Şimdi Ara

ÖZDİLEK RESTAURANT SS'Lİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hoşnudiye Mahalleri Doğruer Sokak No:1 Tepebaşı / ESKİŞEHİR ÖZDİLEK AVM'nin teras katında bulunan tavsiye edeceğim bir mekan
     ÖZDİLEK RESTAURANT SS'Lİ ÖZDİLEK RESTAURANT SS'Lİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütahyalı 77 -- 9 Şubat 2015; 11:09:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskişehir ÖZDİLEK AVM'nin teras katında bulunan mekanı tüm Eskişehirlilere ve yolu Eskişehire düşen herkese tavsiye ediyorum

• Müthiş bir tanıtım konusu olmuş kardeş.

• NE DİYOR LAN BU
  • Teşekkürler yolunuz düşerse uğramadan geçmeyin

• Kim ne diyor ?

• Dostum bölüm yemek ve mekan önerileri anladığım kadarıyla bir yer önericeksin ama bunun için bir kaç cümle yazı yazman deneyimini paylaşman hatta resimler ile bize tanıtman gerekir yoksa böyle tek bir gülücük içeren bir konunun kimseye faydası olmaz.İstersen bir düzenle ilk mesajını.

@
    Tepecikli 43
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LithuM

Dostum bölüm yemek ve mekan önerileri anladığım kadarıyla bir yer önericeksin ama bunun için bir kaç cümle yazı yazman deneyimini paylaşman hatta resimler ile bize tanıtman gerekir yoksa böyle tek bir gülücük içeren bir konunun kimseye faydası olmaz.İstersen bir düzenle ilk mesajını.

@
    Tepecikli 43

SS'leri inşaallah şirket PC'sinden yarın atarım mobilim eski olduğu için bırakın SS'yi yazı bile zor yazıyorum :(

• Hocam bi yemek yiyip 3-5 cümle yazaydın.
  • Gelen Gideni Aratır Demişler..

@ogameci

• karışık ızgara yemiştim restotantında. lezzet vasattı. doyurucu da değil.

fiyatlar da ortalama.

lüks izlenimi verilmiş kalitesiz bir yer bana kalırsa tek artısı manzarası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Gelen Gideni Aratır Demişler..

@ogameci

Ne alaka ?
  • SS'ler yüklenmemiş..Sanrım arkadaş önünden geçmiş.......

Neler yediniz,neler içtiniz...?Mekanda neleri tavsiye edersiniz....

Batıkentte ,sizin hemşerilerin açtığı güveçevini biliyormusunuz???

• quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

SS'ler yüklenmemiş..Sanrım arkadaş önünden geçmiş.......

Neler yediniz,neler içtiniz...?Mekanda neleri tavsiye edersiniz....

Batıkentte ,sizin hemşerilerin açtığı güveçevini biliyormusunuz???

Kardeş ben Özdilek AVM ye rahmetli halamın öldüğün gün yani 31 Ocakta gittim sırf kafamı dağıtmak için konu açtım o günü hatırlatıdıkça içim ürperiyor büyük ihtimal bilirsin hemen yanında Özel Acıbadem Hastanesi vardır bu hastanenin morgunda rahmetli halamın cansız bedeni dururken bizde kafa dağıtmak için Özdilek AVM'ye gittik ama ben masumum bizi rahmetli halamın oğlu götürdü, yanında esnaf 2 arkadaşı ve rahmetli halamın damadıyla 5 kişiydik zaten psikolojim altüst olduğu için fotoğraf çekmek aklıma gelmedi ama yemekler güzeldi önce mecimek çorba içtik daha sonra karışık pide yedik, daha sonra Bursa usülü soslu pideli köfte geldi, yemekler güzel ve lezzetliydi yani garsonların servisi ve sunumuyda iyidi bende Tavşanlılıyım biizm oralarda GÖVEÇ meşhurdur bu işletmenin tam ismi nedir ? ara sıra kızkardeşime gidiyorum gidince uğrarım inşaallah BATIKENT semtini ben sadece Ankarada var diye biliyordum Eskişehirdeki Batıkent semti Vişnelik semtine yakınmı ?
     ÖZDİLEK RESTAURANT SS'Lİ ÖZDİLEK RESTAURANT SS'Lİ ÖZDİLEK RESTAURANT SS'Lİ ÖZDİLEK RESTAURANT SS'Lİ ÖZDİLEK RESTAURANT SS'Lİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütahyalı 77 -- 19 Mart 2015; 9:59:44 >

• Güveç güzeldir hocam fena görünüyor.
  • BATIKENT Eskişehirin,İstanbul girişinde....

Bahsettiğim mekan Liman caddesinde.....

Güveçevi diye geçiyo...Eşim arkadaşlarıyla uğramış..Beğenmiş...

Sahipleri hemşeriniz...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.