Şimdi Ara

Ozan sarı denen herif 12 13 k ya 22 bin dedi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birisi 15k ne kadar olur tarzı bir soru sormuş ona da 17k-20k demişti. 10k da 15k dan daha mı çok geri gidiyor şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bıyıklı genç forvet

Onu bilmem ama ben daha bu kadar ilk 20k beklenen yıl hatırlamıyorum.
    Aga herkes "10k ne olur? 15k ne olur? 13k ne olur?" Diye soruyor. 1 kişi de "30k ne olur hocam" diye sormamış
    Bir forumdan bu kadar 20k içi çıkamaz. Şampiyonlar ligi mi lan burası?!

Hadi forumu geçtim. Dandirik yutubçularla düşük iq'lu twittercı'lar bile 15k ne olur 20k ne olur diyor.
    Allah sonumuzu hayretsin
    Geçen yıl forumdan ilk 20k da 130 kişi vardı sanırım .. Sonuçlar açıklandıktan sonra yapılmış liste vardı..DH gurur tablosu vs.. Bu yıl netlerini yazanlardan ilk 20k da 70-80 arası sayabildim.. Neden sayı bu kadar az bende anlamadım.. Forum bu yıl yüksek netli öğrenciler açısından oldukça zayıf..puan kesaplama konularına bakarsanız hep aynı kişiler netlerini yazıyor..İlk 20k için yazanlar 100 ü geçmez.. Dışarda 90 tyt 70-80 arası ayt yapanlar ve yaptığını zannedenler var. Bir yerlerde yanlışlık var ama..Bilemedim..
    Bütün bunlara rağmen sıralama x1.2 ya da 1.3 size hayal kırıklığı yaşatmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalege2000 -- 22 Temmuz 2020; 22:55:46 >

• 3k icin 100-300 10k icin 3k-5k he... daha matematiği doğru düzgün yapamayan adam yüzünden moralinizi bozuyorsunuz her fikre aldırıs etmeyin ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuçlar 00.15de açıklanacak demişti görürüz troll mü değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen abdülhamidi savundun -- 23 Temmuz 2020; 0:7:14 >
  • Yanlış Hesap Y kullanıcısına yanıt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C861FDC6D

Hocam uniye gitmis birisiniz sanırım. Sinavdan beri yazdığınız bu tarz seyler beni bazen uykumdan ediyor. Bilin istedim
    bilader çok kişiyi üzüntüye sürükleyen açıklamalar yapıyorsun, 1 değil 2 değil 3 değil. Fazlası göz çıkarır bil istedim vebali illaki çıkar.

üniye gittin diye herşey bitmiyor YKS girdiğimiz tek bir sınavdı, önümüzde milyonlarca sınav var YKS den önemli olan, ona göre davranalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RonikooS -- 23 Temmuz 2020; 0:44:4 >
  • Buna inan kişiler zaten ders çalışmaktan beyin fonksiyonları yitirmiş kişiler. Her gördüğünüze inanmayın

• GayrimeşruDanışmanıÖzgür kullanıcısına yanıt
    hocam inanmaktan değil de gerçekten beklemek insanı çok yoruyor. 25 gündür k*çı kırık bi sınavın sonucunu bekliyoruz. ve forumda acayip bir kötümser hava var bunu anlamadım gitti. ben bu kötümserlerden kurtulmak için açıklanmasını istiyorum yoksa kafayı yememe az kaldı zaten biliyorum. birçok insan da bunu düşünüyordur yani bu ak sevdalıya inandığımızdan değil

• Bildiği bilgiyi paylaşması yasak olduğu için hesabını kapatmış olabilir. Daha çok ikna oldum yani en geç yarın gece açıklanacak.

• Hocam ben 3 senedir forumdayım her sene takip ederim. Sizde aratırsanız görürsün her sene 2010 gelecek diyorlardı. Gelmesi çok zor. Kötü gelir mi evet ama 2010 imkansız gibi bişey. Zaten geçen sene yığılma çok oldu sağlıklı bir karşılaştırma olmuyor

• Aynen öyle. Şu ne idüğü belirsiz hesap, ping muhabbetinden daha güvenilirdir hiç değilse.
  • GayrimeşruDanışmanıÖzgür kullanıcısına yanıt
    hocam haklısınız açıklansa da görsek artık böyle çok sıkıcı

• hocam ss atsanıza. bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 23 Temmuz 2020; 1:51:52 >
  • RonikooS kullanıcısına yanıt
    Dostum uykuların gerçekten benim mesajlarım yüzünden kaçıyorsa kusura bakma böyle bir seye sebep olmak istemem

Ama kendinizi kötüye hazırlayın tek isteğim bu iyi gelirse zaten çok sevinirsiniz ama iyi gelecek diyip de kötü gelirse siz özellikle de aileniz çok büyük hayal kırıklığına uğrarsınız...

• Harbi diyorum artık sizinki sınav muhabbeti falan değil apaçık kafasızlığınızın ürünü. Sıçıp sıçıp yazıyorsunuz sabah akşam tamam kardeşim 2019 5k bu sene 20k getiriyor. Al mutlu olduysan sal bizi de artık işimize gücümüze bakalım avel herif bozdurdun sonunda ağzımı

• SUTURS kullanıcısına yanıt
    Adam bir anda ortaya çıkan akp gençlik kolları üyesi(sözde) 10 takipçili profili fotoğrafı okul/dershane sırasında çekinmiş yaşı muhtemelen 16-19 arası bir çocuğu referans gösterip başlık açıyor. Pardon başlık açmıyor, başlık sıçıyor

• bıyıklı genç forvet kullanıcısına yanıt
    hocam bende kötü bekliyorum onda hemfikiriz, fakat bunu sürekli irdeleyerek paylaşmak doğru değil bence, ben sizi en az 4 5 konuda gördüm böyle.

• abartmış biraz 20k gelir muhtemelen

• knk hocaların 50k ya ne der
  • Yok artık. Öleyim o zaman ben.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.