Şimdi Ara

Oyunun Orjinali Varken Ve Ücretsizken Neden Çakma Serverlerde Oynuyorsunuz ki ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: goLdbOy1907

quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Account falan alsamda ya bilemiyorum Buff vb. İtemleri nasıl yapıcam gibi sorunlar çok fazla Siegeler nasıl oluyor en çok merak etdiğim şey :)

itemler 87 lvlde kadar bedava geliyor c grade den baslayip r gradeye kadar. armor weapon hepsi.41. levelde mentelik aliyorsun mentee buflarin oluyor. siegeler cok zevkli geciyor :) baska merak ettigin varsa cvplayabilirim

Ya Interlude hariç oynamadım ama iyi bir sisteme sahibim problem olmayacaktır Çoğunluka BF3 ACR Gibi oyunları oynarım Bu gelen bufflar Interludeki kadar iyimi yoksa Buff için yeni char açmalımıyız ? Bende başlayacağım sanırsam Level kasmak nasıl acaba 2 Ayda kaç level olabilirim

• quote:

quote:

quote:

Account falan alsamda ya bilemiyorum Buff vb. İtemleri nasıl yapıcam gibi sorunlar çok fazla Siegeler nasıl oluyor en çok merak etdiğim şey :)

itemler 87 lvlde kadar bedava geliyor c grade den baslayip r gradeye kadar. armor weapon hepsi.41. levelde mentelik aliyorsun mentee buflarin oluyor. siegeler cok zevkli geciyor :) baska merak ettigin varsa cvplayabilirim

Ya Interlude hariç oynamadım ama iyi bir sisteme sahibim problem olmayacaktır Çoğunluka BF3 ACR Gibi oyunları oynarım Bu gelen bufflar Interludeki kadar iyimi yoksa Buff için yeni char açmalımıyız ? Bende başlayacağım sanırsam Level kasmak nasıl acaba 2 Ayda kaç level olabilirim

interlude deki bufflarin gelismisi daha iyisi. lvl kasmak questlere bagli eger iyi bir sekilde oynarsan zaman ayirirsan 2 aya 90 lvl olursun :D clana yeni gelen arkadaslara questler konusunda yardımcı oluyoruz. clan buffcumuz var clan bufflari var. daha ne olsun :) insanlar beni yanlış anlıyorlar. ezikmisin fln diyo bazıları. aksine oyunda iyi durumdayım allaha sukur benim tek sıkıntım turklerle oynayamamak eğer daha fazla türk olursa daha zevkli bir oyun olur.

eğer gerçekten düşünürsen OttomanEmpireTR skype ismim ekleyebilirsin yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goLdbOy1907 -- 21 Haziran 2012; 23:11:12 >

• quote:

interlude deki bufflarin gelismisi daha iyisi. lvl kasmak questlere bagli eger iyi bir sekilde oynarsan zaman ayirirsan 2 aya 90 lvl olursun :D clana yeni gelen arkadaslara questler konusunda yardımcı oluyoruz. clan buffcumuz var clan bufflari var. daha ne olsun :) insanlar beni yanlış anlıyorlar. ezikmisin fln diyo bazıları. aksine oyunda iyi durumdayım allaha sukur benim tek sıkıntım turklerle oynayamamak eğer daha fazla türk olursa daha zevkli bir oyun olur.

eğer gerçekten düşünürsen OttomanEmpireTR skype ismim ekleyebilirsin yardımcı olurum.

:) Çok masumsun be hacı bak ben sana bişey diyim hiç yerinme türklerle oynamıyorum diye ne güzel bi ortamı kurduk nerdeyse hepsi biri 30 yaşında dieri 40 yaşında hepsi abim sayılır öyle kavgalar gördüm çoluk çocukdan beter çoluk çocuğun eline 2 vurursun sustursun ama bunlara bişey desen kaldıramazlar adam gelmiş 40 yaşına hayatı oyun olmuş 2pixele adam satmış ben bunu gördüm kimisi gösteripde vermeyen kızlar gibi oğlum sen iyisin ama sizle olmuyo be diyip cekip gidenmii dersin o kadar oyun oynadıkdan sonra o kadar yardım ettikden sonra bi allaha ısmarladık demeyenmi dersin 3 4 adena için iftira atanmı dersin ptye alamadık diye trip atanmı dersin allahın selamını almayanmı dersin yanındaki insanları sadece bir araç olarak görenlerimi dersin bi bok bilmeyip interlude gelip artiztik yapanlarımı dersin oyunda 2 lv gördümmü adam olduğunu sananlarmı dersin neyse daha uzarda gider biz oynadıkda noldu arada 6 7 ay geçti dedim ki ya lanet olsun hiç tanışmasaydım dedim , dedirttiler :) O yüzden artık mevlana misali takılıyorum geri kalanlarla =)
    quote:

Üzülme der Mevlana ve devam eder;

Kızma hiç kimseye yaptıklarından dolayı

Aksine teşekkür et ihanet edenlere

Sadakati öğrettikleri için...

