Şimdi Ara

oyunun kasması garip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisi olan biri bana yardım cı olabilir mi?? online oyun oynamak istiyorum ama pc kasıyor..acer extensa 6535z ... 2 gb ram 1 gb ekran kartı (256mb sanırım) 2.2 ghz... oyunda kasıyor... ram alıp pc ye taksam sorunu halleder miyim???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender019 -- 26 Eylül 2011; 6:41:45 >

• Ekran kartı bi 1 gb yazmışsın parantez içinde 256 mb yaz yazıyor anlamadım ?
  • böyle yüzeysel bilgilerle yadımcı olmak zor ama ram in yeterli sanıyorum sorunun ekran kartı kaynaklı
  • Ekran kartin isterse 1 gb olsun, onboard ise yine kasar. harici ekran karti varken oluyorsa bilemem ama yoksa mutlaka bir tane alin.
  • » İŞLEMCİ :Intel Dual Core 800 MHz. 2.20 GHz. 1 MB Cache Bellek T4400 İşlemci
    » RAM :2 GB DDR2 667 Mhz. (Max.4 GB) Ram
    » SABİT DİSK :160 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    » EKRAN KARTI :Yeni Nesil Intel 4500MHD Max. 1340 MB Ekran Kartı
    » İŞLETİM SİSTEMİ :Linux
    » 2 GB DDR2 667 Mhz (Max.4 GB) Ram
    » 160 GB SATA (5400 Rpm) HDD..
    » Linux

bilgisayarım büm özeliklerini buldum... ama oyunda fena kasıyor... ççözümü bulamazsam pc yi satacagım 2. el ne kadar gider..2 yıldır kullanıyorum pc yi halen saglam hiçbir kusuru yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender019

» İŞLEMCİ :Intel Dual Core 800 MHz. 2.20 GHz. 1 MB Cache Bellek T4400 İşlemci
    » RAM :2 GB DDR2 667 Mhz. (Max.4 GB) Ram
    » SABİT DİSK :160 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    » EKRAN KARTI :Yeni Nesil Intel 4500MHD Max. 1340 MB Ekran Kartı
    » İŞLETİM SİSTEMİ :Linux
    » 2 GB DDR2 667 Mhz (Max.4 GB) Ram
    » 160 GB SATA (5400 Rpm) HDD..
    » Linux

bilgisayarım büm özeliklerini buldum... ama oyunda fena kasıyor... ççözümü bulamazsam pc yi satacagım 2. el ne kadar gider..2 yıldır kullanıyorum pc yi halen saglam hiçbir kusuru yok..

Ekran kartin onboard. bir magazaya gidip ekran karti al harici. ve linux'ta oyun oynamak zahmetli windows kurarsan daha iyi olur. bilgisayarin guzel satmana hic gerek yok

• marodonda benimde bazen kasinti yasadigim oluyor witcher 2 gibi bir oyunu son ayarlarda oynatan bilgisayarda garipsedim sonra asagidan gecen tum flood dolu mesajlari engelledikten sonra huzura kavustum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bu sorunu yaşadım. Grafik ile ilgili herşeyde bu prof. veya yarı-prof bir grafik programı bile olabilir kasar. Ko gibi dandik grafikli oyunda bile kasar. Harici kart alırsan isterse 128 mb olsun büyük ölçüde rahatlarsın. Bilgisayarını satmana gerek yok sadece ko oynuyorsan 100 150 lira arasına bir kart al gt9800 filan alırsan üst düzey oyunları bile rahat oynarsın. Saygılar
  • Bilgisayarın çok yaşlı kasması normal yeni bir bilgisayar düşünmelisin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.