Şimdi Ara

Oyunun Orjinali Varken Ve Ücretsizken Neden Çakma Serverlerde Oynuyorsunuz ki ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kazuya55

Bence Lineage God ile birlikte yeni bir boyut kazanmakla playerlara daha dengeli, daha güzel ve zevkli pvp fırsatı, imkanı getirmiştir. Şöyleki playerlara dengeli bir ortam sunmuştur çünki önemli bir çok raid ve bu raidlere bağlı zoneler instanceye dönüştürülerek büyük-küçük clan veya en önemlisi clansız bir player a bile bu raidleri kesme fırsatı sunmuş olup god clienti öncesi bütün sürümlerde yalnızca güçlü kuvvetli olan clanların kontrolünde olan bu raidleri kesmek neredeyse imkansızdı, yani clanınız-allyniz güçlü değilse bu itemleri elde etmeniz zor, bazende imkansızdı, bunun önüne geçilmiş durumda. Ayrıca kimi arkadaşların archerla interludede çat çat tek düze vuruşla havalı tüfek gibi player avlama modundan çıkamayıp yok çarlar şuraya buraya zıplıyıp duruyor die eleştiride bulunması bana göre interlude sevdasının dışında bilmediği, tanımadığı karakteri, belkide hiç oynamadığı-oynamak istemediği için gelişi güzel eleştirinin dışında başka bir şey değil. God ile şunu görmek mümkünki parti vs partilerde pvp lerin süre olarak uzadığı gibi daha zevkli hale gelmiş ve mark kullanma yöntemiyle de daha bi güzel taktiksel pvp anlayışı getirmiş durumda. God clienti hemen adam indireyim, hemen item dizeyim düşüncesinde olanlara göre de değildir.

+++++

• eu ya girdim ama beğenmedim neden ?

1-Gecikme bir private servere girdim javaydi server(1200+ player) tıkladıgımda adam kımıldıyordu orjinal server hissedilecek derecede gecikmeliydi
    2-bufflar bufflar harbiden sorun yaratıyor hiç kesilmeyecen adama kesliyorsun buda sana koyuyor :D
    3-Privatelerde değişik eventler oluyor buda hosuma gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackspawn

eu ya girdim ama beğenmedim neden ?

1-Gecikme bir private servere girdim javaydi server(1200+ player) tıkladıgımda adam kımıldıyordu orjinal server hissedilecek derecede gecikmeliydi
    2-bufflar bufflar harbiden sorun yaratıyor hiç kesilmeyecen adama kesliyorsun buda sana koyuyor :D
    3-Privatelerde değişik eventler oluyor buda hosuma gidiyorum

o zaman sana l2tenkai öneririm :)
  • Sorun aslında oyunun ücretsiz olup olmaması değil... Ben 7-8 senedir l2 oynuyorum... PC kaldırmadığı için alt+p ile oynadığımız o yıllardan beri... Orjinali para verip oynamakta dahil 1x , 2x ,3x ,... , 99999x e kadar , bnb , kastien , es , killer , ravenge , gold , sexi , inc... Coğu serverda hatırı sayılacak kadar oynadım... Bi oyundan zevk alıyosan verdigin 3-5 kurusun pek bi önemi kalmıyo aslında... ki bunu senelerdir WoW oynayanlarda soylesen aynı cevabı alırsın die düşünüyorum...
    Benim l2 i secmemdeki nedenler ise
    1-) Herkesin KO oynamaya baladığı zamanlarda bn l2 e basladım ki bu bnm cevremde cok farklı olmamı sagladı
    2-) Büyük haritası ve inamılmaz gorselliği ile online bi oyundan beklediğimi fazlasıyla karşılaması
    3-) Diğer tüm online oyunlardan farklı olan PvP/Pk yapısıyla istediğine isteğin yerde atarlanabilmen
    4-) En önemliside bu classlar arasındaki o inanılmaz çeşitlilik ki bu senelerdir çoğu oyunda halen aşılabilmiş değildir... Sadece fighter, mage , assasian tabusunun dışına çıkmış inanılmaz bi özellikti benim için
    Dediğim gibi orjinaldede uzun süre oynadım ama bu çeşitliliğin tadına varmak ve bütün classlarla oynayabilmek adına privateleri tecih ettim... Interlude nin son zamanları orjinale donup tek bi karakterle devam etmek istedim ama sonrasında surekli bi update gelmeye basladı , yeni bi ırk , yeni armorlar , yeni weaponlar... Buda dur durak bilmedi taki God olana kadar... En son patch ise oyunun en önemli ozelliğini , class çeşitliliğini , alıp oynanabilecek az sayıda class bıraktıki bu benim God oynamamamdaki temel sebeptir... Kimse demesin size kasmak zor gelio, alismisiniz 3-5 gune item yapmaya lwl almaya die...Benim aylarca 1x serverlarda ugrastigim oldu ki şu an arkadaslar God oynamam icin çağiriyo ve max 1 haftada 85 lwl ve item garantisini veriyorlar...
    Dediğim gibi önemli olan orjinalini , başka oyunu yada parayla oynamak değil... Önemli olan oynadığın oyundan zevk alman... Ve bana kalırsa en zevkli olan ve en dengeli sürüm olan c4 , c5 ve interludedir... Sonrasında classlar arasındaki denge iyice bozulmustur , Ncsoft ise bu açığı kapatmak, dengeyi sağlamak ve kaybedilen playerları toplamak yani para kazanmak amacıyla oyunun genel yapısını ve en temel ozelliğini, class çeşitliliğini , bozup God i çıkartmıstır... Ölmekte olan bi balığın son çırpınışları gibi tahminin bizde l2 efsanesinin sonlarına geldik galiba...