Minnet duy yalancılara doğrunun farkına varmanı

sağladıkları için...

Mutsuz edenlere dua et mutluluğu daha derin hissettirdikleri için..

Herkesi sev yaşamına bir anlam kattığı için..

Hayat bu yüzden daha güzel siyahlar beyazı

farkettirdiği için.............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaybackX -- 21 Haziran 2012; 23:30:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

quote:

:) Çok masumsun be hacı bak ben sana bişey diyim hiç yerinme türklerle oynamıyorum diye ne güzel bi ortamı kurduk nerdeyse hepsi biri 30 yaşında dieri 40 yaşında hepsi abim sayılır öyle kavgalar gördüm çoluk çocukdan beter çoluk çocuğun eline 2 vurursun sustursun ama bunlara bişey desen kaldıramazlar adam gelmiş 40 yaşına hayatı oyun olmuş 2pixele adam satmış ben bunu gördüm kimisi gösteripde vermeyen kızlar gibi oğlum sen iyisin ama sizle olmuyo be diyip cekip gidenmii dersin o kadar oyun oynadıkdan sonra o kadar yardım ettikden sonra bi allaha ısmarladık demeyenmi dersin 3 4 adena için iftira atanmı dersin ptye alamadık diye trip atanmı dersin allahın selamını almayanmı dersin yanındaki insanları sadece bir araç olarak görenlerimi dersin bi bok bilmeyip interlude gelip artiztik yapanlarımı dersin oyunda 2 lv gördümmü adam olduğunu sananlarmı dersin neyse daha uzarda gider biz oynadıkda noldu arada 6 7 ay geçti dedim ki ya lanet olsun hiç tanışmasaydım dedim , dedirttiler :) O yüzden artık mevlana misali takılıyorum geri kalanlarla =)
    quote:

sağladıkları için...

çok güzel konuşmuşsun çoğu şeyde de haklısın ama sen bunları yaşadın diye herkez yaşayacak değil :) ben gecura güvenmektense türke güvenmeyi yeğlerim. bak biz az ama öz insanlarız bulundugumuz serverde kavgalarda oldu fikir ayrılıklarıda oldu ama yinede beraberiz. ben 2 tane char patlattım 86 87 lvl banlandi sagolsunlar adamlar kendi charlarını verdi üstüne armor yaptı weapon yaptı. ben şahsen kasmaktan çok yardım etmeyi seviyorum ister inan ister inanma 2 saattir ISS ile buff dagitiyorum bedava ya serverde 60 70k ya satiliyor buff ben bedavaya dagitiyorum. eğer ki lvl sorunu olmasa interlude gibi olsa inan hergün birilerini kasardim :) ne bileyim benmi böyleyim yoksa diğerlerimi farklı. benim lvl para kasma kral olma gibi dertlerim yok zevk için zaman geçirmek için oynadığım bi oyun sadece. adı üstünde oyun :)

• quote:

çok çekmişsin kardeş zaten türklerle oynayıp başına bu tür olaylar gelmeyen çok nadirdir.

• Ephyon abimin düşüncelerine katılmamak elde değil, burada türk arkadaşları daha çok eleştirmek istemiyorum ancak bazen çok iyi iletişim kuranlar (aynı dili konuşanlar) çok iyi de anlaşamayabiliyor. Esas mesele küçük şeyleri takıntı haline getirmemek, herkes herkesden hoşlanmayabilir, ama her harekete, her söze bir anlam katmaya, bir yoruma girişerek üstünlük taslama kaygısını üzerimizden atamazsak birlik beraberliği ancak +16 - 20 enchli silahlarla sadece pvp yapılan privat serverlarda görürüz ancak. Oysaki low rate yukarıdaki davranışları kabul etmez, gün gelir oyundan soğursunuz. Heleki GOD clientiyla 85+ lvl den sonra parti halinde oynamak zorunluluğu ortaya çıkmışken.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sağladıkları için...

