Şimdi Ara

Ozan Tufan nasıl oynadı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ozan tufan nasıl oynadı genel olarak kötüydü bence son dakikalarda biraz toparladı gibi sizce nasıldı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pas atmaya korkuyordu ya uzuldum ona. Son dakika frikik yaptiktan sonraki hırsıda iyiydi. 20yasinda anca bu kadar olur bundan iyi zor. Orta saha, kanat gibi değil tecrube ister. İlerleyen zamanlarda daha iyi olacaktır.

• Çok hata yaptı ama oyundan silinip gitmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özverili oynadı diyelim
  • Terim: defansın oralarda takıl, top ayağına gelince boşta kim varsa onu gör, fantezi hareketlerden kaçın. Rakibe bas, pres yap.

Dediyse fena oynamadı. Rakip yarı sahada değilde, kendi yarısahamızda öyle ahım şahım olmasada takım oyununa bence kısa sürede adapte oldu. Ozan Tufan ilerde Selçuk İnan ın mevkisinde oynayacak ki ,Selçuk da zaten İniesta değil.
  • Umut'a attığı pas efsaneydi.

Bursa fena kazık attı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla komik değil ama kahkaha attım

https://twitter.com/Fakyess/status/654052841649213440
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bruma rize maçında kadroda yok
    8 yıl önce açıldı
    Bünyamin burak çorman
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takım atağa çıktığında atağa katılmaz ise iş yapar. Çünkü ayağı top tutmuyor ve müthiş derecede yavaş bir oyuncu. Atakta topu ayağına aldığı an atağı öldürüyor. Önlibero mevkinde kesici olarak iş yapabilir ancak. Ama o bölgede Ozan değilde Mehmet Topal çok daha iyi olacaktır. Ama Fatih Terim'in genç oyunculara şans vermesi sebebi ile Ozan sürekli şans bulur. Gelişme gösterebilir mi peki ilerleyen yıllarda? Sanmıyorum. Çünkü Türk takımlarının spor ve sporcuya kattıkları ile birde üstüne medyayı ekledik mi yeni Mehmet Topuz olur.
  • Bir tolgay değil kesinlikle...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.