

World of warcraft
  • OYUNU BIRAKTIM ALLAHIMA ŞÜKÜR BUNDAN SONRADA ONLİNE WE SONU OLMAYANA OYUN ASLA OYNAMAM :d asosyal bi kişilik oluyosun yaw yeter:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: gskerem

quote:

Orjinalden alıntı: mateja_kezman

wow ne bu arada yahu :))) cahilim ben kusura bakma:D

World of warcraft

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • deneyipte warmı bırakan:D
  • :D
  • yokmu:))
  • kardeş ben bıraktım ama server lara giremediğim için :D
  • ߀NİM YÖNTEm daha garantili:D istesende giremion:D serwarlara giremessin tamam bi girse tamam oyundasın ama ßöle daha ii:D:D:DD:
  • faydasız format attım ben tüm oyunları sildim ama gene yüklmeye calıstım yüklenmedi tanıdıgım herkesı basıma toplattırdım gene yükledim
  • ben bıraktım charımı itemlerimi sattım hattricke ve sokkere takılıyorum cok zaman harcamadan.
  • peka bi yerde niyet önemli be kardeş:D
    bırakmak isteyenlere zaten:D sen bırakmak istemiosan cafeden oynarsın yin€ oynarsınD:
    AZİMLE SIÇAN DUWARI D€L€R:d
  • Oyunu bırakmak istiyosanız gidin +8 itemlerinizi +9a deneyin.Dierlerini 1 coinden koyun sonra çırıl çıplak kalın ve 0000000 videosu izleyin.Sonra moraliniz bozulcak ve oyunu bırakcaksınız
  • EN İYİSİ BIRAKMA YÖNTEMİ ÖNCE BİRİSİ SİZİ GOLEME ÇEKCEK SONRA İTEM UPG EDERKEN YAKICAKSINIZ SONRA SİNİRDEN KUDURUP PCYİ CAMDAN AŞAGIYA ATICAKSINIZ (BU ARADA AMAN DİKKAT AŞAGIDA KİMSE OLMASIN
  • UAUHUAUHAUHAUH OLABİLİR ASLINda:D
    we diğer bi yöntem eğer gerçekten istiyosanız bırakmayı en ufak şeyleri bahane edin we İSTİOSANIZ GERÇEKTEN %100 BIRAKIRSINIZ:d
  • helllord_gs:D biz daha insancıl yöntemler denioz kard€ş:D sakin sinirleri bozmadan :D

BIRAKIN ARTIK ŞU OYUNU YETERR:d 80 LVL OLDUN DİYELİM FULL İTEMLİSİN 10MİLYON NP WAR ELİNE GEÇEN NE OLACAK SADECE KAYBETTİĞİN ZAMAN DİYECEKSİNKİ SATARIM YTL İLE
    UNUTMAKİ VAKİT=NAKİTTİR
    heiytt be amma konuştum:D
  • bildiğiniz güsel oyun warmı knighta alternatif olarak oyun oynamak istiorum:D D:D:D:D:D:
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.