Şimdi Ara

Özel Durum-Telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ben Isparta'da üniversite öğrencisiyim. Daha önce general mobile discovery telefon kullanıyordum, o telefon çok arıza çıkartıyor bilen bilir, en sonunda ekranı filan kırıldı yaptıramadım çok masraf çıktı. Bende yedek bir telefon buldum para biriktirinceye kadar o telefonu kullanıyordum. Ama yaklaşık 1 hafta önce filan o telefonda bozuldu, malum öğrencilik durumu parada biriktirilmiyor kolay kolay. 2-3 günde bir arkadaşlarımın telefonuna hattımı takıp ailemle anca konuşabiliyorum ailemin haberi yok zaten telefonumun bozulduğundan ki haberleri olsada alabilecek durumumuz yok, lütfen bu konu yanlış anlaşılmasın çok zor durumda kalmasam bu şekilde bir mesaj yazmazdım. Ricam, elinde fazladan telefonu olan varsa arama yapsın yeter yani androiddir bilmem nedir artık öyle bir duruma geldim ki onlardan da vazgeçtim, en azından ailemi arayabilecek kadar bir telefonum olsa, çalışmaya başlayacağım zaten o zaman telefon almayı düşünüyorum. Lütfen alakasız gereksiz yorumlar yapmayın arkadaşlar, yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.