• Of ya bu nasıl tartışmadır okuyamacağım şimdi hepsini.

Bu soruyu bir topic olarak açmayı düşünüyordum arkadaşımız açmış güzel olmuş. Fakat tartışmaya açık bir konu olmuş bunun yerine neden ncsoft / neden free server da lineage2 oynanır diye direk fikirlere açık bir başlıkda olabilirdi.Uzun süredir bu nalet/lanet oyunu oynamaktayım şu kadar yıl bu kadar gün her ne ise.Bu muhabbeti biz hellbound/gracia/freya gibi clientler geldiğinde de yapmıştık o zamanlar interlude oynuyorduk.Dedik ki acaba hatamı yapıyoruz diğer clientları oynamamakla. Arkadaşlarımız kendilerine interlude den ötesi oynanmaz oyun knight online / silkroad a dönmüş bizi kasar bozar dediler interlude olsun 3-5 tane npc bir iki tane zone yeter.Bu olay uzun zaman boyunca böyle gitti taki 2012 nin başlarına kadar.Hepde içimizde vardı keşke orjinalde oynayabilsek diye.Sonra kendimizi orjinalde oynarken bulduk.Bir arkadaşım lvl 98 iss bende lvl 95 yul archer olarak devam ediyoruz.Anladıkki en yüksek clientta sahip bir serverda oynanmamakla hata etmişiz.Bilgi yönünden geride kalmışız kasmanın farm yapmamın ne olduğunu tekrardan hatırlamış olduk. Kastığımız lvl atlattığımız item yaptığımız karakterimiz serverın kapanması sonucunda hepa olmayacaktı ne zaman açsak charımız hep orda olucaktı.

Onun için özet olarak kendi görüşümdür ki free serverlarda oynayan arkadaşlara saygım var oynasınlar ( birçok eksi yanlarına olmasına rağmen ) neden halen oynuyosun diye sormam. ncsoft innova gibi retail tabanlı da son clientta oynamanız sizi linage2 oyun bilgisi vede kültürü olarak ileriye taşıyacaktır. free serverlarda herkesin yaptığı şeyler : farm charını aç kas kas kas kas kas item yap arhcer aç lvl atlat nobless yap hero ol elinde +16 bir meşale ilen herkesi kez. ( yorumu açıktır ) ben bu olaydan sıkılmıştım hep aynı senaryo üzerine kurulu idi. şimdi bu yaşamıyorum clan/party siege fortress vede daha çok çok uzun şekilde yazabilecek olduğum şeyler var orjinalde. Herkesin tercih sepebidir. hayatınız bir kez dahi olsa ojinalde oynayın.

kimlerinden şunu duydum abi orjinale girdim talking islandda girdim jurassic park a dönmüş benim hayallerimdeki lineage gitmiş yerine başka birşey gelmiş. Oyunu yapanalar senin hayallerine ,para harcmıyorlar diyesim vardı ama tartışma çıkardı diye yazmadım. Talking island değişmiş evet sadece o town nun girişinde o kadar büyük bir değişme var diğer townlar gine aynı.

