Şimdi Ara

Oyunumdaki FPS sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu sorun yaklaşık 1-2 aydır var daha yeni herzaman olmuyor.

sorunum şu oyunda 2-3 saat veya daha yeni acıyorum 200-220 fps ile oynarken en yüksek ayarlarda bi anda 17-20 fpslere düşüyor ve orada kalıyor. oyunu baştan acıncada bazen hala bu pinglerde kalmaya devam edebiliyor.

bilgisayarımın markası asus x550LN xo069d ve bununda sanırım oyun oynanırken nvdia 840m adlı ekran kartımdan yedek denilebilicek olan intele geçmesi sanırım.
    bu sorunu nasıl çözebilirim son güncellemeleri ekran kartı güncellemelerini vs kurdum

• uppppp :/
  • Arkadaşım Sorununu Bnede Yaşamaıştım Ve Çözdüm

Oyuna Sağ Tıkla, Grafik işlemciyle çalıtır de oradan yüksek performanslı nvidia işlemcisi de bi menü açılacak ordan 3 d menüsüne tıkla sonra ekleden oyunun kısa yolunu ekle :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyunuzmanitr52

Arkadaşım Sorununu Bnede Yaşamaıştım Ve Çözdüm

Oyuna Sağ Tıkla, Grafik işlemciyle çalıtır de oradan yüksek performanslı nvidia işlemcisi de bi menü açılacak ordan 3 d menüsüne tıkla sonra ekleden oyunun kısa yolunu ekle :D

Oyunumdaki FPS sorunu

zaten bu ayarlarda sıkıntıda orada.

şöyle düşün oyuna zaten nvidia ekran kartımla bağlanıyorum sıkıntı yok burada.
    2-3 saat sonra bi sıkıntı oluyor ( ne oluyorsa ) fps bi anda 15-20 civarlarında dolanıyor ( hiç yükselmiyor bu arada ) sanki oyun oynanırken bi anda ikincil ekran kartına geçiyormuş gibi ne olduğunu bulamadım :((((

• Arkadaşım Otamatik Seçim Olursa Oyun Anında Değişir Onu Yüksek Performans yap :D
  • Arkadaşım Skypede Eklesen Bi skype adım : EgAlDemir
    vendetta maskeli biri var
  • ne demek istediğini biliyorum onu da yaptım fakat bir süre sonra gene fps de düşme meydana geliyor 1-2 saat sonra falan... çözümü yokmu bunun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çözümü olan
  • güç kaynagın dandik se sorun olabilir kaliteli yüksek performasnlı bişey olmalı satabil oyun için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.