Bildirim
özdebir TG
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kolay yapacaksın ki müşteriler kaçmasın
-
Tyt basit mi gecenki güzeldi biraz daha -
tyt matemarik baya basitti aytsine birazdan giricem inş o güzel olur -
önceki özdebire göre kat kat daha basitti -
bugünmü girdiniz hocam -
su sınavlara verdigim paraya acıyorum ya :D girmesem iyidir bu sefer fazla insan girmistir diye giriyorum teogtan hallice sınav yapıyorlar -
tytyi kolay yaparsın anlarım aytde dört işlem sorusu nedir ya rezil bir sınavdı bence -
Fen de kolay mı -
fenim iyi değil ama 30 tane işaretledim adam akıllı calışan koklıyarak fullerdi -
TYT sine girdik bugün, baya basit bir sınavdı yine 108-115 arasında gereksiz ve saçma bir yığılma olur tahminimce. Yarın da AYT ye gireceğiz -
dun tyt bugun aytye girdim. ayt de baya kolaydi. ayirici soru tas catlasin 2-3 tane vardi. konulari tam olan cok iyi yapar -
hocam aytsi nasıl yarın bizimde tyt gibiyse girmiyeyim diyorumda -
bence vakit kaybetmek yerine evse konu calışın -
Tyt basitti
Ayt mat çok basitti en temel şeyleri sormuşlardı konuları bilen 39-40 yapar
Ayt fen de basitti ama fizikte çok gazla yorum sorusu vardı. İşlemli soru yoktu. Bence gerçek sınavda bu kadar yorum sorusu gelmez.
Genel olarak basit bir sınavdı -
Ne olursa olsun aman arkadaşlar soru falan paylaşmayin pzt sali giricez. Bir de resmi ve ozel kurumlarin tamamı giriyormuş. En az 400 500 bin girer herhalde. -
200 bi girse yeter ya 400-500 bin şişirme gibi :) -
Tyt kalitesizdi bence. Ayt edebiyat full bilgi ve ağırdı. -
Limit gayet zordu sosyal i fen i mat i -
Özdebir kolaya döndüyse bu sene bi bildiği vardır
Tyt istediği kadar kolay olsun türkceden vuracaklar ikilemli sorular bol olur hem vaktimizi yer hem yanlış çok çıkar
Mat kolay olsada vakitsizlikten kalan sorular olur bu sefer kolay sınavda 25tr 25 mat yaptın mı zaten moku yersin
Seviyen 40 da 40 matematiktir ama süre yetmeyince
İkincide de ösym 180dk veriyoruz diyip türev integral de vs uzun işlemli karışık soruları basar geçmiş olsun
Bu sene hız kazandıracak diyorum
Benzer içerikler
- yurt dolap kilidi
- sınavpdfindir. com
- bilgi sarmal paragraf zor mu
- baykar staj ücreti
- paraf yayınları zor mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X