Şimdi Ara

Oyunun Orjinali Varken Ve Ücretsizken Neden Çakma Serverlerde Oynuyorsunuz ki ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olay tamamen alışmaya bağlı, interlude oynayıp ötesini oynamayan alışkanlıklarından kurtulmak istemez. Ahh ahh şu işleri bir yoluna sokabilsem bende EU daki arkadaşlarıma katılmak istiyorumda bir nasip olmadı yoğunluktan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: goLdbOy1907

quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

Zevkler ve renkler, kimi sever kimi sevmez .. kimi oynar kimi oynamaz .. burada sana giren çıkan ne goldboy ben onu anlamadım ? Oynuyorsan bak oyununa gereksiz konular açıp saçmalama burlarda.

ben ortaya bir soru sordum. senin yaran ne ki saçma sapan yorum yapıyorsun ? sevmiyorum de geç . ama bence sevmemek degil mesele zor geliyor orjinal oynamak size alismissiniz 3 mobta 80 sonra bug bul item yap haydee pvp. counter oyna sen daha cok zevk alirsin :)

Biz karik keserken, crumada karmian gloves recipe çıkartırken, 4k kişilik hobby serverında majestic giyerken padişah gibi geziyorduk, sen o zaman mahallende kısa donla geziyordun. Dürüst ol, abi gelin biz burda yetimiz, sahip çıkan yok bize re-kill yapıyorlar eziyorlar demiyorsunda gelin bizim BABAMIZ olun sahip çıkın demiyorsunda laga luga yapıyorsun, ama unuttuğun birşey var ki sen evlat olsan sevilmessin

• Biz de (şuan orjinalde oynadığım çoğu arkadaşım adına konuşuyorum) c4 ve interlude dışında bir client oynamadan başladık God'a. Hatta ilk açıldığı gün girdiğimizde sadece 2 kişiydik hadi biraz daha takılalım dedik baktık ufaktan sarmaya başlıyor onu da çağıralım bunu çağıralım derken 7 ay olmuş hala oynuyoruz. Ben c6 dışında oynamam beni sarmaz diyenleri de anlıyorum. c6 nın tadı her zaman ayrı. Örnegin Luthien.. c6 türk serveri açılıyor girelim biraz kafa dağıtalım dedik 3 günü bulmadan kapandı. Pvp serverlerinin sorunu burada ve bu yüzden de bu konu tam yerinde açılmış bir konu. kimsenin zoruna gitmesin kimse de boşuna atarlanmasın. God ap ayrı bir mevzu oynamadan bilemezsin. 6 sene c4 ve c6 oynadıktan sonra başka client asla oynamam diyenlerden ben şuan God'tan vazgeçemiyorum. Asla da orjinal verken God pvp server oynamam. En basiti veriyorsan emeğini seneler geçse de orada duracağını biliyorsun. C6 için de 2-3 günlük macerelar yetiyor artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: karen155

Biz de (şuan orjinalde oynadığım çoğu arkadaşım adına konuşuyorum) c4 ve interlude dışında bir client oynamadan başladık God'a. Hatta ilk açıldığı gün girdiğimizde sadece 2 kişiydik hadi biraz daha takılalım dedik baktık ufaktan sarmaya başlıyor onu da çağıralım bunu çağıralım derken 7 ay olmuş hala oynuyoruz. Ben c6 dışında oynamam beni sarmaz diyenleri de anlıyorum. c6 nın tadı her zaman ayrı. Örnegin Luthien.. c6 türk serveri açılıyor girelim biraz kafa dağıtalım dedik 3 günü bulmadan kapandı. Pvp serverlerinin sorunu burada ve bu yüzden de bu konu tam yerinde açılmış bir konu. kimsenin zoruna gitmesin kimse de boşuna atarlanmasın. God ap ayrı bir mevzu oynamadan bilemezsin. 6 sene c4 ve c6 oynadıktan sonra başka client asla oynamam diyenlerden ben şuan God'tan vazgeçemiyorum. Asla da orjinal verken God pvp server oynamam. En basiti veriyorsan emeğini seneler geçse de orada duracağını biliyorsun. C6 için de 2-3 günlük macerelar yetiyor artık.