çok güzel konuşmuşsun çoğu şeyde de haklısın ama sen bunları yaşadın diye herkez yaşayacak değil :) ben gecura güvenmektense türke güvenmeyi yeğlerim. bak biz az ama öz insanlarız bulundugumuz serverde kavgalarda oldu fikir ayrılıklarıda oldu ama yinede beraberiz. ben 2 tane char patlattım 86 87 lvl banlandi sagolsunlar adamlar kendi charlarını verdi üstüne armor yaptı weapon yaptı. ben şahsen kasmaktan çok yardım etmeyi seviyorum ister inan ister inanma 2 saattir ISS ile buff dagitiyorum bedava ya serverde 60 70k ya satiliyor buff ben bedavaya dagitiyorum. eğer ki lvl sorunu olmasa interlude gibi olsa inan hergün birilerini kasardim :) ne bileyim benmi böyleyim yoksa diğerlerimi farklı. benim lvl para kasma kral olma gibi dertlerim yok zevk için zaman geçirmek için oynadığım bi oyun sadece. adı üstünde oyun :)

Oyun konusunda katılıyorum sana ama herkes senin gibi görmüyor :D Misalen adam daha lv 85 yeni olmuş sanki endgame olmuş tüm itemlerini yapmışta 8 kişilik hero slotunu düşünüyor dünyayası kararıyor oyunu bırakıyor :D private server mentalitesi ile officalde zaten oynayamazsn :D

• @epyhon

Sen mavra okumayı bırakta işin ticaretini anlat çömezlerin zihni aydınlansın.
    Sociopathı satmadın mı daha? Ya klan? Allah allah işler umduğunuz gibi gitmedi mi? powerlvling mi satıyosunuz yoksa?
  • Al sana sazan.avi :D Bak bi kedi hav hav dedi ? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: acark

@epyhon

Sen mavra okumayı bırakta işin ticaretini anlat çömezlerin zihni aydınlansın.
    Sociopathı satmadın mı daha? Ya klan? Allah allah işler umduğunuz gibi gitmedi mi? powerlvling mi satıyosunuz yoksa?

ticaret ? :) güldürme beni ben parayla oyun oynayanlardan değilim. pover lvl flnda satmiyorum bedavaya kasiyorum clandaki arkadaşları parası olmayana para veriyorum. istersen gel bi kac gün misafir ol kendi gözlerinle gör. ben oyuna ticaret gözüyle bakmam zevk için oynarım. evet var forumda okudum adamlar parayla powerlvl kasiyor. ama ben ne para veririm oyuna nede para alırım. zevk meselesi :)
  • quote:

Al sana sazan.avi :D Bak bi kedi hav hav dedi ? :D

ya hocam insanlar tanımadıklar hakkında cok rahat konusabiliyolar. sanal alem burası. önüne geçemezsin.
  • goldboy ben epyhon a söyledim sana değil.

