|
Bildirim
|
Bu foruma ortalama bi dolandırıcı gelse çok fazla kişiyi çarpıp kaçar.
Ytd. |
Kardeşim sıralamanı %100 doğru şekilde bilecek bi yazılım geliştirdim pm’den ibanımı ilettim 100 tl gönderdiğin taktirde netlerini bile söylemene gerek kalmadan sıralamanı söylüyorum %100 doğru bi şekilde... bekliyorum, sevgiler...
|
Hocam uniye gitmis birisiniz sanırım. Sinavdan beri yazdığınız bu tarz seyler beni bazen uykumdan ediyor. Bilin istedim
|
Onu bilmem ama ben daha bu kadar ilk 20k beklenen yıl hatırlamıyorum.
Aga herkes "10k ne olur? 15k ne olur? 13k ne olur?" Diye soruyor. 1 kişi de "30k ne olur hocam" diye sormamış Bir forumdan bu kadar 20k içi çıkamaz. Şampiyonlar ligi mi lan burası?! Hadi forumu geçtim. Dandirik yutubçularla düşük iq'lu twittercı'lar bile 15k ne olur 20k ne olur diyor. Allah sonumuzu hayretsin |
Geçen yıl forumdan ilk 20k da 130 kişi vardı sanırım .. Sonuçlar açıklandıktan sonra yapılmış liste vardı..DH gurur tablosu vs.. Bu yıl netlerini yazanlardan ilk 20k da 70-80 arası sayabildim.. Neden sayı bu kadar az bende anlamadım.. Forum bu yıl yüksek netli öğrenciler açısından oldukça zayıf..puan kesaplama konularına bakarsanız hep aynı kişiler netlerini yazıyor..İlk 20k için yazanlar 100 ü geçmez.. Dışarda 90 tyt 70-80 arası ayt yapanlar ve yaptığını zannedenler var. Bir yerlerde yanlışlık var ama..Bilemedim..
Bütün bunlara rağmen sıralama x1.2 ya da 1.3 size hayal kırıklığı yaşatmaz.. |
3k icin 100-300 10k icin 3k-5k he... daha matematiği doğru düzgün yapamayan adam yüzünden moralinizi bozuyorsunuz her fikre aldırıs etmeyin ya
|
Harbi diyorum artık sizinki sınav muhabbeti falan değil apaçık kafasızlığınızın ürünü. Sıçıp sıçıp yazıyorsunuz sabah akşam tamam kardeşim 2019 5k bu sene 20k getiriyor. Al mutlu olduysan sal bizi de artık işimize gücümüze bakalım avel herif bozdurdun sonunda ağzımı
|
Hocam ben 3 senedir forumdayım her sene takip ederim. Sizde aratırsanız görürsün her sene 2010 gelecek diyorlardı. Gelmesi çok zor. Kötü gelir mi evet ama 2010 imkansız gibi bişey. Zaten geçen sene yığılma çok oldu sağlıklı bir karşılaştırma olmuyor
|
Ayrıca şunu da söyleyeyim, MEBpersonel denilen site erkene alınacağını zaten söylemişti, çok yeni bir bilgi değildi yani. Bu arkadaşın dediğine göre bu gece ya da 24' ünde 00.15' te açıklanacak sınav. O tutacak mı acaba merak içindeyim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|