Şimdi Ara

OYUNU BIRAKTIM %100 BIRAKMA YÖNTEMİ NASIL MI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: trplayertr

world of wor craft yanlış yazmış olabilirim online bi oyun buda

wow'a online oyun demek hakaret olur süper bişi o başyapıt kredi kartım olsa hiç düşünmeden sipariş eder her ay da parasını veririm 14 günlük deneme sürümünü oynadım eridim
  • wallahamı nasıl bişey paralımı biraz anlatın şu oyunu yaw kaç ytl aylık kredi kartı war aloww cvp plzz:D
  • eee WOWDAN BAHSEDECEK ARKADAŞ YOKMU BANA YAA WOW NASIL BİŞEY:d
    GERÇEKTENDE WOW DEDİRTECEK KADAR İYİ Bİ OYUNMU :d

we knightı bırakmak isteyen arkadaşlara gerçekten yardımcı olurum ;)
  • Soğuk ve siber savaş diye ben bu oyuna derim her geçen sürede GENÇLİĞİN ZAMANI şehit oluyor. Bedenler ise kendine hakim olamıyor. Kendinizi savunun, Kendinizle savaşın...

NE KADAR ANLATIRSAN ANLAT ANLATTIKLARIN KARŞINDAKİNİN ANLAYABİLDİĞİ KADARDIR

Devlet hükmünü yeni nesillerle sürdürür...Ve yeni nesil düşman yönetiminde ...(Bu lafım bu oyuna bağımlı hale gelmiş arkadaşlar içindir)

Kalın Sağlıcakla...
  • wow (wold of warcraft) ben ce knight den tek ii oyun budur gibime gelio online oyunlar arasında
    parasız serverlar war (aslında beleş serverların çounda görevler vs skiller hatalı ama çok ii olanalrıda war)
    burda kas kas bitmioya orda 60 oluncca her kes eşit oluo we savaş başlıo
    videolarını izlerseniz eer knight da lwl ininiz 55 den aşaı ve yeni başlamamış iseniz wow a geçeceinizden eminim
  • NASIL PİŞEY YAW İÇERİĞİ NEY:d
  • TAM OLARAK ßÖLE ANLATACAK Bİ ARKİMİZ YOKMU YAW:d LÜTFENN:d
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.