Şimdi Ara

Özel Eğitim(Fs2004)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Türk sanal havacılığına katkıda bulunacak bir uygulama başlatıyoruz.Gaziantep Virtual Airlines şirketi tarafından verilecek bu eğitime katılmak isteyen tüm pilotlarımıza msn ortamında toplu konuşamda eğitim veriyoruz.Eğitimi başarıyla bitiren pilotlarımıza şirketimizde uçma hakkı veriyoruz bu sayede uçuş bilgilerinizde gün geçtikçe artmış olacak.Katılmak isteyenlerwww.gaziantepva.tr.cx forumuna üye olup gerekli yere başvurusunu yapmak zorundadır.Birkaç hafta sürecek olan bu eğitimin sizi geliştireceğine kesinlikle eminiz flynet tecrübesi yaşamayan arkadaşlarımız içinde çok daha iyi olacaktır katılımlarınızı bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebelthunder -- 25 Aralık 2007; 13:20:46 >

• Pilotmu Olacağız??
  • Sanal ortamda öyle olacaksınız... Sizleri flynette uçabilecek duruma getireceğiz yani kurallı uçuşun tamamını öğrenip flyent üzerinden şirketimiz adına uçacaksınız...Tercih sizin.
  • Azalva'ya girmeseydim katılırdım.
    Dün ilk online uçuşumu Suavi kaptan ve Cengiz kaptan eşliğinde yaptım.
    Yeni başlayacak arkadaşlarımıza yardımcı olursanız sevinirim.
    Mesela şu Azadla başlaya bilirsiniz
  • Mütabık kaptanım Azad arkadaşımızda dahil Türk sanal havacılığına bir katkıda bulunacağız ilk online uçuşunuz hayırlı olsun demek düşer bana istediğiniz zaman forumumuza üye olabilir o güzel videolarınızdan paylaşabilirsiniz.Evet arkadaşlar kayıtlar devam ediyor forum sitemizden yapabilirsiniz.
  • bende bende bende ama site çalışmıyor..
  • Kaptanım çalışıyor olması gerek adresi doğru yazdığınızdan eminmisiniz giriştemi sorun yaşıyorsunuz üyeliktemi? Siz söyleyin biz hemen yardımcı olalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara ehliyet kursu öneri
    5 yıl önce açıldı
    Drone eğitim/kodlama
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada benim calsing AHY054
    az önce thy001 ile burun buruna geldik
    benim gibi yeni başlayanların en büyük derdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kapitän_zur_See

Bu arada benim calsing AHY054
    az önce thy001 ile burun buruna geldik
    benim gibi yeni başlayanların en büyük derdi

Aman kaptanım kaza filan yapmayın o gün yılbaşı eventinde pek çok kaza ile burun buruna gelindi son anda atlatıldı şimdi siz trafik sakinken rahat kullanmanın tadına bakın
  • Evet arkadaşlar eğitim günü okulların ilk yarı yıl tatiline girdiği an başlayacak yani 25 ocak günü saatini sonra belirteceğim muhtemelen akşam 6 dan sonra olacak başvurularınızı belirttiğim forum adresine yapınız adınız,soyadınız ve msn adresinizi yazınız.
  • Bende siteye başvuru yaptım umarım kabul edilir yeni başladım uçmaya Olursa çok sevineceğim
  • Peki fsx ile bu eğitime katılabilir miyiz? Yoksa fs2004 şart mı?
  • ben çok isterim girdim siteye bakıyorum şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: abkartal78

Peki fsx ile bu eğitime katılabilir miyiz? Yoksa fs2004 şart mı?

Hocam fsx lede katılabilirsiniz fakat kokpitteki tuşları fln anlatırken zorluk çekebilirsiniz paneller aynı olmayacak çünkü:(
  • Bende FS 2002 var ben de çok katılmak ve birşeyler öğrenmek istiyorum. Acaba 2002 ile de mümkün müdür?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.