+5000 :)

• quote:

quote:

quote:

Zevkler ve renkler, kimi sever kimi sevmez .. kimi oynar kimi oynamaz .. burada sana giren çıkan ne goldboy ben onu anlamadım ? Oynuyorsan bak oyununa gereksiz konular açıp saçmalama burlarda.

ben ortaya bir soru sordum. senin yaran ne ki saçma sapan yorum yapıyorsun ? sevmiyorum de geç . ama bence sevmemek degil mesele zor geliyor orjinal oynamak size alismissiniz 3 mobta 80 sonra bug bul item yap haydee pvp. counter oyna sen daha cok zevk alirsin :)

Biz karik keserken, crumada karmian gloves recipe çıkartırken, 4k kişilik hobby serverında majestic giyerken padişah gibi geziyorduk, sen o zaman mahallende kısa donla geziyordun. Dürüst ol, abi gelin biz burda yetimiz, sahip çıkan yok bize re-kill yapıyorlar eziyorlar demiyorsunda gelin bizim BABAMIZ olun sahip çıkın demiyorsunda laga luga yapıyorsun, ama unuttuğun birşey var ki sen evlat olsan sevilmessin

tanımadığın, bilmediğin yaşını bilmediğin insanlar hakkında çok rahat atıp tutuyorsun bravo :) abi dedim diye yaşımızıda küçük sanma. benden 15 yaş küçüklere bile abi derim ben :) açık konuşayım senin gibi türklere zaten ihtiyacım yok. + yetim flnda kalmadım en kralını oynuyoruz orjinalde.

• soul bow basıp,tutturup,o sevinci yaşamayanlar eski l2 nin zevkini bilemez
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tanımadığın, bilmediğin yaşını bilmediğin insanlar hakkında çok rahat atıp tutuyorsun bravo :) abi dedim diye yaşımızıda küçük sanma. benden 15 yaş küçüklere bile abi derim ben :) açık konuşayım senin gibi türklere zaten ihtiyacım yok. + yetim flnda kalmadım en kralını oynuyoruz orjinalde.

En başta tanışırız, ama gene de senin hakkında söylediklerimde bir değişiklik olabileceğini zannetmiyorum + kalkıp ta başka yerde ''senin gibi Türklere ihtiyacım yok'' diye bir kelime kullanma kan alırlar bir yerinden, yetim değilsen en kralını oynuyorsan burada ağlayıp zırlamayacaksın neden orjinalde oynamıyorsunuz diye

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

En başta tanışırız, ama gene de senin hakkında söylediklerimde bir değişiklik olabileceğini zannetmiyorum + kalkıp ta başka yerde ''senin gibi Türklere ihtiyacım yok'' diye bir kelime kullanma kan alırlar bir yerinden, yetim değilsen en kralını oynuyorsan burada ağlayıp zırlamayacaksın neden orjinalde oynamıyorsunuz diye

ben aglayim zirlamadim. ortaya bir soru sordum. ayrica senin yasinla ilgili problemlerin var heralde bi psikologa gorun. kan alma mevzusuna gelince. klavye basindan herkez birseyler alir. neye uzatmaya gerek yok. sen yazma yorum benim yazdıklarıma ihtiyac yok sana :)

• Orjinalde oynamak istiyorum da 8 heroya düştü ya çok ters geliyor bu arada 86. levele kadar armor weapon sıkıntımız yok mu cidden? Ben craftla mı uğraşacağım diye başlamadım la olm söylesenize daha önceden
  • bu oyuna c3ken başladım. c4 oynadım. çok kısa süreliğine c5 oynadım. sonra interlude oynadım. sonra kamaele geçtim , berserker açtım ilk olarak (hiç unutmam) death passtan dvc e kadar gidiyordum 52 lvlde Dragon valleyin ortalarındayım karşıma bi c-grade dagger geldi.(lvli 48 gibi bişidi [c-grade itemlerleydi ama b-grade değildi {eminim} anlıcağınız) (bufferde song-dance yok bende song dance var kasmıştım) [45x server] dedim keserim bunu. daldım falan direk kesti. başlarım böyle işe dedim açtım overlord. eski güçlü pozisyondan düşmüştü. doru dürüst vuramıyordu. (interludeden once titana bow alıyoduk hayvan gibi p.atk olyodu interludede o kalktı mesela interlude de sevmediğim özelliklerden bir tanesi) kamael clienti o gün sildim. sonralarda bir yeni sürüm daha geldi indirdim. abimle beraber oynuyoruz 3-4 char vardı. tvt event vardı (özel bir yer colliseum değil baya büyük). girdim kamaelle. bufferleri da soktuk filan orda zevkle oynadık ama, hiç bilmediğimiz birsürü(Baya Baya fazla) şey vardı. sanırım gracia serisini toplamda 6-7 saat ya oynadım ya oynamadım(sebebi önceki clientlerden kalan sevmediğim özellikler + gelen saçma yeni özellikler). ondan sonra bir daha yeni client indirmedim. (H5 ve GOD daha elimi sürmedim.)ya c4 ya interlude. başka oluru yok bu oyunun
    BENCE

