Bildirim
ÖZDEBİRTÜRKİYE GENELİ SONUÇLARI
![](/static/forum/img/populer-asagi.png)
![](/static/forum/img/populer-asagi.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Özdebir katılım 200k yks 2.5m. Hala yakın gelir mi diye soruyorsunuz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
teog önce si 8 sınıf türkiye geneli denemsinde hemen hemen aynı sonuç geldi -
Anlaşılan daha 12.sınıfsın toysun yenisin. O yüzden çok bir şey demek istemiyorum ama bu üstü kapalı laflardan bile anlaman lazım
Gelmez. En yakın tahmini MSÜ ile yapabilirsin o da sadece TYT'yi kapsıyor. Özdebir'le ÖSYM'nin sınavının uzaktan yakından alakası olmadığını bu seneki sınava girerek görmüştüm bu sene değiştirdiler mi sorularını bilmiyorum. -
2 milyon insanı baştan ele.
Kaldı sana 500bin
250binde 4 k ise
500binde 8k olsun
Rahat ol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen zaten Özdebire sadece sınavı umursayan insanlar giriyor demi :d
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ama özdebire giren insanlar hedefi olanlar ve başarılı insanların yoğunlukla girdiği sınav oranlamasını yapmak çok mantıksız
nerdeyse her ildeki fen liseleri ve en iyi anadolu liselerin girdiği sınavdan en kötü şimdiki verilerle 4500ü 6-7bin yapar -
Mantıksız bir konu .
Geçen sene töderde 15k oldum gerçek sınavda 4K oldum diyen vardı veya tg denemelerinde kötü yapıp gerçek sınavda coşan var ,sen gelmişsin sıralama yakın gelir mi diyorsun ?
İstersen 20k ol özdebirde falan gerçekte birinci de olabilirsin veya 1.ol bunda ilk bine bile giremeyebilirsin.
Üstelik sanki Mayıs ayındaymışız gibi sıralama sormuşsun daha kasımdayız koskoca 7.5 ay var ne sıralamasından bahsediyorsun ?
Edit:Yanlış yazdım kusura bakma mavzer hocam seni eklemişim hatayla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EC5F4DF30 -- 5 Kasım 2019; 17:11:55 >
Estağfurullah hocam ne kusuru
Siz bilgilisiniz hatta ben antrenman oyuncusuyum diyordunuz o tarz bir şey ile sizi ekleyecektim ama yanlış anlaşılmaya sebebiyet vereceğini düşündüğümden sildim hocam . :)
Bu arada mesajım hakkında ne düşünüyorsunuz siz de eskileri bildiğiniz için sormak istedim haklı değil miyim ama ?
Üstelik daha çok varken sınava .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EC5F4DF30 -- 5 Kasım 2019; 17:20:21 >
Son derece haklısınız hocam, katılıyorum harfiyen :) Töderlerde 3-4k yaparken sınavda 35k yaptım. Dershaneden arkadaşım Töderde 20k yapıp sınavda da 20k yaptı mesela :) Bu denemelere sadece eksik görüp kapatmak ve sınav antrenmanı olması için girilmeli. Kıyaslama yapmak isabetli olmaz
Aynen öyle hocam iyi forumlar :)
Yok reyis msü ile dahi alakasiz msü de 40 k yaptim gercek sinavda tyt 200 k geldi😂 ayt ile cektim bayagi
Sizede hocam
Bu tg sınavlarının sonuçları zerre kadar bir şey göstermiyor. Yaptığınız netlere bakın, çevrenizdekilerin yaotığı netlere bakın ona göre kendinizi tartın, hedeflediğiniz netlere odaklanın, ne kadar uzaklıktasınız, çalışmalarınız verimli mi, netlerinize etki ediyor mu, bunları düşünün türkiye geneli sıralaması umrunuzda olmasım, hiç bir şey ifade etmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Anlaşılan daha 12.sınıfsın toysun yenisin. O yüzden çok bir şey demek istemiyorum ama bu üstü kapalı laflardan bile anlaman lazım
|
Gelmez. En yakın tahmini MSÜ ile yapabilirsin o da sadece TYT'yi kapsıyor. Özdebir'le ÖSYM'nin sınavının uzaktan yakından alakası olmadığını bu seneki sınava girerek görmüştüm bu sene değiştirdiler mi sorularını bilmiyorum.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X