Bildirim
OZDEBİR İLK DENEME SİNAVİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
,,
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar bursada nereden başvuru yapacağım nerede gireceğim bunları nasıl öğrenebilirim bilen söylerse güzel olur. -
Hepsi olmayacak mı ? Yoksa müfredata göre gelinmesi gereken yere kadar mı olacak ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen sene genel olmuştu diye hatırlıyorum. -
hocam normal sınav gibi düşünün,tüm konular var
geçen sene her konu yoktu diye hatırlıyorum ben, eğer varsa kötü pazarlama yaparlar -
her konu olması daha iyi değil mi?quote:
Orijinalden alıntı: nYselmech
geçen sene her konu yoktu diye hatırlıyorum ben, eğer varsa kötü pazarlama yaparlar -
Geçen sene tüm özdebir aytlerde o an müfredatta gelinmesi gereken yere kadar çıktı, belki biraz daha gerisine
Kimin için? 12. sınıflar daha yeni başladılar türev limit integral tüm sorular gitti, fizikte modern fizik, kimyada organik, biyolojide bitki görmediler henüz ee bunlar toplasan +-20 soru ediyor yapmaları gereken 20 soru daha kötü yapacaklar moral bozukluğu olacak, daha girmek istemeyecekler, katılım azalacak(son sınava kadar). Adamların işine gelmez ki katılanların çoğu da 12. sınıf olunca en mantıklısı bu.quote:
Orijinalden alıntı: Mithrandir.
her konu olması daha iyi değil mi?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nYselmech -- 11 Ekim 2018; 0:44:31 > -
Uni ogrencisi olarak girecegim bir sinav ama cikacak konulari bilmiyorum. Bilen biri soyleyebilir mi lutfen?
işlenen yere kadar çıkar muhtemelen
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
%90 ı 11. Sınıf olur aytnin gecen sene öyleydi ilk özdebir her dersten 1 2 soru 12 gelir sadece
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam özdebirin sitesinde bireysel başvuru yapılmaz yazıyor. Eskiden böyle bir şey yazıyor muydu? Haberiniz var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X