forumda biraz arama yapsan kimin tüccar kimin aynalı sazan olduğunu anlardın kim kimi nerden tanıyo tanımıyo diye erken yorum yapmazdın.Konuşuyosak bi bildiğimiz var herhalde.
  • Bak sana şu adamı özetliyim Toi ptsinde yatıp ağlayan daha sonra alt clanda kalıp kimse ona pm atmadı diye trip atan bi şahıs Aynen dediğin gibi beni hiç tanımıyor bile ama yazıyor hala :D
  • Ağlayan kimdi acaba?Yatmamak ex kaybetmemek için partide iki tane healer tutan kimdi?
    Hadi onu geçtim healerdan agro alınması gerektiğini bilmeyenlerle ben ne oynicam oynasam oynasam tavla oynarım belki
    Onuda oynamam yaş sınırı mevcut mekanlarda sana gelmez
  • Kendi ifşa ettiğin için teşekkürler :D
  • interludeden sonrası neden oynanmaz söyliyeyim bi dünya abartı grafik item vb inventory metin2 knight karışımı custom sevmem c6 dan sonra orjinal custom oldu.
    çıkan bi dünya mataryel çok saçma geldi bufflar abartı geldi kuşa dönüşme olayı saçma eskiden yine donator adamı kesme şansın vardı (c6 dan bahsediyorum) ama sonrasında yok siegeler eskisi gibi zevk vermiyo dominator 250 vururken nasıl zevkli olabilir ? bide private serverlar bitek türk serverleri yok mesela mml2 diye bi server var zamanında orjinal kadar playeri vardı mesela aynı anda giran aden siegesi var 100 kişilik 6-7 clan adene dierleri girana saldırıyodu allyleri desen off bunlar güzel gerisi yalan
  • Bence Lineage God ile birlikte yeni bir boyut kazanmakla playerlara daha dengeli, daha güzel ve zevkli pvp fırsatı, imkanı getirmiştir. Şöyleki playerlara dengeli bir ortam sunmuştur çünki önemli bir çok raid ve bu raidlere bağlı zoneler instanceye dönüştürülerek büyük-küçük clan veya en önemlisi clansız bir player a bile bu raidleri kesme fırsatı sunmuş olup god clienti öncesi bütün sürümlerde yalnızca güçlü kuvvetli olan clanların kontrolünde olan bu raidleri kesmek neredeyse imkansızdı, yani clanınız-allyniz güçlü değilse bu itemleri elde etmeniz zor, bazende imkansızdı, bunun önüne geçilmiş durumda. Ayrıca kimi arkadaşların archerla interludede çat çat tek düze vuruşla havalı tüfek gibi player avlama modundan çıkamayıp yok çarlar şuraya buraya zıplıyıp duruyor die eleştiride bulunması bana göre interlude sevdasının dışında bilmediği, tanımadığı karakteri, belkide hiç oynamadığı-oynamak istemediği için gelişi güzel eleştirinin dışında başka bir şey değil. God ile şunu görmek mümkünki parti vs partilerde pvp lerin süre olarak uzadığı gibi daha zevkli hale gelmiş ve mark kullanma yöntemiyle de daha bi güzel taktiksel pvp anlayışı getirmiş durumda. God clienti hemen adam indireyim, hemen item dizeyim düşüncesinde olanlara göre de değildir.

• tek düze playerlik lafın banaysa oynamadığım class yok siegedelerde arcmage-bh olurum genelde okçuyuysa sadece pvplerde kullanırım oda vurkaç taktiğini sevdiğmden
  • Bu sorunun cevabı biraz onyargı galiba. Tutunamayan ,anlamayan ,ingilizcesi olmayan arkadaslarimizin Ust client hakkinda burda sacma sapan spam yapmalarından kaynaklaniyo bu onyargi . Bunun gibi adamlari bu sitelerden uzak tutacaksin ki milletin biraz tutumu değissin.Ben oyuna c3 l2hobby de basladim ondan sonra c4 -c5-c6 derken gecen sene god a basladim ve hobby ve gold kadar tat aldim desem yeridir.O yuzden official oynamayi herkese tavsiye ediorum SOn olarakda zaman gecti diye baslamak istemeyen arkadaslara: lvl almak kolay ben 95 levelde %10-15 alirim istesem gunde sadece instance' lar %5 verio zaten Ayricada low levellerle ugrasmak istemeyen arkadaslara god da bound itemler var bu itemler carlarda kalior bi diabloya 110 TL yada private serverda 100 liraya AIO alacagima alirim 92 -93 charlar itemli oynarim keyfime bakarim .Dediklerime isteyen katilir isteyen katilmaz . Yeterki elestirirken duzgun bir üslüb ile eleştirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Headsh0tdeluXe

Bu sorunun cevabı biraz onyargı galiba. Tutunamayan ,anlamayan ,ingilizcesi olmayan arkadaslarimizin Ust client hakkinda burda sacma sapan spam yapmalarından kaynaklaniyo bu onyargi . Bunun gibi adamlari bu sitelerden uzak tutacaksin ki milletin biraz tutumu değissin.Ben oyuna c3 l2hobby de basladim ondan sonra c4 -c5-c6 derken gecen sene god a basladim ve hobby ve gold kadar tat aldim desem yeridir.O yuzden official oynamayi herkese tavsiye ediorum SOn olarakda zaman gecti diye baslamak istemeyen arkadaslara: lvl almak kolay ben 95 levelde %10-15 alirim istesem gunde sadece instance' lar %5 verio zaten Ayricada low levellerle ugrasmak istemeyen arkadaslara god da bound itemler var bu itemler carlarda kalior bi diabloya 110 TL yada private serverda 100 liraya AIO alacagima alirim 92 -93 charlar itemli oynarim keyfime bakarim .Dediklerime isteyen katilir isteyen katilmaz . Yeterki elestirirken duzgun bir üslüb ile eleştirin

söyldiklerine katılıyorum ayrıca god un kolay serverleride mevcut yok ben karakteri bilmiyorum oynayamam diyen varsa girip öğrenebilir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.