Kimse şaşırmasın yanılmasın benim beklentim o kadar pvp serverlarında bir dünya türkle oynadım isimlerini yazabilirim coğu bu forumda. nerdeler yoklar var olanlarda başka serverlardalar. Hep beraber olmayı umardım.Kendi şahşi fikrim ben bu andan sonra free da vakit kaybetmem kendimi daha çok bilgi yönünden geliştirmek varken neden geriye gideyimki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmodream -- 11 Temmuz 2012; 13:16:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cosmodream

Off ya bu nasıl tartışmadır okuyamacağım şimdi hepsini.

Bu soruyu bir topic olarak açmayı düşünüyordum arkadaşımız açmış güzel olmuş. Fakat tartışmaya açık bir konu olmuş bunun yerine neden ncsoft / neden free server da lineage2 oynanır diye direk fikirlere açık bir başlıkda olabilirdi.

uzun süredir bu nalet/lanet oyunu oynamaktayım şu kadar yıl bu kadar gün her ne ise. Bu muhabbeti biz hellbound/gracia/freya gibi clientler geldiğinde de yapmıştık o zamanlar biz interlude oynuyorduk. Dedik ki acaba biz hatamı yapıyoruz diğer clientlerı

oynamamakla tüm arkadaşlarımız kendilerini interlude den ötesi oynanmaz oyun knight online / silkroad a dönmüş bizi kasar bozar dediler interlude olsun 3-5 tane npc bir iki tane zone yeter. bu olay uzun zaman böyle gitti takı 2012 nın başlarına kadar. hepde içimizde

vardı keşke orjinalde oynayabilsek diye. sonra kendimizi orjinalde oynarken bulduk. bir arkadaşım lvl 98 iss bende lvl 95 yul archer olarak devam ediyoruz. Anladıkkı en yüksek client la sahip bir serverda oynanmamakla hata etmişiz. bilgi yönünden geride kalmışız

kasmanın farm yapmamın ne olduğunu tekrardan hatırlamış olduk. kastığımız lvl atlattığımız item yaptığımız karakterimiz serverın kapanması sonucunda hepa olmayacaktı ne zaman açsak charımız hep orda olucaktı.

Onun için özet olarak kendi görüşümdür ki free serverlarda oynayan arkadaşlara da saygım var oynasınlar ( birçok eksi yanlarına olmasına rağmen ) neden halen oynuyosun diye sormam. ncsoft innova gibi retail tabanlı da son clientta oynamanız sizi linage2 oyun

bilgisi vede kültürü olarak ileriye taşıyacaktır.

free serverlarda herkesin yaptığı şeyler : farm charını aç kas kas kas kas kas item yap arhcer aç lvl atlat nobless yap hero ol elinde +16 bir meşale ilen herkesi kez. ( yorumu açıktır ) ben bu olaydan sıkılmıştım hep aynı senaryo üzerine kurulu idi. şimdi bu yaşamıyorum clan/party siege fortress vede daha çok çok uzun şekilde yazabilecek olduğum şeyler var orjinalde.

Herkesin tercih sepebidir. hayatınız bir kez dahi olsa ojinalde oynayın. kimlerinden şunu duydum abi orjinale girdim talking islandda girdim jurassic park a dönmüş benim hayallerimdeki lineage gitmiş yerine başka birşey gelmiş. Oyunu yapanalar senin hayallerine ,

para harcmıyorlar diyesim vardı ama tartışma çıkardı diye yazmadım. Talking island değişmiş evet sadece o town nun girişinde o kadar büyük bir değişme var ondan sonrakiler gine aynı. kimse şaşırmasın yanılmasın benim beklentim o kadar pvp serverında bir

dünya türkle oynadım isimlerini yazabilirim coğu bu forumda. nerdeler yoklar var olanlarda başka serverlardalar. hep beraber olmayı umardım.