c5 dediğim gibi kısa süre oynadım)

işte interludeyi sevmemin orjinal servere başlamamın sebebi buyrunuz.

edit: burada da kısa kısa madde madde saydığım, mesela neyi sevmiyosun dediğinizde vereceğim cevap var. uğraşırsam 500 madde bile yazarım

http://forum.donanimhaber.com/m_61485107/tm.htm

özet: eğer f2p official interlude olursa oynarım
    edit2: interlude varken en son official oynamak istedim ama paralıydı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 21 Haziran 2012; 13:37:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

bu oyuna c3ken başladım. c4 oynadım. çok kısa süreliğine c5 oynadım. sonra interlude oynadım. sonra kamaele geçtim , berserker açtım ilk olarak (hiç unutmam) death passtan dvc e kadar gidiyordum 52 lvlde Dragon valleyin ortalarındayım karşıma bi c-grade dagger geldi.(lvli 48 gibi bişidi [c-grade itemlerleydi ama b-grade değildi {eminim} anlıcağınız) (bufferde song-dance yok bende song dance var kasmıştım) [45x server] dedim keserim bunu. daldım falan direk kesti. başlarım böyle işe dedim açtım overlord. eski güçlü pozisyondan düşmüştü. doru dürüst vuramıyordu. (interludeden once titana bow alıyoduk hayvan gibi p.atk olyodu interludede o kalktı mesela interlude de sevmediğim özelliklerden bir tanesi) kamael clienti o gün sildim. sonralarda bir yeni sürüm daha geldi indirdim. abimle beraber oynuyoruz 3-4 char vardı. tvt event vardı (özel bir yer colliseum değil baya büyük). girdim kamaelle. bufferleri da soktuk filan orda zevkle oynadık ama, hiç bilmediğimiz birsürü(Baya Baya fazla) şey vardı. sanırım gracia serisini toplamda 6-7 saat ya oynadım ya oynamadım(sebebi önceki clientlerden kalan sevmediğim özellikler + gelen saçma yeni özellikler). ondan sonra bir daha yeni client indirmedim. (H5 ve GOD daha elimi sürmedim.)ya c4 ya interlude. başka oluru yok bu oyunun
    BENCE

edit: burada da kısa kısa madde madde saydığım, mesela neyi sevmiyosun dediğinizde vereceğim cevap var. uğraşırsam 500 madde bile yazarım

HATTA 89 KADAR ARMOR WEAPON SIKINTIN YOK AMA ISTERSEN PARA BIRIKTIRIP ALABILIRSIN DAHA IYI OLMAK ICIN. BIZIM SHILENDE CLANIMIZ VAR GAYET SAMIMI BIR ORTAMIMIZ CLAN BUFFLARIMIZ FAZLASIYLA MENTEE SLOTUMUZ CLAN ICIN AYIRDIGIMIZ ISS BILE VAR KASMAKTA SIKINTI YASAMAZSIN...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

