Şimdi Ara

Özel ders almak - Kendi başına çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ygsde istediğim başarıya ulaştım fakat lys açısından cok eksiğim var maddiyat olarak özel ders fiyatları bütçem için uçuk seviyede(saatlik 50-100 tl arası) gibi uçuk fiyatlar duyuyorum. Ne önerirsiniz arkadaşlar sizce 2 ay için bu masrafa değer mi? Evden bu konular nasıl halledilir? Dershaneye gidiyorum fakat lys için verim alamıyorum şu anda. Konuları nasıl halledebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla bizim yan komşu mat öğretmeni bir gidişte 200 lira alıyor kadın :D 50 lira bulabildiysen kaçırma tabiki şehirden şehire değiştir dediğim istanbul için
  • Gecen yil babamin zoruyla aldim bana hiiiic katkisi olmadi hatta hoca anlatti diye hicbir konuya calismadim fizik icin bahsediyorum gercekten ihtiyacin varsa yani anlatanin yoksa al oyle degilse eger hic bulasma bence

• Hocam cidden ticari boyutunda ilginç miktarlar dönüyor içsel olarak bu fiyatları ödemeyi saçmalık görüyorum ama verim açısından faydalı olduğu aşikar.

Kaygım büyük. Hedefim pdr ygsde tr 27 sosyal : 27 mat : 20 fen :2 yaptım altyapısız buralara geldim fakat rehberlik yönlendirme alabileceğim kimse yok forumdaki konuları takip ediyorum gün içerisinde bu kadar

• Özel hocaya verdıgın parayı 300 tl ayda dershaneye ver hemde tüm derslerı gor ozel hoca tutan maldır.

Dershane aylık 300 350 tl özel hocaya verdıgın para haftada 150 tl ve tek ders goruceksın bebce 3 ay dershaneye gıt.

Sana 1000 tlye patlar en fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukankağan -- 23 Mart 2016; 0:06:49 >
  • her öğretmen eşit şekilde anlatmıyor. kimi çok alıyor kimi az alıyor. sadece fiyatda da bitmiyor. iyi bir öğretmen bulmak zor. yararı mı olur? bence olur ama sen bilirsin.
  • Hocanı iyi seç gerçekten riskli isler bunlar,ben de ders aldığım hic kimseden memnun kalmadım.Güzel baslıyor bir yerlerde bozuluyor.Cogu hoca ticari bakıyor olaya,ilgilenmiyor.Bir sürü ögrencisi oluyor.Belki az ögrencisi olan seni yönlendirecek genç birinden almak daha dogru olur.Ayrıca sana katkısı olacaksa kesinlikle almalısın.50 tlye bulursan kaçırma.Ogrencilerden 50 tlye falan alabilirsin hem seni anlar hem de planlar.Etrafında ders alan varsa onlara da sor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam tavsiyeler için sağ olun. Peki tm arkadaşlar için soruyorum yukarıda ygs netlerimi yazdım pdr için kaç net gerekli sizce bölümler için?

• siz neyden bahsediyonuz usta bizim burda bir ders (mat fizik kimya dan biri.) aylik 125-150 TL haftalik degil. bide haftada 2 ayda 8 ders yapiyorlar. (2-3 kisi grup)

daha ucuza da bulmak mumkun. cunku bazi arkadaslar bu fiyatlara bile cok diyor.

edit: ustelik bana sorarsaniz hocadan 1-1 ders almak yerine boyle 2-3 kisi gruplar daha verimli. hoca konuyu anlatiyo sen anladim diyosun herseyi. gruptaki cocuk getirip bi sorular soruyo diyosun ki bunlar ne ben eksiklerimi kapatayim. tamamen kavramis oluyosun konulari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZorbaHal -- 23 Mart 2016; 0:32:41 >
  • Ben her konuyu 0dan kendim çalıştım okula da gitmiyorum dershane de mezun gibiyim tükendim resmen her konuya çalışa çalışa yoruldum bittim artık özel derse başladım 1 aydır çok yoruldum çünkü çok katkısı oldu bana ve baya hızlandım konular çabuk eriyor

• Masterkan kullanıcısına yanıt
    Hocam edb cok sağlam tut.45+ hedefle Tabiki olabildiğince yüksek olsun.Matematiğin Nasıl bilmiyorum ama ona da elinden geldiğince çalış,etkisi en fazla olan edb oldugu icin matematikte 25-30 yeter diye düsünüyorum.gerçi nereyi hedefliyorsun ygs kaç gelir onu bilmiyorum.Axıklandıktan sonra pm atabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum

• Hocam Allah razı olsun ilgilendiğin için cidden sağol. Yaşayan var mı bilmiyorum ygsden sonra bıkkınlık geldi, lys konularının ağırlığı bindi üstüme yetiştirememe yanlış yapma kaygısı içerisindeyim sadece

• Masterkan kullanıcısına yanıt
    Cok normal ben baslamadım henüz,aklım ygsde kaldı.Suan birçok kisi bu durumda.Merak etme vakit kullanan için güzel bir süre.Stres yapma,insallah ygs sıran da guzel gelir hedefine ulaşırsın

• İnşallah kardeşim başarılar umarım her şey istediğin gibi olur

• Dersanede ben de konu halledemiyom hocanin anlattigiyla test cozulmuyo kendiim tekrar calismam gerekiyo.teknofem videolarindan konuyu cok iyi anlayabilirsin.ozellikle fizik matematik cok iyi.
    Ozel derse cok da gerek kalmaz videolardan yararlan

• kardeş napıcaksın özel dersi şimdi internetten ders videoları izleyebiliyorsun e bir suru çözumlu sorubankası var mesela fem var finalin var. nejdet kirpi var behzat var onlardan çalış işte. ha başka kaynaklardan soru çözerken çözemediklerini arada özel ders çözdürürsün. yazık parana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.