Kendi şahşi fikrim ben bu andan sonra free da vakit kaybetmem kendimi daha çok bilgi yönünden geliştirmek varken neden geriye gideyimki......

görüşlerine sonuna kadar katılıyorum. mesela ben kısmetse kasımda askerim askerden interlude oynasam askerden geldigimde kesinlikle bulamam charimi. ya wipe gelmistir yada kapanmistir. ama orjinaldeki charimi biliyorum ki her zaman orada kalacak şirket batana akdar :D

• Uzun lafın kısası god orjinalde yeterli derecede takılmış olan bir kişi şunu görebilir. parti vs parti veya 1 vs 1 de özellikle oly de bu farkedilebilinir > sade düşünce tarzı ile hareket eden pvp anlayışı değişmiştir. Taktiksel yönü, nerede ne yapacağını iyi bilen iki kişinin pvp si çok çok daha zevkli geçiyor god ile, Burada tabiki itemin de faktörü var, item yönünden eşite yakın ölçülerdeki playerlardan bahsediyoruz. Örneğin oly de değişik mekanlarda maçların gerçekleştiğinde her mekanın düzenine göre farklı saldırı gerçekleştiren bir çok oyuncu görülebilinir. Kimisi farm için, kimisi ticaret için, kimisi muhabbet , kimisi pvp ,kimi de oly için oynuyor, ben hem muhabbet hem oly için oynamaktayım ve biraz yavaş ilerlediğimi farkettim şu sıralar , yavaştan oly için hazırlıyorum çarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5ive

Sorun aslında oyunun ücretsiz olup olmaması değil... Ben 7-8 senedir l2 oynuyorum... PC kaldırmadığı için alt+p ile oynadığımız o yıllardan beri... Orjinali para verip oynamakta dahil 1x , 2x ,3x ,... , 99999x e kadar , bnb , kastien , es , killer , ravenge , gold , sexi , inc... Coğu serverda hatırı sayılacak kadar oynadım... Bi oyundan zevk alıyosan verdigin 3-5 kurusun pek bi önemi kalmıyo aslında... ki bunu senelerdir WoW oynayanlarda soylesen aynı cevabı alırsın die düşünüyorum...
    1-) Herkesin KO oynamaya baladığı zamanlarda bn l2 e basladım ki bu bnm cevremde cok farklı olmamı sagladı
    2-) Büyük haritası ve inamılmaz gorselliği ile online bi oyundan beklediğimi fazlasıyla karşılaması
    3-) Diğer tüm online oyunlardan farklı olan PvP/Pk yapısıyla istediğine isteğin yerde atarlanabilmen
    4-) En önemliside bu classlar arasındaki o inanılmaz çeşitlilik ki bu senelerdir çoğu oyunda halen aşılabilmiş değildir... Sadece fighter, mage , assasian tabusunun dışına çıkmış inanılmaz bi özellikti benim için
    Dediğim gibi orjinaldede uzun süre oynadım ama bu çeşitliliğin tadına varmak ve bütün classlarla oynayabilmek adına privateleri tecih ettim... Interlude nin son zamanları orjinale donup tek bi karakterle devam etmek istedim ama sonrasında surekli bi update gelmeye basladı , yeni bi ırk , yeni armorlar , yeni weaponlar... Buda dur durak bilmedi taki God olana kadar... En son patch ise oyunun en önemli ozelliğini , class çeşitliliğini , alıp oynanabilecek az sayıda class bıraktıki bu benim God oynamamamdaki temel sebeptir... Kimse demesin size kasmak zor gelio, alismisiniz 3-5 gune item yapmaya lwl almaya die...Benim aylarca 1x serverlarda ugrastigim oldu ki şu an arkadaslar God oynamam icin çağiriyo ve max 1 haftada 85 lwl ve item garantisini veriyorlar...
    Dediğim gibi önemli olan orjinalini , başka oyunu yada parayla oynamak değil... Önemli olan oynadığın oyundan zevk alman... Ve bana kalırsa en zevkli olan ve en dengeli sürüm olan c4 , c5 ve interludedir... Sonrasında classlar arasındaki denge iyice bozulmustur , Ncsoft ise bu açığı kapatmak, dengeyi sağlamak ve kaybedilen playerları toplamak yani para kazanmak amacıyla oyunun genel yapısını ve en temel ozelliğini, class çeşitliliğini , bozup God i çıkartmıstır... Ölmekte olan bi balığın son çırpınışları gibi tahminin bizde l2 efsanesinin sonlarına geldik galiba...

sadece bir açıklama getirmek icin cevap yazıyorum :)

* oyunun senaryosu gereği 32 classı tekrardan main race ( ana ırklara ) lere çektiler diye biliyorum tabiki bu işin gözüken yanı madalyonun diğer tarafı başka. Oyuna yeni bir mekanizma lazımdı bunuda awaked la sağladılar.