bu oyuna c3ken başladım. c4 oynadım. çok kısa süreliğine c5 oynadım. sonra interlude oynadım. sonra kamaele geçtim , berserker açtım ilk olarak (hiç unutmam) death passtan dvc e kadar gidiyordum 52 lvlde Dragon valleyin ortalarındayım karşıma bi c-grade dagger geldi.(lvli 48 gibi bişidi [c-grade itemlerleydi ama b-grade değildi {eminim} anlıcağınız) (bufferde song-dance yok bende song dance var kasmıştım) [45x server] dedim keserim bunu. daldım falan direk kesti. başlarım böyle işe dedim açtım overlord. eski güçlü pozisyondan düşmüştü. doru dürüst vuramıyordu. (interludeden once titana bow alıyoduk hayvan gibi p.atk olyodu interludede o kalktı mesela interlude de sevmediğim özelliklerden bir tanesi) kamael clienti o gün sildim. sonralarda bir yeni sürüm daha geldi indirdim. abimle beraber oynuyoruz 3-4 char vardı. tvt event vardı (özel bir yer colliseum değil baya büyük). girdim kamaelle. bufferleri da soktuk filan orda zevkle oynadık ama, hiç bilmediğimiz birsürü(Baya Baya fazla) şey vardı. sanırım gracia serisini toplamda 6-7 saat ya oynadım ya oynamadım(sebebi önceki clientlerden kalan sevmediğim özellikler + gelen saçma yeni özellikler). ondan sonra bir daha yeni client indirmedim. (H5 ve GOD daha elimi sürmedim.)ya c4 ya interlude. başka oluru yok bu oyunun
    BENCE

HATTA 89 KADAR ARMOR WEAPON SIKINTIN YOK AMA ISTERSEN PARA BIRIKTIRIP ALABILIRSIN DAHA IYI OLMAK ICIN. BIZIM SHILENDE CLANIMIZ VAR GAYET SAMIMI BIR ORTAMIMIZ CLAN BUFFLARIMIZ FAZLASIYLA MENTEE SLOTUMUZ CLAN ICIN AYIRDIGIMIZ ISS BILE VAR KASMAKTA SIKINTI YASAMAZSIN...

OFFICAL SUAN UCRETSIZ OYNAYABILIRSIN :)

• interlude ücretsiz olsaydı yazmıştım dikkatli oku
  • Private server hikayeleri diye değiştirelim konuyu :D Böyle daha zevkli :D:D Hikayeni çok sevdim crashbone :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hermaphrodith

Orjinalde oynamak istiyorum da 8 heroya düştü ya çok ters geliyor bu arada 86. levele kadar armor weapon sıkıntımız yok mu cidden? Ben craftla mı uğraşacağım diye başlamadım la olm söylesenize daha önceden

Olm NCwest'te 2,3 güne 85 oluyosun çok rahat, inovada arkadaşın falan varsa ondada bir, bir buçuk haftada 85 olunur kanımca, ben hala olamadım, bi türlü giremeye fırsatım olmuyor. Başlayacaksan söyle bişeyler yapalım laa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

quote:

Orijinalden alıntı: Hermaphrodith

Orjinalde oynamak istiyorum da 8 heroya düştü ya çok ters geliyor bu arada 86. levele kadar armor weapon sıkıntımız yok mu cidden? Ben craftla mı uğraşacağım diye başlamadım la olm söylesenize daha önceden

Olm NCwest'te 2,3 güne 85 oluyosun çok rahat, inovada arkadaşın falan varsa ondada bir, bir buçuk haftada 85 olunur kanımca, ben hala olamadım, bi türlü giremeye fırsatım olmuyor. Başlayacaksan söyle bişeyler yapalım laa...

Şu anhttp://l2freepvp.org/ burdayız.Burası mala bağlamaya başladı.Admin bizi dinlememek için global ve trade chati kapattı http://l2sonic.com/Main/index.html buraya geçeceğiz.Burası da dandik çıkarsa başlayalım NCwest veya Innovaya

• tam 1 saattir accont almaya çalışıyorum ne yazdıysam kabul etmedı accont name
  • quote:

Orijinalden alıntı: SagopaKajmer41

tam 1 saattir accont almaya çalışıyorum ne yazdıysam kabul etmedı accont name

skype gel sen :D:D
  • Account falan alsamda ya bilemiyorum Buff vb. İtemleri nasıl yapıcam gibi sorunlar çok fazla Siegeler nasıl oluyor en çok merak etdiğim şey :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Account falan alsamda ya bilemiyorum Buff vb. İtemleri nasıl yapıcam gibi sorunlar çok fazla Siegeler nasıl oluyor en çok merak etdiğim şey :)

itemler 87 lvlde kadar bedava geliyor c grade den baslayip r gradeye kadar. armor weapon hepsi.41. levelde mentelik aliyorsun mentee buflarin oluyor. siegeler cok zevkli geciyor :) baska merak ettigin varsa cvplayabilirim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.