Bildirim
Özel DERS
Stanley Adventure Çelik Shot Bardak Seti : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B07PXJ7SJ1
12 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ne öğretmenisin?
http://www.ders.org/ -
quote:
Orjinalden alıntı: Msenel
Özel ders vermek için niyetlendim ama bir türlü öğrenci bulamıyorum.Boyle duzgun bir site felan var mı bildiğiniz ilan bırakabileceğim?
Mat öğretmeni iseniz ve dersi 280 km/s ile anlatıyorsanız size koca bir -
ilan bırakabileceğiniz en iyi siteye bırakmışsınız bile. -
Yok ben öğrenciyim İstanbul'da.Bğaziçi Üniversitesi 3.sınıf elektronik muh.Ek gelir amaclı -
quote:
Yok ben öğrenciyim İstanbul'da.Bğaziçi Üniversitesi 3.sınıf elektronik muh.Ek gelir amaclı
Boğaziçi uni?
gitmek istediğim tek uni. -
quote:
Orjinalden alıntı: HloveJ
quote:
Yok ben öğrenciyim İstanbul'da.Bğaziçi Üniversitesi 3.sınıf elektronik muh.Ek gelir amaclı
Boğaziçi uni?
gitmek istediğim tek uni.
izmir de bornovada da mesleği öğretmenlik olmadığı halde, ege bilgisayar mühendisliğini kazandığı için öğretmenlik yapabileceğini düşünen arkadaşlar 3 kuruşa özel ders veriyor.Fiyatları düşürüyorlar.Hepsine
-
+1.000.000 dostum...
quote:
Orjinalden alıntı: adriano123
quote:
quote:
Boğaziçi uni?
izmir de bornovada da mesleği öğretmenlik olmadığı halde, ege bilgisayar mühendisliğini kazandığı için öğretmenlik yapabileceğini düşünen arkadaşlar 3 kuruşa özel ders veriyor.Fiyatları düşürüyorlar.Hepsine
-
Geçen sene özel hocaya (matematik) tüm serwetimizi bayıldık yaww Ama işe yaradı wallahi. 0dan 3 yaptım matematiği Zati geçeemseydim kan çıkacaktıı -
quote:
Orjinalden alıntı: adriano123
quote:
quote:
Boğaziçi uni?
Matematik anlatmak için öğretmen mi olmak gerek?
-
quote:
quote:
Boğaziçi uni?
Evet Boğaziçi universitesi.hedefin guzel bir universite.Çalısırken cok zorlanmazsın. -
Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliğinden mezun oldum İzmir Batı Dersanelerinde çalıştım ve şuan İzmir'in önde gelen dersanesinde görev yapmaktayım.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Abi-Abla-Kardeş kampanyasında, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Derneği etkinliklerinde ayrıca özel bire bir ya da gruplara özel ders organizasyonlarında aktif olarak yer aldım.
İstenildiği takdirde tüm öğrencilerimi ve öğrenci velilerimi şahsıma referans olarak gösterebilecek konumdayım.
Yeni sisteme uygun her kademedeki öğrenciye bilgisayar destekli ya da kitap,dergi,fasikül,çalışma yaprakları ile sınırsız kaynak imkanıyla her seviyedeki öğrenciye;
Lys
Ygs
Sbs
Kpss
Dgs
okul derslerine takviye
MATEMATİK-GEOMETRİ dersleri verilir.
Bilgi almak,görüşmek, soru ya da sorunlarınız için ulaşınız...
Mustafa ESEN
Matematik Öğretmeni
0 555 631 17 57
m3s3n@hotmail.com
-
Oğlum iyi misin ? Bütün özel ders konularına reklamını yapmışsın üstelik en günceli bir yıllık.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X