Bildirim
Özdebir sonuçları siteye girilmiş
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Daha yeni başlamışlar açıklamaya benimki yok
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hocam bu ne ya daha geçen gün oldu bu sınav ben yakınlarda kurum yok diye giremedim. limit yayının sınavına girmiştim 1 hafta önce o daha açıklanmadı, madem bu kadar hızlı oluyor limit neden açıklamıyor. -
Oha... Gerçek mi bu attığın sonuç vallaha helal olsun. En az 2 sene kafanı kaldırmadan çalışmışsındır Mat 2'de 40 net yapabilmek için. Yalnız rekor katılımlı diye tanıtımını yaptılar son deneme sınavının 36 bin kişi girmiş :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayjan -- 6 Haziran 2018; 23:56:9 > -
Ozdebir tek tek ekliyor, herkesin eklenmesi 5 6 gün sürüyor genelde. Limit bir anda açıklayacaktır ve de daha fazla kişi girmiştir büyük ihtimal.
464 gelecek benim de girilmemiş ama daha
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mat 2 sinde 40 için tek gereken dikkat TEOG gibiydi cidden
36 k kişi girmedi hem okundukca ekleniyor 200 e varır bence
Zor değildi çok hocam, yoksa matematik hep zayıf olduğum taraf olmuştur. Daha yeni eklendiği için kişi sayısı az, bir haftaya çıkar gerçek hali.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şifre diyo benim şifrem falan yok -
Öğrenci girişine basın hocam
-
Teşekkür ederim -
-
benim ayt çıkmamış arkadaşlar neden sizce
Darısı gerçek sınava hocam.
Türkçe çok basit değildi fazla kafayı takmayın
Her bilgini aynı girdiğine emin misin
Şimdi burada gözüken sıralama net türkiye sıralamamız mı,kişiler eklendikçe değişecek mi yoksa? -
Değişecek
Limit 10 haziranda açıklayacağını söyledi hem daha kalabalık olabilir limit
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ilk 1000 için kaç net
- tyt 70 net nasıl yapılır
- mustafa yağcı ayt matematik pdf
- 23 yaşında üniversiteye başlamak
- 90 tyt 70 ayt kaç bin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X