Şimdi Ara

Oyunu uzun süre önce bırakanlar için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.youtube.com/watch?v=_TDJ-UxjIzY

sonra aşağı doğru iniyoruz...

hadi bakalım ağlayın ben geliyorum :)

• Hiç biri bir şey deilde ağaçlar hüzünlendirdi :
  • Güzel konu

Arka fona müzik verip foto galerisi mantıklı
  • ağaçlar harbiden yaa bildiğin ağaç keserdik eski anılar canlandı harbiden
  • şu ağaçlardan az para kırmadık la 100gb kasardım event başladıktan sonra bitene kadar sadece uyku ve wc molası verirdim
    not: oyunu bırakalı seneler oldu.
  • of be eski tema skil bölümü filan baya koydu tekrar başlayasım geldi şarkı zaten fena :(
  • Hocam o son resim hüzünlendirdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyunun eski hali hic yok kısaca icine etmişler ben basladım hic bir illegal program kullanmadan 45 lwl olunca ban yedim ne hikmetse eskiden aldığım zewki hiç hissedemiyosunuz resmen daha da coluk cocuk velet girsin diye herseyi mahvetmisler cocuk oyununa dönmüs artık bence..
    eskiden oyunun bi ağırlıgı bi resmiyeti wardı simdi oyunun sitesi bile kullanıssız ve kalitesiz hergüzel sey biter derler ya buda aynen oyle oldu
    ayrıca konuyu acan arkadasa cok tskederim o ağaclar ve fon müzigi beni benden aldı :(
  • Çok özlemişim la o günleri 7 paper setle ardreama çıktığımı ve iş yaptğımı biliyorum şimdi çıkıcak olsam düşünemiyorm bile :) Müzikte hipnozite eden bir müzikti şimdi koydukları müzik tam bi facia kısacası Ko kendi kendini bitirdi.
  • Ne gunlerdi be.. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ağaçlardan ne para kırmıştık be.Knight'ın eski halini herkes gibi çok özlüyorum.Yazın yine dönmüştüm ama eski tadı tabiki alamadım ve artık hiçbir zaman alamayacağız.Çok güzel günlerdi..
  • Luferson'u ve karusları görünce içim bi garip oldu.

Bu foruma bu bölüm için üye olmuştum.İlk mesajım burayaydı Manesle ilgili.O günler tekrar gelmeyecek.

Hatta o zamanlar private server bölümü vardı hamachiden server kuruyordu birisi baya kalabalık oluyordu.Forumca vs atardık np kasardık birini kesince foruma yazardık offfffff.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 1 Ocak 2013; 17:34:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Theon Greyjoy

Luferson'u ve karusları görünce içim bi garip oldu.

Bu foruma bu bölüm için üye olmuştum.İlk mesajım burayaydı Manesle ilgili.O günler tekrar gelmeyecek.

ilk mesajınız, 9 Nisan 2007; tarihli, " Elemental Necklace Hakkında" başlığında.
    İçeriği: " Server:Logos Bu itemin piyasası nedir? 2gundur shouttan bağrıyorum 3-5 pm gelio sadece gelen pm lerde özellikleri ne diye alıcı yok yani.Bu item değersiz mi?Neden alıcı yok?Mageler için bence ii bi item gibi duruyo.Bunu nasıl satabilirim?Rogue itemlerine takas yapsam ne verirler?(Önemli olan sorum bu) ÖZELLİKLERİ: HP Bonu:100 Resistance to Flame:20 Resistance to Glacier:20 Resistance to Lightning:20 Resistance to Posion:20 Resistance to Magic:20 Resistance to Curse:20"

Bende

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpion90

oyunun eski hali hic yok kısaca icine etmişler ben basladım hic bir illegal program kullanmadan 45 lwl olunca ban yedim ne hikmetse eskiden aldığım zewki hiç hissedemiyosunuz resmen daha da coluk cocuk velet girsin diye herseyi mahvetmisler cocuk oyununa dönmüs artık bence..
    eskiden oyunun bi ağırlıgı bi resmiyeti wardı simdi oyunun sitesi bile kullanıssız ve kalitesiz hergüzel sey biter derler ya buda aynen oyle oldu
    ayrıca konuyu acan arkadasa cok tskederim o ağaclar ve fon müzigi beni benden aldı :(

+Yanyatmışsekiz
  • o değilde, bir Weiwuer vardı beramusta, GraveYard vardı, duruyor mudur acaba?
  • Hey gidi hey daha dün tüm kuzenler toplanıp abimin knight oynayışını izlerdik. O zamanlar grafikler bize ne denli güzel geliyorsa...
  • Ah eski günler be.
  • Nice mükemmel grafiği olan online oyunlar gelecektir ama bu oyunun verdiği zevki hiçbirinden alabileceğimi düşünmüyorum.

• ağaçlar çok fena yaptı
  • öle böle diyoruzda oyunun içine biz ettik yok koxp yok dupe bulalım yok pedal cafede 40 tane masa acip gb kasalim o yukardaki resimdeki kapnın önündeki gabolt mu ne kuşlardan çıkan şeyi npc satıp 5m 5m kazanmak için koxp kuranlar o görevi yapabilmek için uğraşanlar kecoon warriorlarda kekuri ring çıkarcam diye pc açık bırakıp 2 3 gün sonra bırakanlar biz ettik içine bizzz şimdide ağlıyoruz işte ben yapmadım mı yaptım ama bukadar yapmadım ona üzülüyorum halen nasıl oynuyorlar oyunu şaşıyorum metin 2 laf edioduk ama dupe tl ile item edit karakter hepsi halen mevcut.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.