Şimdi Ara

Özdebir'e Dair

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle tüm arkadaşlara merhaba. Aranıza yeni katıldım. Mezuna kalmış bir eşit ağırlık öğrencisiyim. Hedefim ilk 2000-3000 civarı TM-3'te. Özdebir'de Türkçe'den 38 net, Sosyal Bilimler'den 34 net, Matematik'ten 36.5 net, Fen Bilimleri'nden 12.75 net yaptım. İlkinde 700'lerdeydim, bunda kaçıncı olurum dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk 500 diyorum. Matematik için hangi kaynakları çözdünüz?

• Hedefler daha yüksekti ama olmayacak anlaşılan. Bereket versin, bu da iyidir. Hocam matematikte YGS için problemler kısmı dışında Karekök'ü çözdüm. LYS için Fen Bilimleri Yıldız serisini çözüyorum, bitmedi henüz. Bir butik dersaneye gidiyorum, daha çok farklı kaynaklardan her gün 20-30 soruluk fotokopiler çözüyoruz.

• Bizim okulda mat 2 yanlış olmak üzre 141 net var sanırım ilk 10 da yer alacak birinin de mat sadece bir bozmuş Benin 20 net 20 20 niye yazdım bilmiyorum ama sadece içimi dökme istedim

• Hocam onlar 140 net yapmış, elbette ilk 10'a girerler. Ben 120 net yaptım, hayırlısı bakalım. Bu arada Özdebir'e takılıp çalışmayı aksatma bence, daha iki ay var önümüzde.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalleradına

Bizim okulda mat 2 yanlış olmak üzre 141 net var sanırım ilk 10 da yer alacak birinin de mat sadece bir bozmuş Benin 20 net 20 20 niye yazdım bilmiyorum ama sadece içimi dökme istedim

Bende 24 yaptım matematiği. Gel ağlayalım.

• sonuclar ne zaman aciklanir? ozdebire gore ygs siralamalari nasil olur? 100k isek ygsde ortalama kaca tekabul eder ygs5 ygs6

• batublood kullanıcısına yanıt
    Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
  • Benim dersanemde benim dışımda 20 net matematik yapan TM öğrencisi yok. Bence üzülecek bir şey yok, enseyi karartmadan çalışmak lazım. Sınav pazartesi açıklanacakmış. Sıralamayla ilgili yorumu görmek için katılımı görmek gerek, pazartesi günü yorumlayabiliriz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myzgn35 -- 17 Ocak 2017; 21:8:36 >
  • okulda 2 tane 151 var .d birkaç tane de +140 var 140 yapan ilk 10 a giremez bence. biz sınavı yetiştiremiyoruz adamların yaptığına bakın .d gerçekten troll değil :(
  • Yok yahu öyle amaçlarım yok zaten, sadece merak ettim sıralamamı. Tamamını çözmeye kalksam benim de yetişmez, biyolojiden anlamadığım için es geçiyorum onu

• Beyler cevap anahtarı lazım

• Buyur hocam.

Özdebir'e Dair

• Özdebir'in genel merkezini aradım, bir yetkiliyle görüştüm. Cumartesi 17.00'den sonra sonuçlara ulaşabileceğimizi söylediler, bilginiz olsun

• T 2y

Mat 3y 1b

Sosyal 3y

Fen 4y yaptim. Siralama kac gelir tahmini? Tmyim

• Hocam neredensin? Muazzam yapmışsın, bu fen netinin sırrı nedir? Bence ilk 20'ye girersin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.