Şimdi Ara

Oyunun ilk 99 lvli Lissa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işte bugün 99 lvl oldum ve işte buyrun buda kanıtı oyunda ilk 99 lvl ben oldum darısı diğer arkadaşların başına

http://img443.imageshack.us/img443/5025/gunz004dm9.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranqer -- 15 Şubat 2007; 19:53:56 >

• sıralamada görünmüyorum sanırım ben 0. yım çünkü storm bende sonra 99 oldu %100 eminim ilk ben oldum eğer aksine idda eden warsa vs yapalım şaka bi yana gerçekten görünmüyoum ya admin bi çaresine bksan
  • ramo ben mami seni kınıyorum hani len lvl kasmıcakdık eziq eziq kesicekdik milleti neyse ya gururumuz sen sin:P
  • yok ölesine girip çıkıyodum queste böle oldu bende anlamadım :D
  • yeme beni ramo... az ugrasmadın GK le lvl 99 içn bide h4pp3 su 10k dmg swordu sil bea o ne öle oyunun tadı kaçtı herkes 2 kere vuruyo bazen 1....
  • walla ya harbiden oyunun tadı kaötı ayrıca gk yine olsa yine girerim walla hatta çıkarmak için uğraştım ama olmadı malesef ayrıca ewt çıksın şu 10k lı kılıç bütün ezikler şaha kalktı
  • ewt sanırım kalkıcak çünkü şu anda oyun kapalı işallah düzelir
  • hyr abi en çok güldüügm bnm şu adam dioki gel chesta vs diorumki 10k swordsuz tmm dio sonra gidiyo sword u alıyo çakıyo 2 kere dioki bu ıron sword armorlarım baya ap veriyo die 2 kere de alıyorum bizi kekliyo:P
  • ya abisi çatlıycam ben vs yaptım adamla 10k swordsuz adam bi kere vuramadı erkek ya yediremedi gururuna bide geldi armor deiştircem die 10k swordla yarılcam yafs adam bide noob dior tek yiyoz bişi deil clicker açmış gibi boyna tıklıyarak yürüyolar ya onlara bitiyorum
  • böle bize noob diyen ama kendi noob olanlar çok war beni sövüyo ezik diyo sonra vs ye gelioz kesiyom 10 kere pc kastı diyo
  • türkler niye tüm türkleri bir clanda toplamıyor
  • ya abisi türk serveri sadece türk war tabiki herkes aynı clanda olmuycak...
  • sen rahat ol biz bi clan kuruyoruz 10 tane taklidi çıkıyo nerdeyse btn herkes taklit clanda isimleride aynı herkes aynı clanda gibi görünüyo
  • ewet o kötü oldu baya oyundan kurmak yerine siteden sallama bi clan kuruluyor... clanı kuran adam bile member görünüyor baya kötü
  • ewt o düzelirse gerçekten güzel olur pro klanının ismine leke düşmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.