Birde şu var god clienttı sizin önceden bildiklerinizi tamamen olmasada bir kısmını hatta büyük bir çoğunluğu bilmezden geliyor vede farklı actionlara sizi yönlendiriyor.

Şu ana kadar 1-80 lvl arasında herkesin bildiklerini biliyorsunuzdur. ( vede bu forumda herkesle muhabbet edebilirsiniz. GOD hakkında konuşabilmek için en az lvl 85 awaked yani diğer adıylla oyundaki kaderinizi değiştirip devam edebilirsin.
    80-85 arasında başkalarının bilmediği bir takım şeyleride biliyorsunuzdur.
    85 de bir çok öğrenmiş oluyorsunuz.
    85-90 arası farklı mekanlar farklı yollar farklı boss kesme taktiklerini öğreniyorsunuz.
    90-95 arası artık oyundaki haritada başka bir mekandasınız.
    95-97 arasında bir kaç tane daha mekana girersiniz.
    97-99 arasında artık tüm zoneların lock ları açılır unlock konumuna gelirsiniz tüm raidboss zone lar size açıktır.

* 1-85 arasını 1-haftada kasmak doğru. 97-99 lvl arasını kasmak baya zor. neredeyse 4 ayını alır insanın.( akşamları sadece oyuna giren biri iseniz 6 aydan daha fazla gibi bir süre) 85-95 e gelmekde ayrı bir zaman.

* lineage efsanesinin sonuna gelinmediğine inanıyorum aynı muhabbet lineage2 gracia final çıktığındada dediler. muhabbet şu idi : tamam abi final çıktı bitti artık linage dediler lineage3 çıkacak oda paralı olucak dediler. ama gel zaman git zaman baktık kı bu olay

bu şekilde gelişmedi aksina devam ettirildi. Benim şahşi fikrim koreliler ( balık börtü böcük yemeye devam ettikçe ) bu oyunda devam edicek. kore serverı şu anda lineage2 glory day updateinde oynuyorlar. ncsoft west vede innova tatuti updateinde ( innova

haftaya salı geliceek ).

Asıl soru şu olmalı lineage oynayabilirsin oynamayabilirsiniz. Lineage nereye geldiğini görmek istiyorsunuz bence oynamalısınız.

bu resimde lvl 85 den sonra awaked olma anı

Oyunun Orjinali Varken Ve Ücretsizken Neden Çakma Serverlerde Oynuyorsunuz ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmodream -- 11 Temmuz 2012; 0:41:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cosmodream

quote:

Orijinalden alıntı: 5ive

Sorun aslında oyunun ücretsiz olup olmaması değil... Ben 7-8 senedir l2 oynuyorum... PC kaldırmadığı için alt+p ile oynadığımız o yıllardan beri... Orjinali para verip oynamakta dahil 1x , 2x ,3x ,... , 99999x e kadar , bnb , kastien , es , killer , ravenge , gold , sexi , inc... Coğu serverda hatırı sayılacak kadar oynadım... Bi oyundan zevk alıyosan verdigin 3-5 kurusun pek bi önemi kalmıyo aslında... ki bunu senelerdir WoW oynayanlarda soylesen aynı cevabı alırsın die düşünüyorum...

sadece bir açıklama getirmek icin cevap yazıyorum :)

* oyunun senaryosu gereği 32 classı tekrardan main race ( ana ırklara ) lere çektiler diye biliyorum tabiki bu işin gözüken yanı madalyonun diğer tarafı başka. Oyuna yeni bir mekanizma lazımdı bunuda awaked la sağladılar.

Birde şu var god clienttı sizin önceden bildiklerinizi tamamen olmasada bir kısmını hatta büyük bir çoğunluğu bilmezden geliyor vede farklı actionlara sizi yönlendiriyor.

Şu ana kadar 1-80 lvl arasında herkesin bildiklerini biliyorsunuzdur. ( vede bu forumda herkesle muhabbet edebilirsiniz. GOD hakkında konuşabilmek için en az lvl 85 awaked yani diğer adıylla oyundaki kaderinizi değiştirip devam edebilirsin.
    80-85 arasında başkalarının bilmediği bir takım şeyleride biliyorsunuzdur.
    85 de bir çok öğrenmiş oluyorsunuz.
    85-90 arası farklı mekanlar farklı yollar farklı boss kesme taktiklerini öğreniyorsunuz.
    90-95 arası artık oyundaki haritada başka bir mekandasınız.
    95-97 arasında bir kaç tane daha mekana girersiniz.
    97-99 arasında artık tüm zoneların lock ları açılır unlock konumuna gelirsiniz tüm raidboss zone lar size açıktır.

* 1-85 arasını 1-haftada kasmak doğru. 97-99 lvl arasını kasmak baya zor. neredeyse 4 ayını alır insanın.( akşamları sadece oyuna giren biri iseniz 6 aydan daha fazla gibi bir süre) 85-95 e gelmekde ayrı bir zaman.

* lineage efsanesinin sonuna gelinmediğine inanıyorum aynı muhabbet lineage2 gracia final çıktığındada dediler. muhabbet şu idi : tamam abi final çıktı bitti artık linage dediler lineage3 çıkacak oda paralı olucak dediler. ama gel zaman git zaman baktık kı bu olay

bu şekilde gelişmedi aksina devam ettirildi. Benim şahşi fikrim koreliler ( balık börtü böcük yemeye devam ettikçe ) bu oyunda devam edicek. kore serverı şu anda lineage2 glory day updateinde oynuyorlar. ncsoft west vede innova tatuti updateinde ( innova

haftaya salı geliceek ).

Asıl soru şu olmalı lineage oynayabilirsin oynamayabilirsiniz. Lineage nereye geldiğini görmek istiyorsunuz bence oynamalısınız.

bu resimde lvl 85 den sonra awaked olma anı

Oyunun Orjinali Varken Ve Ücretsizken Neden Çakma Serverlerde Oynuyorsunuz ki ?

insan awaken olurken sagira ya çıktığında bir başka duygular yaşıyor ya :) senin o resimdeki yaşadığın anı çok iyi bilirim :))

• Ben GoD officalindede oynadım pvp sindede ama resmen GoD çöp olmuş human elf yada dwarf olmanın +1 str gibi önemsiz şeylerden başka farkı yok.Ben sk nın cubiclerini hex ini arıyorum :D hepsi aynı olmuş paladinin sacrifesi her karakter ayrı olmalı.İnterlude bana göre çok geri o yüzden gracia final freya yada high five gibi şeyler :D interlude oynayanlar GoD u hiç denemesin cidden afallıcaksınız
  • Herşey güzel hoşda hacı bu lag ne iş
  • Us serverinde oynuyosanız lag olması doğal çünkü server locationlaru dallas texas kısaca amerika eu serverinde laga ihtimal vermiyorum bu konuda çünkü serverler almanyada luksemburgda
  • Boşuna Ncsofttaki serverlarda zaman kaybetmeyin derim, innova serveri yeni gelişmelerde biraz geç geçişler sağlıyor ama yinede emin adımlar atmak istiyorlar, lag veya başkaca bir sorun yok, çok eleştirildi ama ncsoftun haline 10 basar derim. Ncsoftta oynamak isteyen oynar tabiki. Amacım yine server tartışması yaratmak değil yalnızca bir uyarı :)
  • Innova da oyuncu yok ki lag neden olsun bi gazla 2. serveri açtılar sonra birleştirmeye yetişemediler NcSoftta lag falan yok arkadaşlarım boşuna hiç girmemiş bilmeyen insanların laflarına kanmayın. Zamanında da çok konuştular yok gece yarısı Olympiad Siege olcakmış da o zaman ne anlamı varmış falan. Bunlar da gece olmuyor bizim saatimizde 20-22 arası oluyorlar. Innova daha bi mentorluk systemini getiremedi. O taraftan birşey olacağını sanmıyorum. Innova gireceğinize her hangi bir private servere girin derim. Bu arkadaşlar gibi de bi tarafımı yırtmak istemiyorum zaten Ncsofta her gün 2-3 tane Türk katılıyor keşke zamanım olsa da hepsiyle ilgilensem tek tek fakat zamanım yok oyuna bile giremiyorum. Burda derdim gelin benim kucağıma yavrularım diye adam kapmak yada tartışma ortamı yaratmak değil. Beni bilen biliyor artık zaten saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: karen155

Innova da oyuncu yok ki lag neden olsun bi gazla 2. serveri açtılar sonra birleştirmeye yetişemediler NcSoftta lag falan yok arkadaşlarım boşuna hiç girmemiş bilmeyen insanların laflarına kanmayın. Zamanında da çok konuştular yok gece yarısı Olympiad Siege olcakmış da o zaman ne anlamı varmış falan. Bunlar da gece olmuyor bizim saatimizde 20-22 arası oluyorlar. Innova daha bi mentorluk systemini getiremedi. O taraftan birşey olacağını sanmıyorum. Innova gireceğinize her hangi bir private servere girin derim. Bu arkadaşlar gibi de bi tarafımı yırtmak istemiyorum zaten Ncsofta her gün 2-3 tane Türk katılıyor keşke zamanım olsa da hepsiyle ilgilensem tek tek fakat zamanım yok oyuna bile giremiyorum. Burda derdim gelin benim kucağıma yavrularım diye adam kapmak yada tartışma ortamı yaratmak değil. Beni bilen biliyor artık zaten saygılar.

Sen private serverine hadi naş naş :D

• quote:

Innova da oyuncu yok ki lag neden olsun bi gazla 2. serveri açtılar sonra birleştirmeye yetişemediler NcSoftta lag falan yok arkadaşlarım boşuna hiç girmemiş bilmeyen insanların laflarına kanmayın. Zamanında da çok konuştular yok gece yarısı Olympiad Siege olcakmış da o zaman ne anlamı varmış falan. Bunlar da gece olmuyor bizim saatimizde 20-22 arası oluyorlar. Innova daha bi mentorluk systemini getiremedi. O taraftan birşey olacağını sanmıyorum. Innova gireceğinize her hangi bir private servere girin derim. Bu arkadaşlar gibi de bi tarafımı yırtmak istemiyorum zaten Ncsofta her gün 2-3 tane Türk katılıyor keşke zamanım olsa da hepsiyle ilgilensem tek tek fakat zamanım yok oyuna bile giremiyorum. Burda derdim gelin benim kucağıma yavrularım diye adam kapmak yada tartışma ortamı yaratmak değil. Beni bilen biliyor artık zaten saygılar.

Orjinalde nasıl lag yok ya bi bölümde 400 500 adam var 2gb ekran kartı 3.4 x4 cpu var 16gb ram var 25mbit uydunet bağlantı hızı var 6mb upload değeri var hala lag var?

Lag yok diye bişiyok beyler onu baştan söyleyim offical herzaman iyidir ama lag olayı var haberiniz olsun 30 level oldum halada kasıyorum bir umuttur belki lag olmaz fazla diye umarım... :)

• quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

quote:

Sen private serverine hadi naş naş :D

tamam uğrarım bi ara innovaya

• quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

quote:

Orjinalde nasıl lag yok ya bi bölümde 400 500 adam var 2gb ekran kartı 3.4 x4 cpu var 16gb ram var 25mbit uydunet bağlantı hızı var 6mb upload değeri var hala lag var?

Lag yok diye bişiyok beyler onu baştan söyleyim offical herzaman iyidir ama lag olayı var haberiniz olsun 30 level oldum halada kasıyorum bir umuttur belki lag olmaz fazla diye umarım... :)

Dostum biz de amerika kıtasında oynamıyoruz türkiyeden oynuyoruz. 90-95 levellere lag sorunu ile kasmak mümkün olmazdı. Kalabalık bölgelerde illaki kasma sorunu oluyor sonuçta Ncsoftun tüm serverleri kalabalık. Özellikle Shilen. Ama lag ile bir alakası yok yine de senin pc de oyunu etkilicek bi durum olması şaşırtıcı.

• shilende lag yok ama turk de yok pk oldum char boku yedi yardım edende yok
  • bu herkezde olan lag bizde nie olmaz anlamis degilim. ben 1 haftada 86 tank kastim lag olsa nasil kasabilirdim ? bok atmak yerine once girip bi oynayin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.